Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

Zhora15 29.09.2014 21:27

Якщо заходиш в віакцес ,жмеш добавить і не можеш прописати каід 2600,то зроби як сказав Slavon просто залий файл ключів. Напевне любий mcas.key підійде який важе 64кб

arki 29.09.2014 22:12

Цитата:

Допис від slavon (Допис 104175)
Zhora15, Не факт що проблема саме в ХДД... Універсальний рецепт Тест ОЗУ прогою MemTest, HDD прогами - МHDD or/& Victoria. Результати викладаємо тут. Проги можна взяти у збірці Hiren’s BootCD 9.9 або новішій ... Також для діагностики проблем PC добре мати збірку Alkid Live CD

slavon,друже, якщо можеш то простіше обясни і можливо проги є на доступній мові...

slavon 29.09.2014 22:29

Zhora15,це перша лінійка Жлобо там БІСС додавання пустого ключа 2600 у будь-якому кодуванні не виходить зробити !!! у 2 (жлобо 7010А) і 3 (жлобо 4100С) - можна це зробити !!!
Цитата:

slavon,друже, якщо можеш то простіше обясни і можливо проги є на доступній мові...
Hiren’s BootCD 9.9 - робота в середовищі MS DOS, меню диску на кацапській, самі проги на англійській, інструкції по роботі з прогами для тестування МHDD or/& Victoria є в неті (чесно кажучи по пам'яті не пам'ятаю як там кнопки натискати - можу помогти в роботі - будемо працювати паралельно). з MemTest - прога дя тестування планок пам'яті усе доволі просто - запускаєш і чекаєш завершення кола з 8 тестів, якщо не видало BADів - значить все ОК, якщо видало розбираєся чому. Як правило беди видає ДДР1, з ДДР2 і 3 це відбувається значно рідше - вони видають беди коли в ПК стоять 2 (більше планок) несумісних по частоті або таймінгах ...
Alkid Live CD - запускається кацапська Лайф СД версія Віндовоз ХР, проги для тестування, роботи з дисками на кацапській і англійській ...

Zhora15 29.09.2014 22:45

Цитата:

Допис від slavon (Допис 104182)
це перша лінійка Жлобо там БІСС додавання пустого ключа 2600 у будь-якому кодуванні не виходить зробити

Славко,це мій перший тюнер і авторитетно заявляю що можна dresmille
*На останній версії емулятора

slavon 29.09.2014 22:47

Zhora15,ну не знаю, мены не вдавалося, можливо стояла не та версыя ПЗ ... та я дуже тим не переймався ...

Zhora15 29.09.2014 22:50

slavon,
Друже,я ще не зовсім розібрався як пачтом користуватися щоб записати образ(тай диска поки нема чистого). Я так розумію він там не для красоти. Якщо не розберусь,то поясниш як? dresmille

Zhora15 29.09.2014 22:53

Цитата:

Допис від slavon (Допис 104185)
ну не знаю, мены не вдавалося, можливо стояла не та версыя ПЗ ... та я дуже тим не переймався ...

Та я думаю він розбереться,в неті море і ПО і ключів і списків каналів...

slavon 29.09.2014 22:59

Zhora15,
Цитата:

руже,я ще не зовсім розібрався як пачтом користуватися щоб записати образ(тай диска поки нема чистого). Я так розумію він там не для красоти. Якщо не розберусь,то поясниш як?
яким патчом ??? витягаєш з архіву ізощник iso - це образ диску, записуєш його прогою, наприклад CDBurnerXP (або Nero, або Ultra ISO) в режимі "записати образ диску/образ ISO" на чисту/очищену СD-R/CD-RW (можна на ДВД) балванку ...

Zhora15 29.09.2014 23:02

slavon,
В архіві є патч,ну раз він там для краси,то файно,образ то я вже потрафлю записати...

Korpahec 30.09.2014 09:55

Привіт! Підскажіть будьласка вмене була настроїна на 75 грд нажаль там слабі частоти буває є сигнал буває нема пробува 53 грд там немаж нічого толкового а також ловив 39 теж немає нічого зловив 55 грд там тільки 4 канали нтв звезда росія 24 5 канал росія більше нічого хороший ямал 90 но вмене непіде гори мішають занатто високі що краще ловити може транспондери є свіжі наці супутники які я написав. Якщо небуде варіанту з цього то буду ставити тітку шуру 36 грд. Унас у селі в людей теж стоять антени на 75грд чоловік десь 25 мене питають що можна зловити бо не всі мають можливість платити гроші я сказав поспілкуюсь з людьми і вам скажу що надалі робити.(ДЯКУЮ НАРАЗІ):cool:

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:38.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010