Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Інша техніка (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=60)
-   -   Вийшов з ладу *Южный мост* (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=2959)

Discovery66 13.04.2011 14:06

Наскільки я зрозумів*южний мост* важко замінити,можливо тільки ІЧ паялом.Вибачайте що розпалив таку дискусію.

Porter 13.04.2011 14:22

Цитата:

Допис від Валерій1966 (Допис 27929)
Наскільки я зрозумів*южний мост* важко замінити,можливо тільки ІЧ паялом.Вибачайте що розпалив таку дискусію.

Бажано ІЧ станцією, проте можна і термовоздушкою з нижнім підігрівом.
Проблема у іншому - де взяти робочий міст? (80% мамок з зазначеним мостом ідуть у смітник саме через нього... ) Ну і ціна питання - купівля моста, вартість його заміни... Дешевше купити іншу мамку ніж ремонтувати стару (це якщо варіант без заміни мосту не процде. Я писав вище, що є 30 % ймовірності оживити мамку без заміни моста).

Петрович 13.04.2011 14:41

[QUOTE=Валерій1966;27929]Наскільки я зрозумів*южний мост* важко замінити,можливо тільки ІЧ паялом....]

Можна і "фенкою" але тут крім неї потрібні знання,навики і терпіня.Все це приходить з роками.Якщо Ви не бажаєте чекати-скористуйтеся порадою Porter і звертайтесь до майстра!

Discovery66 13.04.2011 14:49

Я у 1 пості так і написав що материнку замінив,просто хотілося знати від чого полетіла перша мамка щоб не наступити на ті самі граблі.

Петрович 13.04.2011 15:04

Цитата:

Допис від Валерій1966 (Допис 27935)
Я у 1 пості так і написав що материнку замінив,просто хотілося знати від чого полетіла перша мамка щоб не наступити на ті самі граблі.

Думаю що причиною є статика.Це досить рідко буває і заочно ставити "діагноз" дуже важко.

Porter 13.04.2011 15:46

Цитата:

Допис від Петрович (Допис 27936)
Думаю що причиною є статика.Це досить рідко буває і заочно ставити "діагноз" дуже важко.

Так, це статика скоріш за все І це типова проблема... Попереднє заключення можна зробити по явному перегріву моста в дежурці і відсутності реакції компа на включення з кнопки. Проявляеться в момент включення виключення чогонебуть у УСБ порт, будучи одягнутим у синтетику.

argonavt79 09.05.2011 10:50

Цитата:

Допис від Валерій1966 (Допис 27935)

В мене такий випадок був в клієнта. На корпусі була "фаза". Доторкнувся до корпусу випадково входом з ТВ тюнера і провід приварило до порпуса. Я жахнувся ще такого не бачив. Вимкнув компютер індикатором став на корпус "фаза" чітко проглядається. Розібрав компютер почав поблочно і поплатно вимикати,дойшов до блока живлення, те саме. Розібрав переноску, все гаразд. Потім в резетку, а там один провід з "фази" попав на "заземлення". Саме смішніше що господар включав компютер чітко попадаючи на кнопку, бо як промахнувся то "розумів від чого світить лампочка".:o

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:38.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010