![]() |
Ну все, нічого з того в мене е вийшло. Поставлю я ту тарілку песику на буду, най дивиться, щоб не плакав...
|
Що взагалі нема сигналу ?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
D-Misha,
Ви налаштуйте песикам канал россия24,вони через тиждень матюкатися навчаться і організують гАвТО)))) |
Привіт форумчани.Скажіть хтось нибудь пробував виловити сопутник Express AM44 11.0°W на тарілку 90(Amos-sirius-hotbird)+ Express AM44 11.0°W і чи це можливо.Розумію що далеко від фокуса(sirius)ну все ж таки.Буду вдячний за відповіді
|
Привіт форумачани! Таке питаннячко прині друг мені компа стаціонарного щоб поставити віндовс. Комп за 2006 року старенький я поставив віндовс хр протенького хрюшку та проблема в тому що друг десь закинув драйвера від ньго! Установка пройшла чудово лиш проблема вінамп включаю щоб прослухати музику звуку немає і коли відкриваю мій компютер я тягну рамку вона теж заторможує немає драйверів. Колись я мав таку прикольну хрюшу що вона ставилась автоматом і мала в собі всі автоматичні драйвера та дав комусь і не помню. Конфігурація компютера така AMD Athloh(fm)64processor 2800+ можливо може ви хтось знаєте про драйвера може є десь універсальні до него (ПОДЯКУВАВ)!!!!!:cool:
|
Korpahec,
То процесор,А материка,а відяха? Команда щоб взнати материнку wmic baseboard get Manufacturer wmic baseboard get product |
Zhora15! Привіт!!! Я скачав пргорамку CPU-Z-ID :8pd655 вона мені показала марку материнки і відяхи пишу вам модель материнки K8T800-A виробник відеокарти Ох17АF(Ox2020). Ось таке що побачив!:cool:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:44. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010