![]() |
в мене тюнер openboks x600 як можна перекинути з папки в іншу папку канали
|
доброго дня всім. Підскажіть будь-ласка чи є можливість отримати сигнал на спутник turkasat 42 і як це зробити. У мене настроєний тюнер на три спутника (амос, хобєрд, сіріус0
|
Цитата:
Цитата:
|
Звичайно є ! Ставиш другу антену від конвертора цієї антени пускаєш кабель на вільний порт комутатора DiSEqC першої антени , налаштовуєш на 42°Е і насолоджуєся переглядом :D
|
в мене 36 в фокусi,
а 39 та 42..збоку. Шо там цiкавого на тюрксатi? Турецьку вивчити надумав? |
Kunin, Я думаю що користувач хоче дивитися футбол ЛЧ, ЛЕ в ФТА+БІСС на грузинських та інших каналах з 42Е
|
Цитата:
|
yura150480, Який супутник ???
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
доброго дня!скажіть чи можно настроїти ямал49* у Івано-Франківській обл.На який діаметр?
|
Цитата:
http://smiles.kolobok.us/big_standart/pardon.gif |
в мене антена 1.55м 90* іде нормально С діапазон.
|
wawxx, Судячи з усього 49Е також піде на антену також діаметру..., пробуйте...
|
Хто розбирається в роутерах .мій інтернет провайдер(http://www.odeko.ua/lviv/abonentam/o...-zi-znizhkoju/) пропонує цей маршрутизатор Wi-Fi TP–LINK TL-WR740N (за знижку абонплати) .чи варто його брати, чи підійде він для шари ? ціна його в інтернет магазинах -200 гр(.http://m.ua/m1_magazilla.php?search_...CD%E0%E9%F2%E8)
|
Цитата:
|
чи правда що на 90* появився росія2 '10965v102?.В мене нема сигналу.
|
Тут цей ТР прописаний як фід...
|
Дайте сайт на якому можна дивитися дуже багато мультсеріалів онлайн (щоб відео йшло не з ютуба і вконтакті) крім EX.UA,а краще пару-тройку сайтів...Буду вдячний!!!
|
введи в гуглі Каприз-тв
|
Цитата:
|
Я дивлюся відео на fs.ua
|
Чи можна прошити гробик5000 з Q-SAT st-08
|
Цитата:
|
на Глобику процесор ST5518 на Q-SAT st-08 АЛІ3329Ц
|
Як підключити Sat Integral T9100 HD до стерео системи 5:1.
|
Цитата:
|
Цитата:
Він не має п'ятиканального вихода, а через HDMI, може є перехідник? |
Трутень, А оптичний або цифровий аудіо вихід у нього є ??? Можна спробувати підключити аудіо-систему через відповідні входи, але вартість такої аудіо-системи у порівнянні зі звичайною...
|
Цитата:
Надіюся на Вашу допомогу, і думаю багатьом буде цікаво. |
Код HTML:
HDMI использует протокол TMDS (Тransition Minimized Differential Signaling), который кардинально отличается от S/PDIF (Sony/Philips Digital Interconnect Format), используемого при оптическом (Toslink) и коаксиальном способе подключения цифрового звука.Код HTML:
Раскройте возможности вашего Xbox 360. Смотрите фильмы и играйте в игры в высоком разрешении 1080р и с высококачественым звуком Dolby Digital 5.1. Одно решение для звука и для видео. В комплект входит звуковой адаптер с выходом на стерео и с оптическим выходом на Dolby Digital 5.1, а также кабель HDMI.Ще тут можеш глянути (переклад жах): Тут |
Я маю питання до спеців.Можливо хтось зустрічався із ресіверами metronic access box.Мене цікавить як зайти в меню .Якщо меню під паролем .Чи є мастер код??Попередньо дякую.
|
kibas, системна інформація яка?
|
доброго днЯ пидкажить будьласка як вистовить супутникову антену щоб центральна голоска була направлена примерно на 82-83 градуса щоб злива та правои сторони налаштувать на 75-90 градусов якщо встановить середню голоску на 85 градусов то тоди на 75 градусах сигнал слаби
|
Спочатку настрой фокус тарілки на 85.2E, постав і настрой мультифід на 90E, а потім перенастрой тарілку таким чином, щоб замість 90E почав прийматися 85.2E, таким чином фокус тарілки виявиться хоча б поряд з 80E, а може бути і потрапить на цю позицію.
|
Rom, Який ресівер використовуєте ??? Іншу електричку шари пробували використовувати ????
|
Cosmo sat 7100. Інших не пробував.
|
Цитата:
|
А не підскажите де його можна взяти? Дайте будь ласка ссилку,
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:59. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010