![]() |
У темі 1 долучень
Intelsat 12 45°E,
РОССИЯ 1 (Вести Приволжье) (11675 V 6666 3/4) (sid 100) |
Даішник зупиняє водія, відбирає у нього шляховий лист, звертає в кульочок і простягає:
- Дихне. Той йому в кульочок 50 гривнів. - Щось не зрозумію, Дихне ще раз. Водій кладе ще 25 гривнів. - Та ти добре дихай! Дихне, як в перший раз! |
У темі 1 долучень
Yamal 202. 49E (C Band)
Телеканал "GTRK Kostroma" на 3735 R 3219 3/4. Луч "202 C" BISS |
Яка pізниця між pусским весіллям і російськими похоpонами?
- Hа похоpонах на одного п'яного менше ... |
Жіночій монастир. " Алло! Це пожежна? Тут якийсь хлопець по стіні до кельї лізе!"
З трубки:" То Вам до міліції треба." " Яка міліція?! Йому драбина потрібна!!!" |
У темі 3 долучень
ще пару фотоприколів
|
Дружина поїхала у відрядження. Чоловік вранці будить сина і веде до дитсадка.
Зайшли до нього — не беруть. Заходять до другого — знову не беруть, бо немає такого у списку вихованців. Дорогою до третього син каже: - Доки ти водитимеш мене по дитсадках, я спізнюся до школи. |
Реєстрація новонароджених.
- Хто татко малюка? - Вася Жук з Соснівки. - О Господи! Знову Вася Жук. Сьогодні ви вже сьома жінка, яка реєструє свою дитину від Васі Жука. Ось, помилуйтеся: Машенька Жук з Антонівки, Феденька Жук з Покотилове, Сімочка Жук з Бердичева ... - Та що вас так дивує? У нього ж велосипед! |
"Поле чудес":
- Президент США? - Не знаю. - Ну три букви!! - Правда не знаю. - Ну друга У!!! - ... серьезно??? |
__________________________________________________ ________
http://satsat.info/attachments/umor/...-temy-big3.jpg http://satsat.info/attachments/umor/...5784_s__54.jpg |
Толстая пациентка у врача. Врач:
- Таблетки для похудения пьете? - Пью. - А сколько? - Сколько, сколько... Пока не наемся! |
Сидить в автобусі маленька дівчинка
Раптом в автобус входить старенька бабуля, і стає поруч з дівчинкою. Ну ця дівчинка дивиться на бабулю, дивиться а потім говорить: -Ну що бабуся втомилася??? -Так внученька втомилася -Хочеш присісти??? -Так внученька, так. -Ну тоді від мене не відходь, я через дві зупинки сходжу. |
ЧОловік з відрядження хоче купити дружині в подарунок ліфчик. Продавець намагається дізнатися розмір:
- Ну хоча б за формою, що це: яблучко, грушка, маленька Динька? - Вуха спанієля ... |
*Піймав мужик золоту рибку:Хочу фабрику, віллу і круту тачку. Рибка:Добре, але в кредит чи по лізингу... Так, вибирай жарити будем на вершковому чи на рослинному. *Ще один ранок в Арктиці... В будиночку полярників сидить ведмідь, заковтуючи ногу дослідника і запиває це все NESСАFЕ. Голос з черева ведмедя:Здається я завтра першим піду... *Чим відрізняється роздавлений собака і роздавлений мент? Перед собакою є гальмівний слід...
