Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Globo 7010A,8300A (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=51)
-   -   Обговорення(різні питання)Globo 7010А та т.п. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=60)

D-Misha 16.10.2011 23:18

Цитата:

Допис від Vovan77776 (Допис 49258)
спробував перепрошити тюнер, за допомогою програми та прошити взятої з цьго сайту. Програма спочатку прошивала до 100% і починала спочатку. Після 5 кола я просто нажав на відміну. Коли підключив тюнер до тв, то побачив що заставка змінилась і список каналів. але всі писали "відсутній сигнал". після автоматичного пошуку знайшло декілька каналів, але не супутниках сіріус, амос та хорбірд, а на інших. ДОПОМОЖІТЬ, ЩО Я НЕ ВІРНО ЗРОБИВ???

А можна- яким загрузчиком прошивали?Добре що тюнер живий, у мене колись таке було, але я встиг не допустити піти на друге коло... Після прошивки сигналу на супутниках може і не бути, треба в меню проставити свої порти...

slavon 17.10.2011 08:54

Цитата:

Після 5 кола я просто нажав на відміну.
Шкода !!! Треба було на 6 коло пустити, а після 10 він вже точно прошився ... :o

Vovan77776 17.10.2011 13:01

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 49259)
А можна- яким загрузчиком прошивали?Добре що тюнер живий, у мене колись таке було, але я встиг не допустити піти на друге коло... Після прошивки сигналу на супутниках може і не бути, треба в меню проставити свої порти...

upgrade. все робив по інструкції.
ДОПОМОЖІТЬ, що мені робити далі! як його вірно прошити?

slavon 17.10.2011 13:24

Цитата:

ДОПОМОЖІТЬ, що мені робити далі! як його вірно прошити?
Не треба далі нічого шити. Треба вмставити відповідні порти дісіку для Вашої антенної системи. Зробити це можна двома способами
1. Подивитись як зкомутовані порти на антені
або
2. Методом перебору - наприклад стаєте на канал з Амосу і в налаштуваннях супутника перебираєте порти доти доки не отримаєте картинку.

Vovan77776 17.10.2011 14:01

Цитата:

Допис від slavon (Допис 49277)
Не треба далі нічого шити. Треба вмставити відповідні порти дісіку для Вашої антенної системи. Зробити це можна двома способами
1. Подивитись як зкомутовані порти на антені
або
2. Методом перебору - наприклад стаєте на канал з Амосу і в налаштуваннях супутника перебираєте порти доти доки не отримаєте картинку.

можна детальнішу інструкцію як налаштувати пори. куди заходити ?

slavon 17.10.2011 14:19

Цитата:

можна детальнішу інструкцію як налаштувати пори. куди заходити ?
Можна, детальніше написано в інструкції до вашого ресіверу. Я зараз нажаль не маю такого ресіверу що все описати докладно, але принцип один - стаєте на відкритий (ФТА) канал, наприклад Амосі 2/3 - канал 1+1, заходите в наспройки супутника і в лінійці де написано Дісік (порт дісіка) виставляєте - 1/4 - це перший порт 4 рортового дісіку (протокол 1.0), дивитися рівень і якість сигналу (дві полоси внузу меню, як правило справа), якщо щось змінилося (появився сигнал) виходите із збереженням, як ні - перебираєте порти далі - 2/4, 3/4 і 4/4 (на якомусь із них обовязково повинен з'явитися сигнал).
Процедуру повторюєте для інших бортів

D-Misha 17.10.2011 14:23

Натискаєте кнопки на пульті: Меню-Установка де на таблиці стаєте по черзі на свій супутник(Амос, Готбірд, Сіріус-це ваші) і міняєте значення Дісека до появи сигналу... І так на кожному з перерахованих супутнику...Потім вихід, і буде вам жива картинка...
--------------------------------------------------------------------------------------------
РS))) Вибачаюь, коли писав попереднього дописа ще не було...

Vovan77776 17.10.2011 15:16

дякую Вам! Вийшло. Але сіріус не підбирається. Чому таке може бути?

slavon 17.10.2011 15:22

Може !!! Причин декілька - неспровний конвертор (голова) на цей борт, несправний порт дісіку, збите налаштування тарілки, збиті налаштування параметрів конвертора, в ресівері для даного борту. Для початку виложіть всі налаштування на Сіріус у Вашому ресівері. Та на якому каналі Ви пробували той Сіріус спіймати ????

Vovan77776 17.10.2011 15:35

Хотів у Вас ще спитати, як записувати коди с пульта? я прочитав в темі інструкції, але нічого не вийшло. Коди дивився в темі сервісні ключі, але там також незрозуміло як записувати і в які поля.

Цитата:

Допис від slavon (Допис 49289)
Може !!! Причин декілька - неспровний конвертор (голова) на цей борт, несправний порт дісіку, збите налаштування тарілки, збиті налаштування параметрів конвертора, в ресівері для даного борту. Для початку виложіть всі налаштування на Сіріус у Вашому ресівері. Та на якому каналі Ви пробували той Сіріус спіймати ????

канал 2+2
тип конвертора - універсальний
номер ТР - 22/40
дісік - 1/2
позиціїонер - вимкнути
0/12в- ввімкнути
поляризації- автоматично
...

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:04.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010