![]() |
|
На минулому нещодавно в Києві гей-параді були помічені арбітри чемпіонату України з футболу, деякі інспектори ДАІ і всі, хто суне рекламу в поштові скриньки.
Ящик горілки другий день утримує в заручниках сім'ю з Житомира - Дорогий, ти пам'ятаєш коли приїжджає моя мама? - У сенсі якого числа або якого дідька? |
Дуже не приємно читати бородаті анекдоти в автоматичному перекладі гугла, ще й без корегування. Чи то нарід такий тупий, чи робиться аби як... Лічильники ж в офтопі не накручуються ;)
Цитата:
Цитата:
|
Триває суд. дядька звинувачують у згвалтуванні прибиральниці. Суддя:
- Жіночко, розкажіть, що сталося Жінка: - Шо-шо? я помила перший, помила другий, пішла на третій, нагнулась викручувати шмату - аж тут щось ззаду підбігло. Суддя: - Ви не могли втекти? Жінка: - Куди, по помитій підлозі? |
Проситься син у батька до хлопців погуляти і обіцяє бути порядним. Батько погодився. На ранок прокидається син весь синій побитий, що трапилось не пам"ятає, питає у батька.
Батько: коли ти накинувся на мене з кулаками - я простив; коли ти маму послав поганими словами - я ще простив; но коли ти накакав посередині кімнати кучку встромив туди спічки і сказав що це їжачок і він буде тут жити я не витерпів. ХА-ХА-ХА |
У темі 1 долучень
ENTV
ATLANTIC BIRD 3 (5.0°W) 11065 H 18085 3/4 |
|
|
У темі 1 долучень
|
Схильований чоловік запитує у лікаря:
- Лікарю, моя дружина втратила голос. Що робити? - Спробуйте сьогодні повернутися додому серед ночі... Фе, який противний голос! Ви не знаєте, хто це співає? -Моя дочка. -О! Пробачте! Справа, звичайно, не в голосі, а в пісні.Нікуди не годиться пісня! Цікаво, хто її написав? -Я. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010