![]() |
Дзвінок в довідкову стільникового оператора:
- Альо, дівчино, ваша компанія краде гроші. - Розкажіть детальніше, що трапилося. - Вчора увечері перевірив баланс, було 10 баксів, вимкнув телефон, сьогодні вранці включаю - на рахунку 0. - А ви телефон на ніч ставили на заряджання? - Ставив. - Так це у вас борги за електрику зняли Чоловік приходить з роботи додому, а дружина йому говорить: - Не роздягайся! Іди, набий морду сусідові! У чоловіка миттєво налилися кров'ю очі .... Вискакує на сходовий майданчик і дзвонить у двері. Дружина чує гучні звуки мордобою і нецензурної лайки ... Через кілька хвилин чоловік повертається і, захекавшись, запитує: - Ну, і за що я його побив? - За що, за що ... Сиджу цілими днями вдома одна - скукотища! У тебе секс з дружиною до весілля був? - Ні. А в тебе? - У мене був, але я ж не знав, що ти на ній одружишся ... |
У темі 1 долучень
Armenia 1 TV
Eutelsat W7 (36.0°) 11026 H 2500 3/5 (DVB-S2/QPSK) CAID 0x2600, SID 0x001, VPID 0x4D3, PMT 0x46F |
|
- Лікарю, яка хвороба найкраща?
- Короста: почухався - і ще хочеться. - А яка найгірша? - Геморой. Ні самому подивитися, ні іншим показати |
Мужик приходить до голови колгоспу і каже: "Візьміть мене зоотехніком" - А що ти вмієш робити?
- Я розумію мову тварин. - Ну гаразд, підемо на ферму. Підходять до корови. Мужик: "Му-у-у!" Корова: "Му-у-у!" - Вона сказала, що дала 15 літрів молока. Доярка здала 10, а 5 додому віднесла. Прийшли до доярці, обшукали, так і є - 5 літрів у сховку. Підходять до свині. Мужик: "Хрю-у-у!" Свиня: "Хрю-у-у!" - Вона каже, що принесла 7 поросят, але свинарка двох забрала додому. Обшук і свинарки, знаходять двох поросят. - Ну гаразд, беру тебе, - говорить голова. Йдуть по вулиці. Назустріч коза: "Бе-е-е!" - Ти їй не вір, це було один раз, і то по-п'янці ... |
|
Маленький хлопчик гуляє з татом по зоопарку і бачить зебру:
- Тато, дивись, кінь мелірованого! - Це твоя мама кінь мелірованого, а це, синку, зебра! ********************************************** Американський форум. Ставиш питання - потім тобі відповідають. Ізраїльський форум. Ставиш питання - потім тобі ставлять запитання. Російський форум. Ставиш питання - потім тобі довго розповідають, який ти мудак. ********************************************** Приходить блондинка в автосалон, купує новенький порше ... Через тиждень приїжджає на СТО і каже: - Я коли їду одна все нормально, а коли з ким-то вічно в салоні смердить ... Майстер подивився салон, капот і каже: - Начебто все нормально. Давайте я з вами проїдусь - подивимося. Їдуть вони. Блондинка їде під 200 на червоний, по тротуару - обганяє всіх підряд. Потім зупиняється і каже: - Ну що, відчуваєте? - Я не відчуваю - я в цьому сиджу ... |
Прилетiли американцi на Мiсяць, вийшли з ракети, ходять, стрибають... Аж помiтили недалеко розпалене вогнище, пiдходять туди а там трое поросятко печуть. Американцi питають:
- Хто ви? - Украiнцi. - А що тут робите? - На заробытки приiхали. - Що на Мiсяць?????? - Та де на мiсяць, на пiв року! ****************************************** Йде в інституті лекція з безпеки життєдіяльності. Професор аудиторії: - Ви - прораб на будівництві. На ваших очах падає і розбивається на смерть робочий. Ваші перші дії? Студенти: - Викликати швидку! - Викликати міліцію! - Повідомити родичів! і тому подібне Професор: - Надіньте на труп каску і страхувальний пояс, інакше міліція приїде за вами. ****************************************** Прокидається дід на дачі. Дивиться у вікно, а у нього з городу картоплю крадуть. Він дзвонить в міліцію: — Міліція, приїжджайте, у мене з городу картоплю крадуть. — Вибачте, але поблизу немає патрульних машин... До побачення. Дзвінок в міліцію через 5 хвилин: — Міліція, можете не приїжджати, я їх всіх перестріляв. Через 3 хвилини наряд Беркута, 3 патрульні машини, полковник міліції і так далі. Полковник говорить: — Діду, так ти ж сказав, що їх всіх перестріляв? — Так і мені сказали, що патрульних машин немає |
СТАРІСТЬ-це коли ти неповниш останній секс,а повниш ПЕРШИЙ!
