![]() |
Я теж погоджуюсь з вищевказаними кандидатами в модератори! Вони цього заслуговують!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
НЕ зважайте пане Михайло. Це на мою думку дуже надмірна спроба показати що хтось розумний, а хтось викладає на форумі " суто свої публікації". Всеодно вирішує адміністратор сайту хто як працює і яку користь приносить для сайту. Розумна людина ніколи превселюдно не говорить про свої досягнення. Хай досягнення і розум оцінять люди. В одній розумній книзі Біблії пишуть:
- Не сідай за весільним столом на почесне місце, бо може весільний староста тебе пересадити на більш погане місце, а сідай подалі з краю і коли помітять тебе, будеш посаджений на більш достойне місце. Дай Боже пане Михайло Вам міцного здоров*я на довгі роки. Щиро вдячний за Ваші цікаві й пізнавальні публікації. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Вся істина в тім
Цитата:
|
Я ніколи не хотів мати подібні дискусії на цю тему між своїми друзями (D-Misha , Serega , argonavt79 ) Я вас усіх люблю та поважаю , кожен із Вас зробив великий вклад у цей форум і я не хочу лишіх розборок серед друзів ! Я Вас усіх поважаю одинаково
Цитата:
|
Сергій, я з самих початків працював з користю для користувачів у підрозділі який мені довірили... Ці теми цікаві мені, тому вони не є пусті.. Це моя робота і я її виконував. Такі загальні обвинувачення можуть ображати не тільки мене. Краще конкретно до кого це відноситься з порадою і допомогою, як краще це зробити? Я не вчився на модератора і можу як і інші помилятися. Я розумію, що форум має свою специфіку і треба більше по тематиці, бо є відхилення. Тут завдання спеців модераторів які відповідають за свої розділи, створити атмосферу інтересу для дискусії ...Головне- дискусія має бути доброзичливою, а не вбивчо-зверхньою...А Юра правильна людина, і таких треба побільше нашій державі. Небоюсь сказати- що він є душа форума...а все інше приліпиться.
|
Цитата:
Мабудь Ви неправильно зрозуміли - моя думка стосується майбутнього а не минулого. |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010