![]() |
Цитата:
кришки від віку тут на розсуд клієнта або нові конв.,--або в хід ідуть кришечки від майонезних банок!!! |
якщо сиплються кришечки міняю сразу на нову за рахунок кліентів випадків відмови не було
|
vimpel,я так само роблю в такiй ситуацii. На мою думку, це эдине вiрне рiшення для якiсноi роботи.
|
Зрозумiв, дякую за вiдповiдi, а вмене ще небуло такого щоб кришечка посипалась, а голова була робоча (печуть до перемоги,а потiм кричать "пропав сиггнал").
|
мені взагалі попадалось що вечером поставили а вранці кришечкана поплавилась на головці (ставив не я ) так я взагалі невірив що таке можливе фірми що випускае головки непомню сама чорна кришечка жовта саме з їми вибадків було багато що плавились кришечки з евроскаевськими ,пауксіс таких приколів не наблюдалось, нарахунок:
Цитата:
|
Хлопці-читаю ваші вірші і дивуюсь.З ваших слів-встановив супутникову і не включай,ніколи не зломається поки не розіб'єш.
(Прийдеться шукати інший заробіток.) |
Цитата:
гарно (PAUXIS.SHARP.EUROSAT.EUROSKY ....). Звичайно ті що ставилися ще в 97-2000роках пора міняти і не гріх. Попадалися і DisegC (EUROSRY ) того року .які вдень на сонці не працювали.(перегрівались).Вночі або в холодну погоду все ОК !! |
Цитата:
|
Беру за прошивку 20грн :)
Хумакси ,Самсунги 9400,Стронги 4402, по 30-40грн Заміна кондюків С13,С15 + прошивка 40грн Розлочка модемів 40грн |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:55. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010