![]() |
Каже Бог до українців:
- Дам я вам Кличка! - Навіщо? - Поб'є всіх негрів та москалів! - О, як файно, дай два! |
Вчора в Таджикистані Чорткові була накрита велика партія наркотиків.
А то дощі, розумієте, весна… Намокнуть ще… Якщо ви запросили дівчину до себе додому рибок погодувати, а акваріума у вас зроду не було, відкрийте хоча би банку шпротів. Як правило покришивши туди трохи хліба, дівчата починають розуміти, чому їх покликали… -Скажи,чому в тебе такі довгі пальці? Ти граєш на піаніно? -Та ні, пробірки мию)) Думка колобка в першу шлюбну ніч: - От бабка зараза недоліпила… |
В житті чоловіка є два шляхи:залишатися холостяком і відчувати себе нещасним або одружитися й не хотіти більше жити.
|
Собака все розуміє,але нічого не може сказати.А дружина все може висловити,але нічого не хоче зрозуміти.(Повірте мені я одружений)
|
У темі 1 долучень
|
- У мене комп'ютер не бачить принтера, я вже і монітор на нього повернув, а він все одно пише що не бачить. Що мені робити?
- Пальцем покажи. |
Чоловік сидить зa комп'ютером, працює. Жінка миє вікно. чоловік:
- Дивись не вивaлись. Але якщо будеш пaдати, кричи голосніше, щоб усі бaби в окрузі знaли, що я тепер вільний. |
|
— Татку, татку, а я єврей, чи українець?
— А чого ти питаєш, синку. — Та в нас у школі один велосипед продає за 50 гривень. Так я оце думаю: чи мені за 30 зторгувати, чи побити і так забрати… --------------------------------------------------------------------------------------- Вовочка, побачивши біля школи недавно установлену вивіску: “ЗМЕНШ ШВИДКІСТЬ, ПОПЕРЕДУ ШКОЛА!” – говорить сам собі: - Дурні, чи що? Можна подумати, туди хтось бігцем біжить! |
Потрапив українець в автокатастрофу. Доправили його в лікарню, у реанімацію.
Тут до нього кум проривається. Йому пояснюють, що не можна, постраждалий у комі, нікого не чує, не впізнає… А той з торбами, клуночками впрошує. Ну, пропустили його в палату… — Ой, куме, біда ж яка… А я тобі сальця приніс, огірочків, кварту горілки… А ти в комі… — Кома – це ще не крапка. Наливай!.. Батьки українських політиків розповідають про своїх дітей: — От мій Вітя завжди таким хорошим хлопчиком був, таким хазяйновитим! Було даси йому 20 копійок, так він на них цілий день живе, а то ще й кільце ковбаси принесе додому, або хутряну шапку. — А от мій Вітя змалечку такий хороший та роботящий був! Ото цілий день корів пасе. Прийде додому весь у грязюці, а руки чисті. — А моя Юля завжди така гарна та розумна, така начитана, про все-все знає! Бува нема її чотири дні вдома. Прийде, а я ії й питаю: „Де ж ти була, доню?!“ А вона стане на стільчик, та й каже: „Мамо! Я була... в бібліотеці!“ А я ж і бачу, що бреше, але все-таки вірю... Мужики, моя нещодавно з курорту повернулася, покращала - не впізнати ... - Так це ж якась інша баба. - Точно? - Ну, так. - То я думаю, чого вона так слабо в хаті орієнтується? - Люба, я затримаюся сьогодні на роботі. - Гарантуєш? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 17:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010