|
Викладач йде похмурий. Колега:
- Що трапилося? - Дружина з дому вигнала. - За що? - Після сексу з нею ляпнув «Давай заліковку». |
HellasSat 2 39.0°E
Спорт 1 (Поверхность) 11512 H 30000 7/8 Цитата:
|
ШАНОВНІ ЧИТАЧІ! За вашими численними проханнями, тепер наша газета
буде виходити в рулонах і без тексту... Війна. В окопі - Дядьку, це Ви танк підбили? - Я - так це ж наш танк! - Ja Ja! |
42°E TV KAYSERI (FEED) 11522 V 2220
|
Хлопчик років 4-5-ти приходить в молочний магазин, ставить на прилавок бідончик і каже:
- Мама шкажала шметани! Продавець наливає сметану, малий бере бідон і йде до виходу. А продавець йому навздогін: - Хлопче! А гроші!? Малий: - Мама шкажала - в бідоні... Дорогий Дід Мороз, не спіши викидати мого листа. Це не спам, а реальна можливість заробити... Вихователька дитячого саду півгодини натягала рейтузи на маленьку дівчинку. Коли вона з подихом полегшення випрямилася, дівчинка сказала: - Це не мої рейтузики. Внутрішньо рича, вихователька п'ятнадцять хвилин стягала рейтузи назад. Коли вона закінчила, дівчинка сказала: - Це рейтузики мого брата, мама іноді надягає їх на мене. |
— Коли я вночі повертаюсь додому,
дружина не каже жодного слова, тільки дивиться на годинник. — Їй ще пощастило! — вигукує приятель. — Моя дивиться на календар. Кутузов Москву спалив - герой. А коли я котлети спалила - так одразу дурна і вівця косорука ... Селянин забігає у сарай по заначку. У темряві вдаряється головою об поперечку, вступає у кізяки, падає у корито для поросяти, встає, наступає на граблі... Нарешті виходить на вулицю: — Не сарай, а ”Форт Буаяр” якийсь! |
вибачаюсь але один анекдот росіиською мовою надіслав мені грузин
Стоит грузин возле обрыва и плачет. Подезджает к нему другой грузин: - Вай, Гоги, дорогой, почему плачешь? - Посматри туда - и показывает пальцем в обрыв, а там мерс разбитый в щепки лежит. - "Э, новый купишь, не расстраивайся". - "Посмотри на переднее сидение" - а там девушка лежит руки ноги отдельно. - Вах, не проблема, новую заведешь. - Посмотри что у неё во рту. - Вай, плач Гоги, плач. |
Дежурят менты по своему участку и вдруг видят — на дереве человек повесился. Думают, нафиг нам эти проблемы, и перевесили его на дерево в другом районе. Там идут два мента, тоже дежурят. Один другому:
— Смотри, опять он здесь висит! |
Командир вишикував своїх солдат
Командир вишикував своїх солдат: - Хто любить музику? Крок вперед! Троє солдатів вийшли з ряду: - Добре. А зараз беріть цей рояль і тягніть його на п'ятий поверх! |
УВАГА АКЦІЯ! ! Відправивши SMS зі словами "Мусора-козли" на безкоштовний номер 102 ви можете виграти: незабутню поїздку на автомобілі УАЗ-31514, масаж від голови до п'ят а також 15 днів в оздоровчому санаторії! ! !
Більше SMS - більше шансів! |
Старий пасічник з учнем оглядають вулик.Старий повчає молодого:
-Біля вулика не можна голосно говорити,тупати ногами і махати руками... А над молодим вже зібралась хмара пчіл і кружляють над його головою.Ще трішки -жалитись почнуть.Молодий питає старого: -А як пчоли почнуть жалитись-руками махати можна? -Можна-відподає старий і додає -Але в такому випадку це краще робити ногами.. |
Кум кума питає, куме ,як твій годинник що недавно я зремонтував ,кум у відповідь йому ,та як, як , кожних 15 хвилин ,зозуля виходить з годинника, і питае котра година.))))))))))))
|
Хваляться три мужика:
- У мене дружина - така рукодільниця, ось я випадково чашку розбив, так вона її так акуратно склеїла, ось дивіться - не скажете, бита вона чи не бита. - А моя - розумниця. Я випадково брюки порвав, так вона їх так зашила, ось дивіться - не скажете, рвані вони чи ні. - Ех, а моя так мені сорочку випрала, ось дивіться - не скажете, прала вона її чи ні. - Тату, а коли у хлопця сережка у лівому вусі, що це означає? - Це означає, що він - єдиний син у сім’ї козака! - А якщо у правому? - Тоді це означає, що він гомік. - А коли в обох вухах? - Значить його батькові не пощастило: один син - і той гомік. Нічне село. Ідуть із весілля два кума. П'яні такі, що ледве на ногах тримаються (А ще під час святкування один з них навіщось поклав собі в кишеню огірок... Чи то закусити не зміг, чи то тещі голодній ніс - невідомо.) Отож. Приспічило їм до вітру, по-маленькому. Один той, що тверезіший, відразу дістав сміло так, і виливає. А другий мучився, мучився, а руки-то вже не ті... Ну він і каже: - Куме, а не могли б ви мені його дістати, бо шось я не можу. - Тю, авжеж, куме! Не чужі ж люди... Він руку в кишеню свого кума... І дістає огірок. - Ой, куме! Здається я вам його відірвав. - А я-то думаю, кров по ногах так і хлеще! |
Що такое чоловік?
