![]() |
"Динамо" вирушило до Австрії з Корреа, Діакате й Аді
Делегація "Динамо" вилетіла до Австрії, де проведе літній навчально-тренувальний збір. Під керівництвом Юрія Сьоміна команда буде тренуватися у передмісті Інсбрука протягом двох тижнів - з 18 червня до 2 липня, пише прес-служба киян. До Австрії вилетіли 13 футболістів: Воротарі: Шовковський, Богуш, Коваль Захисники: Даніло Сілва, Діакате, Алмейда Півзахисники: Алієв, Калитвинцев, Рибалка, Нінковіч, Корреа, Бертольо Нападник: Аді Велика група гравців прибудуть у розташування "Динамо" дещо пізніше. |
Кравець: "Іспанців цілком можливо перемогти"
Форвард молодіжної збірної Україні разом з командою готується до вирішального поєдинку. - Чи вистачить трьох днів для відновлення після матчу з англійцями? - Так, складніше було після чехів, коли наступний матч був через два дні на третій. Перед поєдинком з Англією у нас змінилося майже півскладу, ми були свіжіші. У тій грі тренерський штаб дав можливість відпочити групі людей. Це дає підстави думати, що з іспанцями у нас буде більше сил, адже свої два матчі в групі суперник провів майже одним складом, а у нас була ротація. Словом, до недільної гри ми повинні підійти у хорошому стані. - Після поразки від чехів збірна помітно додала, в результаті чого зіграла внічию з англійцями. Чи відчуваєте в собі сили з Іспанією зіграти ще краще? - Звичайно, відчуваємо! Думаю, якщо кожен вичавить з себе 120%, нам під силу грамотно зіграти з іспанцями і перемогти. - Яка думка склалося про цього суперника? - Ми вчора розбирали іспанців. Хороша команда, технічно оснащена, але якщо проти них зіграти правильно, цілком можливо перемогти. Думаю, Павло Олександрович знає, як це зробити, підкаже нам, і всі разом, сподіваюся, доб'ємося потрібного результату. - Преса міста Хернінг високої думки про вашу грі, називаючи вас "темною конячкою" у складі збірної Україні. Чи готові відповідати такій характеристиці і піднести сюрприз на цьому чемпіонаті Європи? - На мій погляд, будь-який гравець нашої збірної готовий піднести сюрприз, зокрема, в майбутньому матчі з іспанцями. У ньому буде вирішуватися все. - Вас ще назвали послідовником Шевченка, Реброва і Вороніна ... - Я вже давно ніяк не реагую на подібні порівняння. Не прагну бути схожим на когось, а просто намагаюся проявляти себе. |
«Шахтар» дешевший за «Барселону» на 400 млн евро
http://ukraine2012.gov.ua/upload/ibl...0773a24ff4.jpg В каталонському клубі грають найдорожчі гравці світу. Їх загальна вартість перевищує 500 мільйонів, що в 6 разів більше, наприклад, вартості гравців чемпіона Голландії – «Аякса». За останній рік, за даними transfermarkt.de, каталонський клуб став «дорожчий» на 30 мільйонів. З країн колишнього СРСР лідирує «Зеніт», «Шахтар» - на 5 мільйонів «легше». 1. «Барселона» (Іспанія) – 544,100 2. «Реал» (Іспанія) – 515,00 3. «Челсі» (Англія) – 408,50 4. «Манчестер Юнайтед» (Англія) – 374,70 5. «Манчестер Сіті» (Англія) – 366,75 6. «Інтер» (Італія) – 360,75 7. «Арсенал» (Англія) – 344,50 8. «Баварія» (Німеччина) — 295,00 9. «Тоттенхем» (Англія) – 283,10 10. «Мілан» (Італія) – 253,75 11. «Ювентус» (Італія) – 247,90 12. «Ліверпуль» (Англія) – 240,20 13. «Рома» (Італія) – 205,25 14. «Ліон» (Іспанія) – 193,55 15. «Фіорентина» (Італія) – 180,90 16. «Валенсія» (Іспанія) – 165, 60 17. «Марсель» (Франція) – 161,50 18. «Атлетіко» (Іспанія) – 161,00 19. «Евертон» (Англія) – 158,60 20. «Астон Вілла» (Англія) – 157,05 … «Зеніт» (Росія) – 153,50 … «Шахтар» (Україна) – 148,50 … «Динамо» (Україна) – 99,20 … «Дніпро» (Україна) – 60,60 … «Металіст» (Україна) – 54,05 |
Шукюр увійшов до парламенту Туреччини
Колишній нападаючий збірної Туреччини і "Галатасарая" Хакан Шукюр став депутатом від правлячої Партії справедливості і розвитку, повідомляє інтернет-видання Goal.com. Заручившись підтримкою прем'єр-міністра країни Реджепа Тайип Ердогана, зірка турецького футболу в парламенті представлятиме Стамбул - місто, в якому Шукюр провів більшу частину своєї кар'єри. Шукюр закінчив професійну кар'єру в 2008 році, провівши у футболі 21 рік. Нападник зіграв 112 матчів у складі національної оманди Туреччини, відзначила 51 забитим м'ячем. |
