![]() |
- Ти хто?
- Спляча красуня! - А чого така страшна? - Я тільки прокинулася! |
Медовий місяць. Молода дружина:
- Милий, ти з’їв перший у моєму житті пиріг, який я спекла. Завтра спечу новий. Тобі сподобалося? Скажи мені! Будь ласка! Скажи хоч що-небудь! Хоч одне слово! Ну подай хоч ознаки життя! |
Пішов Штірліц у ліс за грибами.
Подивився направо - нема грибів. Подивився наліво - нема грибів. «Не сезон» - подумав Штірліц й сів у замет. |
П’яний чоловік йде по дорозі і ззаду себе мотузку тягне, а назустріч йому перехожий. Каже ти навіщо позаду себе мотузку тягнеш, а що мені по переду себе її штовхати?
|
- А я з собою у похід завжди фотографію тещі беру...
- Навіщо? - Ну як же?! Грім, блискавки, злива, холод, бруд, комарі кусають, а я дивлюся на картку і думаю: Господи, добре-то як! |
Коли дружина сказала чоловікові, що купила нові чоботи: шкіряні, коричневі та ще й з пряжкою, він і гадки не мав, що це... три пари!..
|
Два друга зустрічаються:
- Як твої іспити в ДАІ? - Завалив. - На червоний проїхав? - Та ні. Навіть рушити не дали. - Ги, що на заднє сидіння сів? - Та ні. Все нормально. Сів, підготував місце, пристебнувся... - Ну? - А потім повертаюся до інспектора і кажу - «І вам раджу пристебнутися». |
Ніяк не можу зрозуміти: чому на пошті прив’язують кулькові ручки, якщо мені щоразу потрібний лише стрижень.
|
Найкоротший день у році - 1 січня. Прокидаєшся - за вікном вже темно...
|
Яка ж ви розумниця! Припустилися лише 2 помилки! - Хвалить шеф свою нову гарненьку секретарку, - а тепер пишіть наступне слово...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:52. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010