![]() |
Нещодавно, два дні підряд, бігала до мене одна бабця, налаштувати їй Амос бо непоказують канали. Договорилися на конкретну годину. Прийшов, підєднав свій Опенбокс х-800, і тут вилітає з другої кімнати невістка з криком "А мені цього непотрібно" і всяке інше...Прийшлося терміново тікати..:eek:
|
Пане slavon, сорі що не по темі, Eurosat 8004 перешивається файлом у якому міститься все: ключі, настройки, канали... Кожну категорію можна редагувати відкривши бінарник потрібною програмою. При зміні версії прошивки налаштування і канали зберігаються. А те що ресивер вміє відображати детальну CAS інформацію (не кожен HD ресивер на таке здатний) і дозволяє вводити BISS в один рядок без частот, сідів, підів, поляризацій, контрольних сум, ..., то ціни йому немає. Хоча можливо Ви мали на увазі серію 4050 чи якось так, то дійсно брухт...
Трохи інша історія... Знайомі випадково перемкнули телевізор з режиму AV на режим перегляду ефірних каналів, натиснувши не ту кнопку на морді. Пульт був "літаючий", тому давно не працював. Парадоксальним було те, що в меню телевізора не знайшлося пункту, за допомогою якого б можна було повернути назад потрібний режим. Пульт взяв додому, щоб спробувати відремонтувати, а заодно прихопив ресивер, щоб добавити каналів (Eurosky 4050, без ВЧ). Тільки розібрав пульт, прибігають і кажуть віддавай все назад, будемо викликати майстра, що ставив антену... От що значить народ, який нічого не розуміє в сучасній телевізійній техніці, їм що скарт, що аналог. Деякі взагалі тарілку безпосередньо до телевізора підключають, і таке буває... |
Цитата:
Ремонтував БЖ ГЛОБО-750Сu крім діода по 22 В по ходу всі ємності + прошивка . А чому 70 грн. з мене брали 40 говорить бабця ? |
Sat-eXplorer,ми знаємо як і чим прошивається Eurosat 8004.slavon правий,фігня і є.У 90% проблема прошити
|
Проблема прошити була тільки один раз, коли на кабелі RS-232 проводок відпаявся... Ну Вам видніше...
|
Цитата:
Цитата:
|
Цілком можливо... Просто то мій перший рес, за допомогою нього я вперше налаштував супутникову антену, а з часом зрозумів інші ази супутникового телебачення. То як перша парта :) такі речі не забуваються... Не всі починають із дрімів.
|
Цитата:
|
Віддав тв клієнту Після ремонту у себе вдома і через півгодини він прибігає і з кулаками до мене за що гроші взяв зовсім не робить !!!Поїхавши до нього я побачив таке вилка стаб.напр. вкл. в розетку а вилка тв спокійно лежить біля нього!!!Вибачень не було...І ще маю привичку ящо є на рес. викл. після прошивки виключать то майже завжди звонять що ти зробив не показує?...
|
Цитата:
|
Ну так ясне діло після того як перевірив {що ж я наробив }виключаю.
|
Купив собі клієнт антену 2 шт головки і ресівер сам підключив дзвонить до мене що непоказеє нічого. Приходжу до нього голови наоборот у стіні просверлині 2 дирки заведені 2жили кабелю закрутив кабель у ресівер верхне гніздо тоє сіріус а амос у нижне гніздо дісек получився лишній.
|
Принесли тюнер openbox аф1700 з діагнозом не включається.Не можу передати як був здивований клієнт,за 8 років він узнав для чого існує кнопка standby.
|
Все мав але ще такого не мав...клієнт сходив в "туалет прямо в тюнер"
Сам признався що кинув, як був пяний разом з телевізором і він після того стрілив!:o |
Бачив прикол, коли молода жінка ,стоячи на драбині, крутила головки.. Через пару день, звернулася до мене..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
звернулась до мене пані в літах-прошити тюнер.Багато каналів не працює.Питаю чи давно-давно каже.Прошив я тюнер,перевірив,поставив порти як було.Через три години приїхала і з криком що як було так і лишилось.Поїхав я з нею до неї до дому.Походив.подивився біля антени.Питаю-бензопила є?Вона каже мені-Я думала що інструмент ви взяли з собою!!!Горіх гілляки пустив і закрив 13-тий.Довелось мені лізти на дерево і ручною пилкою обрізати гілляки.От тепер вже всі канали запрацювали!Чого тільки не доводиться робити щоб клієнт був задоволений.