- Це заступник коханця по господарській частині. |
На Україні було розвідано нове родовище нафти. Видобуток ускладнюється тим, що нафта знаходиться в цистернах, які з великою швидкістю рухаються по залізниці з Росії в Західну Європу.
|
Морг. На столі - розкритий труп. Біля столу - два патологоанатома, третій читає висновок про смерть. Перший, розрізаючи шлунок трупа:
- Ух ти! Гречана каша! З тушонкою! Вася, будеш? - Ні, хлопці, я плотненько повечеряв. - Ну, як хочеш. Перші двоє дістають ложки і з апетитом вискребают вміст шлунка. Коли каша підходить до кінця, третій піднімає очі від висновку про смерть: - М-да-а-а, хлопці, схоже, саме від цієї каші він копита і відкинув! Перші двоє вивертають кашу назад в шлунок і біжать до аптечки. Третій їм услід, дістаючи ложку: - Хлопці, та я пожартував, інфаркт у нього. Просто я підігріте люблю! |
Один новий росіянин показує іншому свій будинок. Заходять у ванну. Другий запитує:
- А чо це в тебе така плитка дрібна? - Дрібна, зате фірмова! - А фірма яка? - Intel. Напис усередині чоловічої обручки: “Цей рідкісний дятел був пійманий і окільцьований у 2005 році” — Тату, а ти можеш випити всю упаковку соку? — Ні, сік — не горілка, багато не вип’єш... |
2010 рік. Зустрічаються росіянин з українцем. Заходить мова про президентів:
— Наш президент настоящий патриот, — каже росіянин. — Все делает для блага России! — Подумаєш, здивував...— зауважує українець. — Наш також... З життя депутатів: У Верховну Раду надійшов на розгляд проект нової Конституції, що складається усього з двох пунктів: 1. Не убий. 2. Не укради. В даний момент депутати працюють над поправками. |
Йдуть два кума по дорозі, коли - Вжик!..- їх обігнав мотоцикліст без голови. Глянули куми один на одного з подивом й пішли далі.
Коли знову - Вжик!.. - мотоцикліст знову без голови. Знову здивувались куми і йдуть собі далі. В третій раз - Вжик!.. - знову мотоцикліст і знову без голови. Тоді один і говорить: - Послухайте, куме, що це робиться - нічого не розумію? - Здається, куме, вам потрібно косу на друге плече перекласти... |
П’яний чоловік повертається додому і, щоб не обходити далеко, лізе через тин. Довго йому це не вдається. Тоді він звертається до святих за поміччю.
— Святий Миколаю, допоможи, святий Петре, підсади, святий Михаїле, підштовхни! Нарешті перевалюється через тин і падає. — Та тихіше ви, — каже п’яничка. — Не всі зразу! |
- Я тут учора на пляжі бачив двох дівчат, що купалися! Абсолютно голі!
- В такий холод?! Напевно, моржі! - Ну, одна точно морж, а друга нічого - симпатичненька.. |
тет пропав хто знає біс код.
|
Тут є список укр+рос. канали і ключі. http://sat- prof.com.ua/showthread.php?t=265&page=2
|
http://s12.rimg.info/c2735b688899cd1...bc1a7bdabb.gif Що це за ключ на СПОРТ 1 і куди його ставити./ДЯКУЮ/
Даний канал закінчив кодування в системі BISS і кодується у Viaccess 2-4 ! Обговорення ключів в інакшій темі! Для дякую існує кнопочка+/-!! |
Пішов Янукович до ворожки.
Та каже: "Будеш президентом, керуватимеш Україною, але помреш в день українського національного свята". Янукович простить уточнити: "В день якого свята: в День незалежності, в річницю Конотопської битви, в День Соборності..." Ворожка: "Точної дати я сказати не можу. Але, в який день помреш, той і буде днем українського національного свята" |
- Наш Василь може з рушниці вцілити в муху на відстані десяти метрів.
- Не може бути! - Їй-богу! Тільки муху він малює на всю стіну. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010