![]() |
У темі 2 долучень
Саме перше ПЗ до цієї моделі
Цитата:
Цитата:
Хіба ж вони не віддали ісходники в руки "колоску", котрий і зараз продовжує підтримку ціх моделей??? Чи я помиляюся? Списки каналів, ключі. Цитата:
|
На одному інет ресурсі читав що скоро зявляться в продажі Openbox S2HD Mini та Openbox S3HD PVR. Хтось чув щось про це?
|
arki, Усе що з'являється в CC буде на їхньому сайті, зараз поки про ці новинки там нема ні слова, значить будуть вони не скоро ...
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Заміна (оновлення) програмного забезпечення за допомогою USB носія...
Цитата:
Цитата:
|
Знайшов на одному прибалтійському сайті порівняльну характеристку ресіверів. Любителям S2 раджу порівняти його параметри
Цитата:
http://www.pult.lv/download/table/open_amiko.jpg Якщо порівнювати ТХ S2 з ТХ U2C то це взагалі катастрофа для Опену Цитата:
|
В Аміко флеш 512мб,може якісь кулібіни XBMC,прикрутять????
|
Цитата:
Спостерігаю за розробкою ПЗ до ю2 з самого початку, висновок: одне роблять інше сиплеться. Та й ще що характерно то розробники віддають перевагу функціям ір-тв а не функціям сат ресивера. Цей же опен по відгуках користувачів дуже простий і доступний по функціоналу кожному. Взагалі я ціню опенбокси за іх простоту. |
arki, Я зараз висловлю свою думку, яка для любителів софтових ресіверів маже здатися крамольною - найпростіша ОС це Е2 :D
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:36. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010