|
Петрович,Головне що б кубіта була довольна ... :D
|
Цитата:
|
Цитата:
|
kreshnot,Це точно, деякі ще потрафлять сказати що у них Футбол/Ф+ на старій прошивці через ЕМУ показував, а в Тебе не показує ..., інші хочуть щоб шив задурно ...
|
Цитата:
за дурно не шив і шить не буду бивший шеф правильно говорив хоч дивитись плати |
Цитата:
|
Цитата:
Десь місяць назад приходить до мене один односельчанин (алконавт:o) і каже, "проший мені тюнер так щоб все було нове і канали(военні:o) теж були але в мене зараз нема грошей я потім тобі віддам". Відповфдаю я йому, 1. за канали "военні"(він мав на увазі полуничку) забувай, все що можливо- добавиться. 2. принесеш рес тоді як гроші будуть. І почав він клянчити, "ну будьласка", "ну зроби". Одним словом прошив, віддав, проходить кілька годин гримає хтось у двері(була 11вечора), відчиняю-він, тоді і каже, "ти мені тюнер зіпсував, він не вмикається" а я йому "я не черговий по обслугованні щоб ще вночі бігать і не знай чого він в тебе не вмикається", одним словом спровадив я його, щоправда наступного дня проїзжав біля його будинку, дай думаю гляну чого він в нього не вмикається, робочий же рес. Заходжу до нього він своє, "не вмикається" кажу, "вмикай бідо" то він і всунув в розетку телевізор заробив а рес став в режимі очікування я натиснув на пульті від реса кнопку POWER вмикнувся і запрацював. Кажу до нього, "а це що таке?" він мені, "а я тою клавішею ніколи не користувався..." До ціх пір гроші так і не віддав за прошивку, все обіцяє, інколи каже що немає. Я вже й махнув на нього рукою(я по тій двадцятці не збіднію а він не збагатіє). Щоправда наднях сусід росповів що цей же пянюга на днях в одинокої старенької почистив у грубці ходи від сажі та попелу(30-40хв роботи) і здер з бабусі 400грн. Отака сволота ці пянюги :mad: |
arki, ви, своїм дописом, принизили всіх пянюг на форумі, в тому числі і мене... Не всі такі пянюги, як той ваш пянюга. На відміну від вашого пянюги, я нічого нікому не шкодую,є докази. Презирати, треба тих, котрі живуть в достатку і нехочуть платити. На нинішній день, таких гнид, більше чим тих пянюг. Краще пити, а бути людиною- чим не пити, а бути гнидою(це не козир в житті).Я завязав з установками вже як рік, бо вище, як 2 метри, лізти неможу, а прошивки- це є тіж зустрічі, з тими гнидами, яких я не терплю, тому не прошиваю.Лексіка не гірша, чим в тих анекдотах...де х*й діда унікальний....
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Петрович, а податкова докаже що ви робете не за дякую ?послати його по дальше!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
по поводу х,,в зіркових треба посилать таких козликів , податкова теж нічого не доведе в мене кліенти провіренні телефон козликам не даю, дай щоь вони можуть доказати я з підприемця давно знявся підприемницькою діяльністю не займаюсь, а так прошив настроїв антену який це бізнес так хоть на кварплату заробить та комплектуючі закупить хай тих тресуть в кого лопатніки не закриваються , насчет козачків якщо не знайомі питаю хто дав телефон мені не важко перевірити якщо без попереднього дзвінка говорю суму за ремонт прошивку якщо влаштовуе тоді роблю хай доведуть щьо я лагодив хай за руку зловлять може вмене сосід ремонтуе а я просто йому ношу на ремонт допустим за пиво незнайомих в дім взагалі не пускаю тільки провірених а взагалі працюю по попередньому дзвінку про все домовляюсь якщо все влаштовуе тоді їду або йду до кліента
|
Прошив Ортона 4100 одному товаришу....Просидів десь з годину редактуючи канали ,переносячи по одному .Віддав ...взяв 20гр за роботу...Через три дні дзвонить мовляв шо за фігня змінилися кольори на телевізорі...зроби як було...Давай кажу віддам тобі ті 20 гр і не парь мені мозги ...Кинув телефона і більш не дзвонив мені...Я давно знаю шо він говнистий чоловік...думав шо змінився!))
|
говнистий чоловік...думав шо змінився такі не міняються аз часом все більше і бельше вояють
|
Він звик шо люди в нього працюють за 150 самогона вонючого...або зовсім задарма...
|
Цитата:
А як Ви назвете людину яка нагло обдурила мене і "обдерла шкіру" у старенької? Я за життя не бачив жодної толкової пянюги і взагалі вважаю що алкоголік то вже щось інше ну тількі не людина...(хоча можливо помиляюся) Вибачаюсь якщо когось образив тут... |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:16. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010