|
Значить сім*я-батько,мати і син приїхали на рибалку!Значить мати там їсти варить,палатки розбила...вобщім робота у неї кипить.А батько з сином удочки позакидали і ждуть...І тут на тобі син витягує золоту рибку.Рибка значить подивилася і каже:"По одному желанію кожен".
Малий(син) значить каже -Хочу Хомячка! -Батько-В П*зду хомячка! -Мати-із П*зди хомячка! ! !. |
Не ну це все хорошо!а можна мені на перший нац.ключика повторить,Please.
|
Дивітся вище повідомлення №32 :cool:!!!
|
Йде мужик повз багатоповерхівку. Раптом чує свист. Піднімає голову і з жахом бачить, що на нього падає рояль. У десяти сантиметрах від його голови рояль застигає в повітрі, і з-під кришки виникає весела пика:
- Перелякався? Щигля за переляк! Вітьок, піднімай! Вовочка запросив Танечку до себе додому. Купив квіти, торт, пляшку коньяку, сигарети. Виклав все на стіл і чекає. Проходить година. Вовочка думає: "Танечка з хорошої сім'ї, пити не буде". Забрав пляшку. Проходять дві години. "Танечка палити не буде". Прибрав сигарети. А тут дзвінок в двері. Заходить Танечка. Вовочка запитує: - А чого ти в шкільному платті прийшла ? - Так завтра ж в школу. |
Яндекс - знайшлося 222 тис. відповідей
|
Приходить щікольщик на 10 поверх стіклити балкон.
Звінок у двері Хто там Щікольщік, йоб тваю мать А чому ви матюкаэтесь? Привичка, йоб тваю мать хазяйка показуэ балкон і іде по своїх справах на кухню Через пів години звінок у двері Хто там Щікольщік, йоб тваю мать Тож у мене вже є Впав, йоб тваю мать. |
Дружина чоловікові: - Дорогий, ти не знаєш, де наша книга, Як прожити 100 років? - Я її спалив. - Чому? - Так теща хотіла взяти почитати.
Зустрічаються два приятелі, один з них з двома кольоровими телевізорами. - Навіщо тобі два? - Теща сказала, що півжиття віддасть за кольоровий телевізор! |
1940-й рік, окупована Варшава. Веде фашист поляка, ставить його коло стіни, наводить "шмайсера" - коли згори спускається янгол і каже: "Не стріляй. Бо він буде Папою Римським". Фашист спантеличено опускає автомата, а янгол говорить: "А за те, що ти не стріляв, будеш наступним після нього Папою Римським!"
|
(MBC) Persia CA Badr-4@ 26° East
11919 H 27500 New SID IN HEX : 100E Цитата:
|
|
Дівчина прийшла на прийом до гінеколога.
Роздяглася, сіла у крісло і розчепірила ноги. До неї підійшов лікар: - Вище! Вона підняла ноги ще вище. - Вище! Дівчина не витримала: - Я вже не можу вище! - Кабінет гінеколога на поверхом вище, а я - стоматолог! ************************************* Виходять мужики з лісу, дивляться дід на пеньку сидить. Вони до нього: - Дідусю, а як пройти в село? - Ідіть прямо, там буде конопляне поле, відразу за ним - говоряща ріка ... |
|
йде мужик повз будинки , дивиться, його сусід картоплю копає, а теща в касці картоплю збирає.
