![]() |
де її тепер взяти?
і в рідній bissи по дурному вводились |
Як провило, коли заливаєте іншу прошивку потрібно робити дам рідної. Користуйтесь пультом від Глобо. Які проблеми ???
|
Цитата:
|
тут на форумі допис42
http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=23&page=5 |
Цитата:
Продай йому новий пульт.Повір це кращий варіант |
Цитата:
|
Дайте ключі на канал inter і inter+ і перший національний
Дайте ключі на канал inter і inter+ і на перший національний 9 значний KeyData тюнер Globo 5000, або дайте дамп!
|
|
А яку ви порадите програму для прошивки?
|
Завантажувач 1.0.7 для Globo 3000-6010
|
а що потрібно вибирати у тій програмі? Я вибираю Download all і вибираю дамп а програма зникає
|
Orton, яка системна інформація.
|
Цитата:
потрібно вибрати Download Softvare |
sanela,
Цитата:
|
svovka, всерівно зникая програма.
|
Можливо комппорт не той.А що зникає і нічого не пише?
|
Береш програму UPGRADE 1.0.07B після запуска 1) вибираєш ком порт 2)Download Softvare 3) вибираєш дамп 4) нажимаєш старт. І потім тільки конектися.
|
svovka, так програма зникає повністю
|
sanela, дякую вже не пропадає, іду прошивати
|
Всім дякую, прошив нормально!!!
|
У темі 1 долучень
Юра, я прошиваю цією програмою....
|
Чи варто прошивати тюнер якщо на таблови стоять 8888
Всім привіт, до мене принесли тюнер Globo 6000, а там на таблови пише всі 8888 чи варто його прошивати но тюнер робить, що може бути?:eek:
|
Orton,починати з блока живлення!....прошивка нічого не змінить я впевнений!
|
Перевірте блок живлення
|
Шити в такому стані звичайно не варта. Для початку потрібно перевірити і відремонтувати БЖ .
|
sat-prof,
funt3, бо до мене принесли прошити його, а я не знаю чи прошивати його бо на ньому пише всі 8888 но тюнер працює |
Orton,пробуй прошивати тоді але там (с15,с13) якщо прошився тобі повезло!
|
Прошивати покищо неварто, можна його вбити, перевірте БЖ
|
Цитата:
|
Всім дякую буду дивити БЖ краще
|
Провірити контакт в розйомі до передньої панелі (витягти і вставити).
А наймовірніше проблема на платі панелі управління.Кнопка СТЕНБАЙ працює? Якщо нема непропая в шлейфі то може бути регістр здвигу або ключі управління таблом. БЖ навряд.Коли пульсації по 5в то табло горить не ярко а більше напруг на панелі нема. |
duman, так кнопки на тому всі роблять
|
Якщо не регіст сдвигу то пробитий один з 4х ключів динамічного
управління індикаторів?Один з них повністю відкритий.Проблема в них. |
Orton, Вот найчастіші смптоми при несправності в глобо 3ххх-6ххх
0000 - 3,3V 8888 - 5,0V(найчастіше) відсутність стабільного завантаження\вивантаження - 12V(звичайно, але буває і 5V) Фон змінного струму і(або) смуги на зображенні-вхідна ємність 68*400. |
У темі 1 долучень
Ось схема панелі .
|
Управління індикаторами відбувається слідуючим чином: по шині DATA іде інформація який сегмент має горіти і вона шиною CLK записується в здвигаючий регістр.По шинах СОМ1..2..3..4 на транзисторні ключі поступають зсунуті в часі один за другим імпульси подачі 5в на один
із розрядів табла.Співпадіння імпульса 5в і *корпуса* з регістра на потрібний розряд і його сегмент в часі призводить до горіння потрібної інформації на табло.Однакові сегменти всіх 4х розрядів запаралелені і при порушені в управлінні горять всі. |
Всім дякую, після свят цих буду робити!!!
|
Можно Cosmo sat 7100 new soft
|
Нема нових прошивок і не буде, тему можна закривати, приймач вже не підтримується добрих 2 роки.
|
Хтось підкаже яка прошивка підійде для Cosmosat CR-7100?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010