![]() |
Суд. Справа про поширення наркотиків. Свідок - сусід.
Адвокат: - Чи давав вам обвинувачений наркотики? Сусід: - Ні! Адвокат: - А дружина сусіда давала? Сусід: - Пробачте, мова все ще йде про наркотики? |
Карло говорить Буратіно:
- Синку, ти ж хотів на день народження тваринку. Хіба ти не радий? - Радий. Але я хотів кошеня чи цуценя... - Ну, не завжди ми одержуємо те, що хочемо. - Так, але цей бобер якось дивно на мене дивиться... |
|
У темі 6 долучень
|
У темі 1 долучень
2+2 (4.8E) 11766 H 27500 3/4
Була помилка в першій цифрі - виправив. |
Yahsat-1A, 52.5°E
Star World Middle East 12168 H 27500 5/6 SID (in HEX) = 0005 |
Дивляться блондинка і брюнетка фільм..
..Брюнетка: - Давай поспоримо на 100 гривень,що Майкл скинеться з моста?.. - Я думаю,що не скинеться.. Скинувся Майкл з моста,блондинка дістає гроші.. ..Брюнетка: - Та не треба..я просто дивилась вже цей фільм.. - Та я також..але я не думала,що він скинеться ще раз.. |
У темі 1 долучень
FX (PGM 15)
Yahsat-1A 52.5° East 12168 H 27500 5/6 SID:000F |
Діти в школу прибиралися: милися, брилися, похмелялися.
----------------------------------------------------------- Школа, урок, здається, історії. Народ розгадує кросворди. Італійський революційний діяч. Вісім букв. Четверта “о”. - Чиполіно ------------------------------------------------------------ - Мама, мені в школі усі говорять, що я розсіяний, скажи, це не так? - Хлопчик, ти ж живеш у будинку навпроти. |
Покупець ніяк не може зважитися купити светр і нарешті звертається до продавця:
- Ви абсолютно впевнені, що цей светр зроблений з чистої вовни? - Не буду вас обманювати, гудзики на ньому з пластмаси. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010