![]() |
Чергове масове латання "дюрок" в продуктах від мелкософт...
Цитата:
Опис заплаток продуктів та посилання на ручне зкачування тут |
Не знайшов іншої теми тому питаю тут. Сьогодні після встановлення оновлень знов з'явилась помилка 00000005. Мо хто в курсі яке саме оновлення призводить до збою? Гугель видає дані по помилці ше за серпень.
|
Карабін, Яка у Вас OS конкретно ...
Скріншот тої помилки можна виложити ??? |
W7 64 bit скрін не викладу бо нічо не запускається, тобто вінда заводиться, але напр. при соробі запустити оперу вискакує помилка, шось типу 0*000005. На скрін можна глянути за посиканням в гуглі воно за порядком десь 3-4 або 5. Знати б нумерацію того оновлення, через cmd.exe б видалив. Тре потім спробувати kb2859537, може то воно.
|
Ось відповідь з ціеї проблеми підтримки мякотілих
Цитата:
|
Вчора після спроби видалити kb2859537 прийшов до висновку шо проблема в якомусь іншому оновленні. Зніс я то вінду і поставив нову, з чистого листка...єдине шо втратив багато закладок в опері...
|
Можна останні всі оновлення видалити (мені помогло)
|
Карабін,Буває. У мене на 7 х86 (32 бітна версія) проблем з оновленням немає взагалі... Яка була потреба ставити 64бітну ОС, які параметри ПК, скільки оперативки ???
sat-prof Ну так якщо по черзі видаляти остані оновлення то можна натрапити на те що глячить ... |
slavon, AMD 250, 3.0 гц, Озу-2*2 гб DDR 1333. Два роки нормально працювала,, а тут недавно задумав запхати в комп wіfі адаптер і ...дупа, несумісність дров, в колєги на 32 встав зразу, а в мене ніяк так шо все одно я б її зніс.
|
Карабін, Правельно зробив ... Як на мене, немає жодного сенсу, коли на ПК 4Гіга ОЗУ ставити х64 бітну систему, вистачить і х86(32Біта)....
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010