![]() |
rex1970, А що Вас у Гуглі забанили ??? Загальнодоступних (відкритих) DNS серверів і неті "вагон та маленька вагонетка", достатньо в пошуковику набрати запит типу "Публічні DNS" або щось подібне і ви отримаєте
Цитата:
Цитата:
|
slavon, поставив другий днс запрацювало.відключив роутер і включив знову кодований канал.зайшов у настройкі мережі а там замість другого днс знову нулі!!!що я не так роблю????:eek:
|
rex1970,Не знаю ??? Можливо Ви не зберігаєте налаштування ...
|
slavon, а як правильно?треба завжди перезагружати рес після любої зміни?
|
rex1970,НЕ знаю !!! Я Атласом не користуюсь, а Дрім, як правило просить перегрузитися тільки після серйозних змін пов'язаних зі користувацького інтерфейсу в Е2, наприклад зміна скіну чи інсталяції додатків (плугінів). Такі "дитячі забавки" як допис додаткового DNS, перезавантаження ресіверу чи Е2 не вимагають, ресівер тільки рестартує мережу з новими налаштуваннями, рестартує при чому митьєво...
|
дякую!буду терзати;)
|
Взагалі то в атласі все прописуеться автоматом,просто днсп треба включити зеленою кнопкою ,і тоді прописати другий якщо потрібно в себе поставив такий само як і перший,якщо не працює треба натиснути синю авто айпі і почекати поки рес перезагрузиться і пропише собі все що йому треба
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
slavon, зробив як ти написав(прописав все вручну днс другий взяв у гугл та сохранив)виключив роутер і рес потім включив.спрацювало!!!!основний шлюз 192.168.0.1 і днс перший 192.168.0.1 днс другий 8.8.8.8-це нравильно???
|
Цитата:
rex1970, "цьоця Шура" у Вас як прописується, по DNS імені серверу (shara.vasiapupkin.com) чи по ІР (195.xx.xx.xx) ??? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010