![]() |
Чоловік читає газету і каже дружині:
- Уявляєш, підрахували, що мужик в середньому в день говорить 2200 слів, а жінка 4400. - Та тому, що вам треба все по два рази повторювати. - Чого-чого?.. |
Чебурашка варить супчик, Гена сидить біля телевізора. Чебурашка не знає скільки сипати солі.
- Гено, скільки солі сипати в суп? - На око насип. З кухні лунає страшний крик: - А-а-а-а! На одне місце насип собі, ящірка зелена! |
-Доню, ми з понеділка починаємо нове життя!
Я почну худнути, тато кидає палити. А ти? -Я можу кинути школу... |
Пішли дві блондинки в ліс за ялинкою. Годину йдуть, другу, третю...
- Усе, Юлю! Рубаймо першу ліпшу ялинку, навіть якщо вона не прикрашена. |
Каже мені один сьогодні:
"Жіночко, поправте на собі спідницю - і вам тепліше буде, і мене в жар кидати не буде!" |
Чоловік біля пологового будинку кричить дружині:
-Машо!Машо!Народила?Скільки?Трьох?Мої є?! |
Дільничний розмовляє з дідом, злісним самогонником.
- Микитович, припини гнати! - Гнал, гоню і гнатиму. - Посадимо до чортової матері! - Син гнатиме. - І його посадимо! - Онук буде. - І онука! - Ну, а тоді я вже вийду! |
-Галю, а якого кольору на тобі трусики?
-А тобі навіщо? -Це говорить про твій характер. -Я без трусиків. -Так і знав, що ти безхарактерна. |
-Лікарю, я не можу більше платити за лікування, гроші закінчились
-От і добре, що вилікувались. - Кинув я куме, все:пити, курити і дружину! - А дружину навіщо? - А не заслужила вона такого щастя! - Сергію, ти де? Ми горілку розлили! - Ой, біжу вже,біжу! - Та не біжи! Кажу ж тобі - розлили, а не налили... |
- Алло! Це психіатрична лікарня?
– Ні, це квартира. Але я можу покликати до телефону тещу...! |
Я не хроплю!
Просто уві сні на мотоциклі ганяю...! – Скільки у вас до мене було чоловіків? - Ви перший ідіот, який взяв талончик до гінеколога...! - Вчора псіханув і пішов із дому. Погуляв, згадав, що живу сам, і повернувся...! |
Старість – це вік, коли компліменти ще кажеш, але за цим уже нічого не стоїть...!
Щоб взуття не тисло, часом достатньо підстригти нігті...! - Якщо тобі треба терміново "злиняти" з роботи, кажи, що в тебе загострився геморой. Ніхто не полізе особисто перевіряти...! |
Офіціант:
-Щось будете їсти. -Я би хотів те, що їсть он та пані! -Це неможливо, вона не віддасть... -Мила, я на рибалку йду. Де мої чоботи ? -Я віднесла їх на Озерну 13 і надавала ними по морді тій щуці, яка клюнула на твій черв'ячок. |
У школі.
Вчителька: - Васильку, де знаходиться росія? -Мені татко не дозволяе матюкатись! Випадок в АТБ сьогодні. Касир: - Слава переможцям? Черга: - Героям Слава!!! Касир: - Та я сорт яблук уточнюю. |
Анекдот згадався.
Після 2 світової урок в совітській школі. Вчителька — діти, а чим ви допомагали армії? Ваня — я їжу носив солдатам в окопи. Маша — а я раненим допомагала в госпіталі. Вовочка — а я снаряди подавав військовим. Вчителька — умнічка, і що вони тобі казали за це? Вовока — «йа, йа, зер гут Вольдемар!» |
У тeмнoму прoвулку зуcтрічаютьcя два чоловіки.
Πеpший, виймаючи з кишeні ніж: - У тeбe гpоші є? Дpугий, діcтaючи з-зa пaзухи coкиpу: - А тoбі нaвіщo? Πepший: - Тa тaк, pозміняти хочу... |
- Все!!! Не хочу більше на дачу їздити... Обіцяли шашликів, огірочків і горілочки!!! А дали лопату, розсаду і копняка під зад!!!
|
Довго не могла зрозуміти причину поганого самопочуття.
