![]() |
- Тобі щось привезти з Європи?
- Привези мені 500 євро, я іноземні банкноти збираю. |
- Окей Гугл, як зробити так, щоб моя жінка була покірною і в всьому мене слухала:
Гугл: - По вашому запиту нічого не знайдено. Можливо ви мали на увазі «Як змиритися і не спитися?» |
Людина може винести все, але якщо на халяву - то набагато більше.
|
Лікар:
- Вас уже оперували? - Так. - Ну і як? - Три тисячі доларів. - Я маю на увазі, що у вас було? - Тільки тисяча доларів. - Ви знову мене не зрозуміли. Я питаю, на що ви скаржитесь? - На вартість лікування. |
Він зателефонував рано-вранці. Плакав, освідчувався у коханні. А я мовчала. Мовчала і згадувала, де ж, я так учора напилась... і хто це взагалі ридає в трубку.
|
Вовочка кричить з двору матері, що стоїть на балконі:
- Мам, кинь мені сюди 62 копійки! - Вони ж розсипляться! - А ти їх в п’ять гривень загорни... |
Вчитель:
- Тому, хто піде першим до дошки, поставлю на бал більше. Вовочка: - Йду! Ставте мені трійку! |
У День святого Валентина в магазині:
- Вам допомогти? - Так, я вибираю подарунок для найкращої людини у світі. - Може, ноутбук? - Ні, ноутбук у мене вже є. |
Я вчора сильно п’яна намагалася дійти до будинку. Але це мені давалося насилу: крок вперед - три назад.
За мною спостерігала бабуся на лавочці. Не витримала й крикнула: - Доню! Іди задом, швидше дійдеш! |
Чоловік купив на День народження дружині пудру. Періодично підсипає туди муку, щоб надовше вистачило.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:28. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010