![]() |
Пожежа у лікарні. Пожежні все загасили.
Підходять до головного лікаря: - Є жертви. У підвалі було троє. Двох ми відкачали, одного не змогли. Лікар непритомніє. Його відкачують і питають, що з ним. - Хлопці, у нас там морг взагалі-то. |
:D
Цитата:
|
— Сара, а шо ви така сумна?
— Та я думала, що мій Ізя — охоронець сімейного вогнища... — А він шо? — А він, виявляється, своєю кочергою ще два вогнища ворошив!!! |
Чоловік з дружиною дивляться фільм жахів. На екрані з’являється монстр.
Дружина: – Ой, мама… Чоловік: – Впізнала, так? |
Дружина чоловіку:
– Саш, а чому весь час злишся? – Тому, що я Віталік. |
- У твоїй амбулаторній карті тільки венеролог і окуліст. - І що? - Ти що, блін, не бачиш ским спиш??
|
Чоловік милується сплячою дружиною. - Боже, яка ти гарна коли мовчиш!
|
Гуцул іде по полонині і веде за руку хлопчика-негра. Другий гуцул:
— Іване, а хто то? — Онук. — Марійчин хлопець? — Марійчин! — А Марійка де? — Вчиться в місті. — А чого воно таке чорне? — Зате гарантія, що не москаль! |
Фотомодель на фотосесії. Фотограф її просить:
– Зробіть серйозний вираз обличчя! Модель тупо на нього дивиться. Він їй говорить: – Ну добре давайте я Вам допоможу! Скільки буде сім на дев'ять? |
Цитата:
|
– У наш час по кар’єрній драбині найкраще підійматись без нічого. – Без сім’ї й дітей? – Без сорому і совісті.
|
Оксана в ліжку витворила таке, що Петро на всяк випадок повернув ікони.
|
- Мамо, мамо, там у лісі голі люди бігають!
- Та то синку, якісь дикі люди. - Ага, тьотя може й дика, а от тато - наш!.. |
У темі 1 долучень
Діти піднімають настрій!:give_heart:
Львів |
Старе, але най буде...
«Стояв в Берліні на тротуарі і спостерігав, як до мене під'їзджає поліцейський. "Треба б прибрати від сюди цю машину, сер," - звернувся до мене поліцейський. "Навіщо? Вона, начебто, нікому не заважає ..." - сказав я. Поліцейський зліз з мотоцикла, мовчки дістав квитанції, виписав на одній штраф на 100 €, і дивлячись мені в очі, засунув її під двірник. "Негідник ..." - сказав я. Коп відірвав ще одну квитанцію на 100 € і так само мовчки засунув її під двірник. Я назвав його фашистом. Він виконав з квитанцією все теж ... Так тривало хвилин 15, поки у нього не скінчилися квитанції. Він сів на мотоцикл і поїхав ... Йому було пофіг ... Я знизав плечима, повернувся і пішов геть. Мені теж було пофіг. Це була не моя машина, а якогось московита..." |
- Абрам, чому у тебе з рота смердить?
- А що мені робити, якщо мені в душу насрали? |
— Хіба тебе не цікавить, чому я плачу? — Запитує Марічка свого чоловіка. — Хочеш, розкажу?
— Ні в якому разі! У мене немає таких грошей! |
Австралійський фермер підійшов до ставка й побачив, що в ньому купаються голі дівчата.
Забачивши його, вони закричали: — Забирайся звідси, ми не вийдемо з води, доки ти не підеш! Фермер відповідає: — Та потрібні ви мені сто років. Я лише хотів погодувати свого крокодила. |
- Чому ти не бриєшся?
- Я ще не знайшов такої дівчини, для якої хотів би побритись. - А для себе? - А для себе я пива купив! |
Зустрічаються двоє людожерів. Один питає:
- Це у тебе що у торбинці? - Студента на обід взяв на бульйончик.. - Викинь! Я одного такого вчора зловив, то він мені у супі всю картоплю поїв. |
– Сину, ти куриш?
– Тату, я дочка... – Що, вже докурився? |
Тату у нас сьогодні в школі скорочені батьківські збори.
– Що значить скорочені? – Ти, я і директор. |
Зустрічаються двоє крокодилів:
- Ну, як полювання? - Двох негрів з'їв, а ти? - А я одного москаля. - Брешеш, ану дихни... |
Розмовляють дві сусідки:
-Семенівно, а чого тебе зять відьмою називає? -Та тому що я місце де він дуже старанно працює, за храпом знаходжу! |
– Куме, що для вас зробити, щоб ви мене запам’ятали на все життя?
– Позичте мені десять тисяч гривень... |
- Офіціянте! Можна мені кави?
- А Бог тебе знає, можна тобі кави чи ні. |
— Ватсоне, хто це виє на болотах?
— Холмсе, це місіс Хадсон хоче на море! |
— Як ви думаєте, чи існує підземне життя, під землею хтось живе?
— Звісно! — А чому ви так думаєте? — Ну, наприклад, хтось же фарбує редиску в червоний колір. |
На кухні почав текти кран. Я пішов на базар, купив сім ключів. Почав ремонтувати, відірвав шланг. Пішов на базар. Кажу:
- Мені потрібен шланг - Мамка-мамка? Мамка-папка? - Ну… у нас традиційна сім’я, є мамка і є папка. |
Сержант зібрав солдатів:
– Хто поїде на картоплю? Двоє виходять уперед. Сержант почухав потилицю і каже: – Гаразд, ви в машину, а решта пішки підуть. |
Лісник сказав своїм підлеглим спиляти весь березовий гай (рощу), а одну берізку залишити.
Його питають: - Навіщо пиляти? - Бо росіянин прийде і скаже "родіна". - А навіщо одну залишити? - Щоб було на чому "от тоски" повіситись. |
Метро, година пік. У натовпі крик чоловіка:
– Допоможіть! Син випадково вдавився п’ятаком! Він помирає! Крізь натовп протискується тітка, хапає хлопця за яєчка і сильно їх стискає. У потерпілого з горлянки вилітає п’ятак і крик «А-а-а-а-а!!!» Батько з повагою: “Ви, напевно, у швидкій допомозі працюєте?” Рятівниця: “Та ні… У податковій”. |
Дві сусідки по дачі. Одна питає іншу:
- Маша, а ти чому опудало в город не ставиш? - А навіщо? Я сама цілий день в городі ... |
Син питає в батька:
– Тату, а це правда, що всі казки починаються словами “Жили собі дід та баба…”? – Ні, синку. Справжні казки починаються словами: “Якщо ви проголосуєте за мене на виборах…” |
Хлопець вирішив підколоти дівчину, підсунув їй тест на вагітність з домалюваною смужкою. Його вбила фраза:
— Милий, а що означають три смужки? |
Їдуть два куми поїздом "Москва -Чоп". Один розв’язує кросворд:
- Цилю, жунський половий орган на п’ять букв. На "П" ’ся начинать... - А по вертикалі чи по горизонталі? -По горизонталі. - Пиши "Писок". |
– Чому ти розійшлася з чоловіком?
– Він ставився до мене, як до собаки. – У якому сенсі? – Вимагав від мене вірності! |
Блондинці в автошколі задають питання:
— Як працює двигун? — Можна своїми словами? — Звичайно! — Вж-ж-ж, вж-ж-ж, вж-ж-ж. |
Чоловік каже дружині:
– Я жодного разу тобі не зраджував. Ти можеш сказати мені те саме? – Звичайно, тільки не з таким чесним виразом обличчя. |
- Діду Василю за што Вас дівки так люблять
- Не знаю - повів дідо Василь і облизав язиком брива. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:05. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010