Мужик запитує в сусіда: "Чого твоя теща в касці? Сусід-" Я що, дурень, щоразу до забору бігати, лопату обтрушувати ". Відправив тещу в круїз на теплоході "Чапаєв". Не "Титанік", звичайно - але надія є. Повертається чоловік з лікарні, де відвідував важко хвору тещу. Жахливо ,злий він говорить дружині: - Твоя мама здорова, як кінь, скоро вже випишеться з лікарні і оселиться у нас. - Не розумію, - говорить дружина, - вчора ще лікар мені казав, що мама помирає. - Не знаю, що він тобі сказав, але мені він порадив приготуватися до найгіршого. Бухають два мужики. Один - іншому: - Тещу вбив. - Брешеш! - Пішли покажу. Приводить в свій двір. Там горбок і з нього стирчить гола дупа. - Що ж ти дупу залишив? - Так велосипед зручно ставити. - Значить, ви бачили, як злочинець задушив вашу тещу? - Бачив, пан суддя. - Чому ж ви не кинулися на допомогу? - Я хотів, але побачив, що він сам впорається, і вирішив не втручатися. - Моя теща зараз в Мінську відпочиває! - А що, хороший холодильник! Йде мужик по вулиці з рушницею. Його запитують: - Куди йдеш? - До тещі, на день народження. Подарунок купив, сережки. - А рушницю навіщо? - А щоб у мочках дірочки зробити. Зустрічаються два сусіди по сходовій клітці. Один запитує: - Хто у тебе ввечері кричить? - Це я своїй тещі ноги мию. - Ну і я мию свїй теж. - А як ти сушиш їй ноги? - Рушником. - А я викручував ... |
На уроці:
-Марь Іванна! А можна мені в туалет? -Іди, Сидоров, йди ... Все одно нічого хорошого їз тебе не вийде. |
Як в Одесі делікатно підказують про незастебнуту ширінку: - Мойше, поправте вашу краватку... Нижче... Нижче... Ще нижче... Оппа! . .
Дружина відповідає на телефонний дзвінок. Чоловік запитує: - Хто дзвонив? - Пам'ятаєш, дев'ять місяців назад ти їхав ловити форель? Одна з форелей подзвонила й сказала, що ти став батьком. |
Бабця приходить в аптеку і звертається до продавця:
- Мені 200 презервативів, будь ласка. - Бабця, куди тобі стільки, ти ж така стара! - Та в мене телевізор зламався, я майстра викликала, він подивився і каже: "Бабця, купуй запобіжники, тут @ бли багато буде!" |
Моя рідна країна...(історичні пам'ятки,краєвиди, природа і все інше....)
В цій темі, бажано відтворювати природу, краєвиди, історичні памятки і все інше, що стосується рідної землі, на якій ви народилися, проживаєте і любите. Краса України незрівнянна!http://s43.radikal.ru/i101/1010/13/3a2a8bb2eebf.jpg
http://i.piccy.info/i8/907ff8ac85979..._38494_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2013-10-19-21...00x206-r/i.gif |
Директор запитує в секретарки:
- Машенька, мила. Ви сьогодні знову без трусиків? - Так, а як ви догадалися? - А в вас знову лупа на тапочках….. |
Дореволюційна Одеса. Єврейський погром. В квартиру Хаїма вриваються погромщики:
- Ми будемо все трощити, грабувати, будемо бити тебе, Хаїме, і твою жінку Цилю. А твою доньку Сарочку будемо гвалтувати. Хаїм: - Робіть що хочете, забирайте що хочете, тільки не рухайте моєї Сарочки. Сарочка: - Не треба, тату, погром так погром! |
Прибігає на пари захеканої студент. Професор до нього:
