Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Загальний розділ! (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Ціни на прошивку тюнерів? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=487)

vimpel 23.08.2012 07:46

Цитата:

Допис від myseg (Допис 72555)
А хто його знае або перевiряе, скiки Ви тих кондюкiв замiнили. Я думаю що 60-80гр сама робота коштуе. Бува за 10 хв коденсатор замiниш, а бува що i години потратити потрiбно. От Вам одне друге компенсуе.

пukrprofривіт повністю з вами згідний я за ремонт теж беру 80-150 гривень несуть на ремонт і нежалуються, якщо ви самі свою роботу гідно неоцінюе та за вас її ніхто не оцінить:p

walik 23.08.2012 09:12

Цитата:

Допис від vimpel (Допис 72558)
пukrprofривіт повністю з вами згідний я за ремонт теж беру 80-150 гривень несуть на ремонт і нежалуються, якщо ви самі свою роботу гідно неоцінюе та за вас її ніхто не оцінить:p

Тут ?? Киів р/р Караваєві Дачі ремонт +прош 80гр./якщо проц цілий.
Якщо ремонт 150гр реси 4100--- можна прдбати за таку (17-23 S)
Міняйте собі поблочно 150+150 ще залишається пульт шнури,навіщо
і паяльник?
Але було ремонтую БЖ ( 50 гр рем+прош) приносить клієнт знову,
все працює!ЕСР маю.
Причина вхідний33.0х450В при нагріві відходив контакт.
Час прийшлося потратити от і ціни

mirantenn 26.08.2012 15:14

У мене прошивка 40 грн

sat-prof 14.10.2012 10:51

Чи то криза так впливає...Клієнти начитаються інфи самі прошивать!
- А нам на автосервісі вася за 5грн прошив!
Побільше було б опенів і ґлобо 7010 які дохнуть при невірному софті!

Роман.МАР 14.10.2012 11:39

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 75151)
Чи то криза так впливає...Клієнти начитаються інфи самі прошивать!
- А нам на автосервісі вася за 5грн прошив!
Побільше було б опенів і ґлобо 7010 які дохнуть при невірному софті!

Такі часи настали!

savsav 14.10.2012 11:45

Так воно Ростислав десь і є! Фактично впала робота з абонентами в 2-3 рази за остані 3-4 роки. Дзвоне абонент і запитує, чи щось по каналах є новіше - я говорю, що є - список новий зробив, він тоді проговорився, що поіде на "радіобазар" там йому мій список за 20грн запишуть... lmy (в мене прошивка 25-30грн в залежності від моделі) + фактично всі мають комп з NETом ось самі собі і латають "дюри", як можуть...

sat-prof 14.10.2012 12:05

Я теж помітив що рівень роботи впав в два три рази...
Хоча ресіверів з днем більше!
Можливо тому що не важко : беруть готове качають і все!
Щось потрібно змінювати...як би якийсь код поставити від перезапису або відключити можливість вводу вручну ... (я таким софтом шию ф100ті)

Zhora15 14.10.2012 12:16

savsav,
sat-prof,
ХлопцІ ,а ви не обалділи ,за список 25грн,коли канали можна в ручну пододавати,В мене в 2005 році навіть нету не було і то я сам методом тику навчився сканувати транспордери і додавати ключі(тоді були на премьєру,ДІЖІ,і полсат),тато тільки розпечатку з роботи приносив з робочими ключами!!! А шити софт нема смислу уже 2 роки,після того як з"явилися софти на каналсат....Хіба для лінуксових(там часто ЮТУБ і ШОТКАСТ міняє URL)
Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 75159)
як би якийсь код поставити від перезапису або відключити можливість вводу вручну ... (я таким софтом шию ф100ті)

А за таке я би взагалі майстру руки відірвав http://smiles.kolobok.us/big_standart/aggressive.gif Як завжди ....ІМХО

sat-prof 14.10.2012 12:37

Я думаю що клієнтам нема чого лізти в меню...хочиш дивитись неси на прошивку!
А що нині 25грн - обід не більше!
Де можу там шию без ввода коду вручну!
Побільше було ПЗ бомба я за!

sat-prof 14.10.2012 12:47

Приносять з фразою а для своїх скільки? Кажу для мене свої це дружина та коханка я їх трахаю...Ви теж хочете бути своїми?Питань більше не виникає...

Просто ніхто не цінує свою працю!
Наприклад ні один нормальний розкодіровщик магнітол не візьме і не напише маркером код на кришці чи відвяже від коду!Вірно щоб ще була робота!
(та і ціна не менш 80грн) не має значення чи він залив готовий дам чи шукав код кальком!

p.s я менш ніж за 25грн за прошивку не буду вставати з дивану та включати ноут

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:59.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010