![]() |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Ось такий купив ноутбук! Буду давати времонт! НЕ включається!!!!
|
Всім привіт. Скажіть чи можна настроїти 46е на 90 см тарілку і чи можна таку зв'язку зробити 36е ,39е,46е буду вдячний за відповідь
|
У темі 1 долучень
Цитата:
у мене стоїть 36 42 46 на 0,9 але треба тобі на 39 тоненький конверторДолучення 12002 |
Эмин, ага дякую буду знати в мене є горинич+астра19.2е+тор1в тепер буде ще 46 42 36
|
Всім привіт форумачанам! Я ось недавно писав про свій ноутбук що не запускається вийшло вмене так що звязався по телефону з продавцем він мені пояснив що ноут робочий просто треба в нього вставити память і вінтик. Хто може порадити мені де можна купити беушні запчастини до ноутбука TOSHIBA TECRA 8200. Потрібен харт і 2 оперативки! Можливо може хтось знає якийсь інтернет магазин (ДЯКУЮ)!!!!!:cool:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
hmura! А ось так поспішився я дурний мені не один це вже говорить а продавець навіть вже й телефона небере говорив мені що повністю робочий а получається нема вінтика та оперативки купив кота в мішку. Вже назад не вернеш буду питати в знайомих що займаються ремонтами ноутбуків думю знайду.(ПОДЯКУВАВ):)
|
Маю хард на 5гіг та 50гіг ноутбучні.
Дві планки SDRAM по 128мб продам |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010