Зробила УЗД,здала кров на все,перевірила гормони, зробила МРТ, зайшла до невропатолога, записалась на кардіограму і рентген. Принесла результати своєму лікарю і запитую,що він бачить. -Бачу, що у вас є гроші і енергія. |
Чоловік з похмілля:
- Таню, дай свині їсти, бо в мене голова болить... - От зараза, а ти вже сам навіть встати поїсти не можеш... |
– Ольга Іванівна, а Тихий океан завжди тихий?
– Петрику, а можеш задати ще дурніше запитання? – Можу! Коли померло Мертве море? |
Сім'я розгадує кросворд.
Жінка: - Що хоче чоловік коли дивиться на жінку? 4 букви. - Борщ! - Ні, перша с і остання с. -Coyc! - Коли ти вже нажерешся??? |
- Фімо, а скільки коштує в тебе зуб вставити?
- Дорого. Навіть не розраховуйте. - А якщо я таки прийду до тебе додому, а не в клініку? - Трохи дешевше. - Зі своїм зубом та інструментами?! - Скину трохи. - А то шо я твій батько? - Ви таки знову з козирів пішли, тату? |
- Ви куди на вихідних збираєтесь?
- В запой... - Ой, там добре! В мене там тесть живе! |
Щоб відучити дочку лазити в шафі і перекладати речі, сказала, що там злий дядько сидить.
Вечером з чоловіком дивимося телевізор, заходить дитина в кімнату і питає: - А дядько з шафи вже пішов? Ледве чоловікові пояснила, що до чого. |
У священика запитують:
- Отче, алкоголь - це ворог? - Ворог. - Тоді навіщо ви його вживаєте? - А в писанні сказано: Люби ворога свого. |
У залі суду адвокат звертається до свідка:
- Для вашого соціального походження ви дуже розумні ... Свідок йому: - Якби я не був під присягою, я б безумовно відповів на комплімент тим же. |
Розмовляють два товариші:
- Степан, як ти думаєш, є такі люди, яких нічого не турбує і в яких немає жодних проблем та турбот? - Є звичайно. - І як їх дізнатися? - Дуже просто. У них на великому пальці ноги бірка із прізвищем... |
Вчителька:
- «Впав» і «висить» - це дієслова. Вовочка: - Сумніваюся. Вчителька: - Вони означають дію. Вовочка: - Та яка може бути дія, якщо впав і висить. |
- Олю, коли вже заміж?
- Ой, Ленка, я оголошення дала: "Шукаю вірного супутника життя", то мені тільки з собачого притулку подзвонили. |
Увечері стоять на зупинці двоє добряче п’яних чоловіків. Один питає:
- Ви який автобус чекаєте? - Другий - І я другий. - А на яку вам вулицю? - На Шевченка. - І мені туди. А який будинок? - 22. - І я там живу. А номер квартири? - 5. - Тату - це ви? |
Незаможний студент знайомиться з багатою блондинкою. Увечері зустрілися, погуляли, він їй і каже:
- Ну все, мені вже час, бо в мене електричка. - Нічого собі! Оце крутяк! У мого колишнього хлопця був джип наворочений, а тут ціла електричка. |
- Що означає, якщо річка взимку не замерзає?
- У неї спускають каналізацію. |
- Щось костюмчик не дуже? - Сказала мені теща у день весілля.
- Наступного разу краще буде? - Відповів я! |
- Куме, а в ліжку які жінки кращі, повненькі чи худі?
- Ой, куме, вже краще гойдатися на хвилях, ніж битися об скелі. |
- Тату, а у баби Клави яке повне ім’я?
- Клавдія. - Блін, а ми з пацанами посперечалися, що Клавіатура! |
— Цікаво, що жінки находили в чоловіках раніше?
— Коли раніше? — Коли ще не винайшли гроші! |
Вовочка приходить додому і каже батькові:
- Батю, з тебе магарич! - А це на честь чого? - На честь того, що я тобі купу грошей заощадив. - Цікаво і це як? - Ну, пам’ятаєш, ти мені якось сказав, що якщо я перейду в наступний клас, то мені штуку баксів даси? - Ну, пам’ятаю. - Ну так я не перейшов. |
- Ух ти, смакота! Кохана ти за п’ятнадцять років такої кави смачної ніколи не варила!
- Дай сюди, то моя! |
– Пане полісмене, п’ять хвилин тому грабіжник зняв у мене з руки годинника.
– Чому ж ви одразу не покликали на допомогу? – Я боявся відкрити рота: у мене золоті зуби. |
- Ти йодом запаслася?
- Нєа, я наставила вентиляторів біля хати, і направила їх, в сторону Брянська, Мінська, Курська! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:05. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010