- Чому спізнюємося, шановний? - Розумієте, я брав участь у ралі. Ну, і небагато спізнився. - Добре, сідайте. Через п’ять хвилин у цю ж аудиторію завалює ще 10 людей. Професор: - Чому спізнюємося? - Розумієте, наш одногрупник брав участь у ралі, ну, так ми за нього хворіли, і тому спізнилися! - Ну, добре, сідайте. Ще через п’ять хвилин у цю же аудиторію заходить молоденька дівчина. Професор до неї (роздратовано): - Дівчина, і ви з ралі? Та (зніяковіло): - Ні, я тільки пісяла. ************************************************ Вирішив старий батьки показати сину-аболтусу свій м'ясний цех, оскільки заповів сину діло всього життя. Ідуть вони, батько розповідає що і звідки, дйшли вони до головного механізма: - Ось синку головний агрегат... Дивись! береш одного барана, вкидаєш ось сюди, звідси вилазе 3 палки ковбаси. Зрозумів?! - НІ! - Ну що ж тут не зрозуміло??! Береш барана, вкидаєш, вилазе 3 палки ковбаси... Зрозумів?! - НІ! - ТА що тобі не зрозуміло?! Береш одного барана, вкидаш, вилазе три палки ковбаси?! Зрозуміло?! - Тату, а є такий агрегат куди вкидаєш 3 палки - вилазе 1 баран?! - !!! Є!!! ТВоя мати... |
Солдати:
- Мамаша, пусти пеpеночувати! - Hе пущу: ви мені внучку зпортете ... - Hе тpонем ми її, чесне Бійцівське! - Hу, тоді заходьте ... Зранку заплакана внучка пpоводжає солдатів: - Що ж ви мені бабусю спортили?!! Зустрічаються списаний російський і новітній штатівський підводні човни та штатівський капітан запитує нашого: - Колєга, скажи, твоя руїна може дати хоч 15 вузлів? - Не питання. Перевіряють - так і є, і найстрашніше для амереканців - движок не чутно. - А тридцять? ... - А сорок? ... Американці в повному шоці, в істереці, в очах повна паніка: - А сімдесят подужаєш? Наш капітан питає боцмана:- Дамо? - Дати щось дамо, але боюся у таджиків ласти позлітають. |
|
Новини по радіо.
Диктор говорить: "На дороги області наносять розмітку". Дід Микола обурюється :"Краще б на дороги області нанесли асфальт!" Якщо в ковбасі виявилося мясо, це означає ,що на виробництві стався нещасний випадок. Приходить до мужика вночі диявол і каже: -Я прийшов по твою душу! Мужик будить дружину і каже: -Душа моя , збирайся , збирайся за за тобою прийшли! |
У темі 1 долучень
Усі актуальні на даний момент ключі BISS (без обговорень)
|
Чоловік збирається нести декларацію в податкову службу. Думає: "Одягнуся в брудний одяг - подумають, що працюю з ранку до вечора, море грошей. Одягнуся в костюм - точно є гроші."
Пішов у дружини запитати, а вона йому: - Давай я тобі краще історію розповім. Коли я виходила за тебе заміж, я запитала у мами, яку нічну піжаму одягнути в першу шлюбну ніч: просту або шовкову. А мама мені відповіла: "Яку ні одягни, дочечка, все одно ви*б*ть." ********************************************** Зібралися якось ведмідь, заєць і хом'як до Японії. Раптом хом'як запитує - А як нас там називатимуть? Ведмідь говорить: мене Муй! Заєць: а мене зуй! Хом'як подумав і сказав: а я напевно не поїду......... ******************************************* Cлухай, а GoogleMaps працює як вебкамера, або як фото? - Як фото - А як часто воно оновлюється? - Нну... десь раз в 3 місяці. - Здається у мене причіп на дачі спиз**ли... ******************************************** Мужик, повернувшись додому, бачить здохлого козла прямо біля входу в будинок. Дзвонить в міліцію, повідомляє про козла. - Візьми та закопай! А нам-то на хрена дзвониш? - А тому, що в таких випадках прийнято повідомляти родичів! |
Приходить пацієнт до лікаря, скаржиться, що у нього ніс червоний. Лікар:
- Якщо це у вас з народження або в результаті якої-небудь травми, то медицина тут безсила. Якщо ж від вживання алкоголю, то нічого страшного. Продовжуйте пити, і незабаром ніс буде фіолетовим. |
Розмовляють два чоловіка:
– Ти як одружувався – по любові чи за розрахунком? – По дурості, як виявилося... |
|
|
Чим закінчилася твоя вчорашня сварка з дружиною?
- Ха! Вона приповзла до мене на колінах! - І що далі? - Сказала: Вилазь з-під ліжка, свиня!.. |
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010