![]() |
Цікаво... Мої сусіди і клієнти поки, мабуть, не помітили пропажу каналу...
|
Цитата:
|
Цитата:
Чим це вигідно вам я не розумію... А завтра що? 4,50 за прошивку? Ви вийшли на рівень прибутку двірників... Цекаво, де ви знаходитесь географічно? |
я би наприклад був згідни на тапку ціну 5гр. якби принесли гуртом 40 тюнерів і то одної моделі
|
Я вибачаюсь але ви всi неправi .Але поприто я маю антени майже кожен день ставити 650гр. i тюнер продам головку файку i так дальше.А як буде прошивка 20 гр то нафiг та антена потрiбна,за кабельне виходить 25гр i дiскаверi,анiмал-пленет евроспорт iтд.
|
Я прошиваю за 20 гр.
|
5 гривень за прошивку це вже маразм, який сенс затрачати час на такі заробітки навіть не заробиш на інтернет .
|
Є така штука як дипломатія, можна домовитися з конкурентами і робити по 20, і всім буде добре,і роботи буде і заробіток, а для сильно гумних які почнуть по 19.50 робити, провести виховну роботу. :mad:
|
В моїй місцевості(районі) навіть є спеціалісти-3гр.прошивка.От дають козаки,чисто обесцінили,і яка думка після того в людей.До того дойде що нікому тим буде займатись-навіть тим козакам,які так обесцінили свою працю.Не вигідно цього компютера включати за таку платню.....
|
Країна повинна знати своїх героїв в лице!
urasat, звідки ви? Як зветься фірма що по 3 грн прошиває? Хоча то скоріш якийсь гуцул а не фірма... Одним словом давайте збирати інформацію про демпінгістів. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010