![]() |
Дві мікросхемки
|
Якщо не виходить, то нетреба, візьми картку просто так. В суботу вишлю точно.PS:Краще нетреба тих мікросхем, бо то різні -є і на восьми ніжках, а мені ще треба розбиратись, що і куди ...Вибач!
|
Як скажете.
|
Ярослав, як домовлялися, картку Xtra з усіма паперами, відправив тобі в бандеролі по адресу....
Тема вичерпана. |
Дарую Опенбокс AF-1700
Дарую Опенбокс AF-1700, який продав мені за 100гр, українець Zinge, на українському форумі. Недоліки:Проблеми з відео, а ще проц так гріється що на тюнері можна жарити яйця. Цікавий варіант!:o
|
D-Misha, Викиньте той металолом під поїзд, бажано під Хюндай (ну або під тягаровий)...:D
Без образ... |
Славік, ну знайдеться ще такий лох як я. Росіяни беруть що їм потрібно, а українці все підряд. А може комусь і стане в пригоді. Відправлю за свій рахунок по Укрпошті..Якщо ніхто не зголоситься, то відправлю пану(так у вас там величають одне одного) Zinge ,,,назад.
|
D-Misha,А при чому тут панове взагалі і українці зокрема ??? Ну попалося одне недороблене і хитрожопе чмо, і що ??? Це що означає що всі українці такі ??? Я наприклад , чи Фокс Тарас чи Роджер Вас коли не будь обдурювали ???
Без образ ... |
Славік, з цим тюнером, є одна лиш мені зрозуміла хитрість(підлість).До кого це відноситься, знає. А панами ми ніколи і небудемо, бидлівська натура залишилася в душі. Що мені такого ще написати, щоб ти заблокував мене, від таких людей.
|
D-Misha, Я Вас , з якої радості ??? Як колишнього модера фуруму не маю права... :D
Цитата:
Значиться так напишіть на сат-україн в темі притензію - заставимо чоловіка той металолом забрати від Вас за його рахунок... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:30. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010