![]() |
Я извиняюсь за язык,но Вы им для контрольного выстрела ещё распишите как проверять запуск проца цепь сброса и т.д.И тогда точно трупов будет больше.:rolleyes:
|
|
Елементарні питання по ремонту ресиверів.Прочитав всі дописи.Хочеться ще раз дати відповідь "ТАК" в тему "Чи потрібен тест при реєстрації".Тоді буде набагато менше питань типу "Зняв кришку , що робити далі?".Бо впевнений , що далі треба закрити назад кришку і почати з вивчення закону Ома,роботи і складання детекторного приймача(ресивера),мультивібратора і тд.інакше ніяк не можна.Навіть ,якщо підкажуть " що робити далі?"всеодно такий " ремонт" в 99 випадках із 100 закінчиться в кращому випадку нічим.Гірший випадок бачили всі хто більш-менше професійно займається ремонтом радіоапаратури і витратив не одну годину свого часу на пошук та усунення внесених "майстрами" неполадок.(Ніхто не може знати всього , але елеметерні знання потрібно мати)
|
Щось не дуже зрозуміло.Треба закривати тему,чи здавати вступні іспити?
:) |
Я б закрив :) Проте не я тут музику замовляю :)
|
Як я розумію,ця гілка займає малий відсоток на форумі.Якщо так сильно заважає -можна закривати.,,Професори" не сильно постраждають,хіба може початківці.
lmy |
Цитата:
Цитата:
|
Краще щось напиши в цій темі.А давати поради ми всі мастаки.:o
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
lmy |
Цитата:
|
Дякую за добре слово.Продовжимо підтримувати УКРАЇНСЬКЕ.
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
tvin,
Правильно*Запитуйте-відповімо.* + порадимо і навчимо що зможемо! |
Цитата:
В мене нехватає літературних джерел! Якщо можна скиньте посилання насторінку сайта чи шось із літератури по ремонту!!!!!!!!! |
Цитата:
|
Я так розумію,пана tvin цікавить ремонт взагалі.
Цитата:
|
tvin,
Літературу шукай через пошукові сайти її там досить в електронному виді бо друкованої і толкової вже давно проблема,а надати консультацію можна хоч тут хоч в приват.Учись! |
По ремонту ресіверів мало!
|
Цитата:
Є ще приказка"рождёный ползать летать не может."так що Вам tvin треба прислухатись до поради від svovka.Ну а якщо хочете щось відремонтувати то Елементарних понять про опір та конденсатор вже замало ,підніміться на другу ступінь еволюції.Література в інеті є. |
Думки вголос.
Теорія-це одне.А досвід-зовсім інше. Як може студент,або початківець ,,врубатися" в ремонт? І взагалі,чого навчають на р/т факультеті в плані практики ?Практично нічого.:pЦе з особистого досвіду.Тому і запитання логічні.Після інституту бажано закінчити ПТУ/ТУ -буде завжди допомагати в роботі.:D |
Я думаю що тут слово "врубатися" не підходить.Краще "в'їхати" або "ввійти" малими чи великими кроками(це залежить від смикалки.
|
Можна по різному трактувати процес ,,принуждения",пардон за матюк,до практики.У кожного свій шлях.
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
А якщо нічого не тямиш,та ще й в голові нема нічого,краще пасти овець на полонині.:) |
Цитата:
|
Що будете дивитись осцилографом в мертвому тюнері?А якщо напівживий,а схеми як правило нема,які осцилограми спостерігатимете?
Далі продовжувути не буду.На багатьох технічних форумах все це добряче обсмоктано до кісточок. Поцікавтесь гілками-хто якими приладами користується і всі питання відпадуть. Знаю одного старого майстра,він сорок років користувався стрілочним тестером і БЖ,осцил вмикав раз в два-три місяці-заробив купу грошей. Знаю іншого,має приладів до самої стелі.Також заробив чимало на ремонтах.Різноманітними приладами ще треба вміти користуватись і знати для чого їх застосувати.:p Бачив один раз в одному селі одного ,,телемайстра",мав якийсь саморобний тестер,жарівку і стоватне паяло.Всі доріжки попалить,але зремонтує.:D |
Цитата:
Навіщо покупати якісь прилади щоб відремонтувати тюнер або ще щось, оди раз на рік. У мене є питання до Вас,яким прибором ви перевірете конденсатор який по номіміналам норма а при напрузі він пробивається?або транзистор, міряєш все ОК,ставиш а він не працює?опір який міряєш норма,а при проходженні напруги міняє свій номінал?і т.д. |
Цитата:
Цитата:
|
Щось Ви на ,,чайника" не подібні.:o
|
Вам ця дискусія не нагадує про Ваші проблеми?
http://www.001-lab.com/001lab/index.php?topic=596.new :rolleyes: |
P.S тема не для спорів.....
|
Цитата:
lmy |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:02. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010