![]() |
У темі 5 долучень
Долучення 5895
Долучення 5896 Долучення 5897 Долучення 5898 Долучення 5899 Долучення 5900 Ще куточки нашої Софіївки. |
Напис на туалеті: Головне не добігти а донести :) Вчені провели досліди з алкоголем. Виявилося, що горілка з льодом шкодить ниркам, ром з льодом шкодить печінці, джин з льодом шкодить серцю, віскі з льодом шкодить мозку. Виявляється, цей чортовий лід неймовірно шкідливий! Студентка ПТУ Галя пішла в кімнату страху. Такого страху кімната ще не бачила. |
- Мамо, мене хлопці обзивають геєм!
- Ну то побий їх. - Та ну, вони ж такі гарні… -------------------------------------------------------------- Мама – Вовочці: - Ми хочемо купити дачу, тому тато вирішив кинути пити, я – кинути курити, а що ти зробиш? - А я можу кинути школу! --------------------------------------------------------------------- Вчителька на уроці пояснює дітям ділення. Написала на дошці “2:2″ і питає: - Діти, хто знає, що це означає? - Нічия! – підсказує з задньої парти Вовочка. ---------------------------------------------------------------------------------- - … і знаєш, Іванова, у творі “Як я провела літо” малювать пози зовсім не обов’язково. |
Сільський дід лежить в лікарні шось горло його болить,приходлить до нього бабка приносить поїсти, а в селі шо молоко і яйця одні,поставила вона ті яйця біля нього попрощалась тай пішла, прийшов лікар оглянув діда подивився на ті яйця , а вони всі в какашкаш,приходить до медсестер тай каже:
- там дід в 3 палаті лежить, йому яйця помийте, - еееее, добре, Взяли вони діда помили мому яйця та прbвезли назад. На другий день приходить лікар бачить що яйця не помиті підходить знов до медсестер, -вчорашній зміні я казав щоб діду з 3 палати яйця помили, приходжу а вони непомиті, шоб зараз же помили, - еееее, добре, зараз помиємо, І ті взяли діда помили яйця і привезли назад в палату. Приходить бабка відвідати діда, а той їй: - слухай, забери мене звідси, а тоя тут з горлом лежу, а мені вже 2 день яйця миють. |
-Так синку,помаленько...Крок, ще один крок,молодець! Люда швидше несси відеокамеру,син з випускного вернувся!
|
Вчителька жаліється директору школи:
- Вовочка зовсім від рук відбивася: курить, випиває, до дівчаток пристає, навчання закинув. - Запросіть його до мене. Приходить Вовочка, директор йому: - Як життя? - Та так, нічого. - Покурюєш? - Так. - А що куриш? - Прилуки… - Пригощайся, – дістає пачку Dunhill. - Ух! Ось це сигарети! - Випиваєш? - Буває… - А що? - Горілочка, наливочка… - Пригощайся, – наливає рюмку Martell. - Клас!!! Який напій!!! - Ти, кажуть, і до дівчат почав приставати? - Ну… Буває… Директор по телефону секретарці: - Вікуся, зайдіть. – Заходить дуже гарна дівчина. – Поспілкуйтесь з молодою людиною по повній програмі. Через деякий час повертається безсилий і ох#ївший від щастя Вовочка: -Ось це жінка! Директор: - Так ось, Вовочка: щоб добитися всього цього треба вчитися, вчитися і ще раз вчитися!!! ------------------------------------------------------------------------------------ Будильник ненавидять в двох випадках: коли він дзвонить і коли він не продзвенів! ------------------------------------------------------------------------------------ - Так, дітки, сьогодні ми будемо писати контрольну роботу. - А калькулятором можна буде користуватися? - Можна. - А логарифмічними таблицями? - Можна! Запишіть тему контрольної: “Історія становлення Галицько-Волинського князівства”. |
|
У темі 1 долучень
|
У темі 1 долучень
|
Йде чемпіонат світу з боксу. Наш спортсмен захворів, тренер виходить на вулицю (треба ж кимось замінити), бачить - мужик 2 х 2.
Тренер: - Будеш за нашу збірну виступати? Мужик: - А все одно? - Ми тобі заплатимо. - А пофігу мені гроші? - А що треба? - Калоші мого розміру – Лади! Виходить мужик на ринг, підбігає до нього негр і починає лупити з усіх боків. Тренер кричить: - Ну, бий же його! Мужик: - А що він мені зробив? Тренер: - Калоші поцупив! Мужик з розмаху долонею негра по голові Шльоп – негр летить, заплутується в канатах, падає, підбігає рефері: - Раз, два, три … Мужик: - Відійди, смугастенький, поки калоші не віддасть – не встане! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:32. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010