![]() |
Цитата:
2. стан електромереж та їх обслуговування. Майже щодня спілкуюсь з енергетиками і чую про різні випадки, одним словом не рідко "біжить" дві фази або перенапруга до споживача. Якби де в якій Японії то за другий приклад можна булоб не переживати але не в нас на Україні.:confused: |
3. Конденсатори висихають, втрачають ESR і ємкість.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Чому Ви так думаете? В них там існуе розділ "замечания, баги, пожелания" і якщо щось то пишуть туди і вони підправляють. З самого початку софт на цей ресивер був зовсім сирий, працював з однею тільки картою конакс, частенько підвисав з шаріком. А зараз працюе майже з всіма картами з шаріком іде рівно...
|
arki, З практики друже, з сумної практики... Наприклад з ресівером GI Genius, мав я необережність взяти це "чудо" техніки... Блін казати що ПЗ для нього, як OS1 так і E2, "сыре" то нічого не казати, вона навіть не "дуже сире", воно - "дуже, дуже, дуже сире". Коли мій один знайомий по іншому форумі їм то написав - його забанили, а багліст недоліків видалили...
|
Цитата:
От правда цікаво хто софти пише, маркіровка то стоїть гісклуба??? |
Ось мій там баг-лист і ніхто не видаляв нічого ще навіть модератор добавив дещо свое:
Цитата:
|
arki, НЕ виключено що в них стан справ зі софтовою підтримкою різних ресів - різний... Наприклад до ПЗ лінійки Vu+ в мене особисто великих зауважень та притензій немає - все працює як належить...
|
Кожен тиждень у них якийсь новий софт, ось сьогодні для аміко міні є:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:01. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010