"Челсі" може втратити очки через активний інтересу до Модріча
Голова правління "Тоттенхема" Даніель Леві має намір подати скаргу до адміністрації прем'єр-ліги щодо надмірно активних дій представників "Челсі" щодо купівлі півзахисника "шпор" Луки Модріча. Бос "Тоттенхема" обурений тим, що сині оприлюднили факт пропозиції про трансфер гравця, тим самим вибивши хорвата зі звичної колії. Якщо дії "Челсі" будуть визнані неправомірними, то в перспективі це спричинить за собою зняття очок. "Ми абсолютно чітко позначили свою позицію в письмовому вигляді і надали її" Челсі ", проте ті воліли проігнорувати нашу думку, оприлюднюючи трансферне пропозицію. Щоб уникнути будь-яких сумнівів дозвольте мені ще раз повторити, що ми не станемо вступати в переговори з продажу Модріча ", - цитує Леві The Mirror. Нагадаємо, що в 2005 році "Челсі", при скандальних обставин переманивши захисника "Арсеналу" Ешлі Коула, був визнаний винним у порушенні правил прем'єр-ліги і оштрафований на £ 300 тис. Більше того, клуб міг позбутися трьох очок, якби сині були помічені в подібних діях ще раз протягом сезону. |
Офіційно: Графіте залишив Вольфсбург
Графіте більше не є гравцем Вольфсбурга. Бразильський нападник перебрався в клуб Аль-Ахлі, що в Об'єднаних Арабських Еміратах. "Я хочу подякувати клуб за ті роки, які я в ньому провів. У Німеччині я знайшов багато друзів", - говорить Графіте в інтерв'ю офіційному сайту німецького клубу. "З Вольфсбургом я домігся успіху: став гравцем року в Німеччині, виграв звання кращого бомбардира Бундесліги і став чемпіоном. Мені зараз 32, і в моєму житті настав час змін". Прокоментував догляд Графіте і головний тренер Вольфсбурга Фелікс Магат: "Графіте увійшов в історію Вольфсбурга, його ім'я завжди буде асоціюватися з нашим чемпіонством". |
Ловчев: "Усім пора зрозуміти - переговори з фанатами неможливі"
Відомий російський футбольний фахівець Євген Ловчев висловив думку з приводу останніх інцидентів з фанатами. "У мене велике прохання до всіх зацікавлених сторін - Прем'єр-лізі, РФС, міністерству спорту. Господа, припиніть практику постійних зустрічей з фанатами, вони від цього тільки силу свою відчувають, ви їх зміцнюєте на думці, що вони можуть впливати на прийняття рішень" . "Що ж робити? Треба виділити невеликий бюджет на відрядження до Англії, послати туди юристів, кілька тямущих хлопців, перекладача ... Зустрітися з людьми, які писали для країни закони після відомих сумних подій". "Розумію, що це непросто - потім доведеться відповідати за справи, писати закони, контролювати їх виконання, приймати жорсткі заходи, - але іншого шляху немає. Усім пора зрозуміти - переговори з фанатами неможливі, домовленості не дотримуються. Значить, потрібно, щоб їх ці ж люди дотримувалися в іншому - менш пристосованому для комфортного життя - місці ", - розповів Ловчев. |
Особистість омонівців, застосував електрошокер до Лазович, поки не встановлена
Слідчий комітет по Нижегородській області проводить перевірку за фактом застосування співробітником нижегородського ОМОНу електрошокера до нападаючого "Зеніту" Данко Лазович після закінчення футбольного матчу "Волга" - "Зеніт". Як повідомила співробітник прес-центру ГУ МВС РФ по Нижегородській області Світлана Ковиліна, омонівець, що став причиною великого скандалу ввечері в минулу суботу, поки не встановлено. До закінчення перевірки слідчого комітету керівництво Головного управління МВС по Нижегородській області давати якісь коментарі по суботньому інциденту не буде. |
Металіст підписує двох аргентинців?
Видання Ole повідомляє, що Чако Торрес і Джонатан Майдана перебираються в Металіст. Майдану добре відомий любителям футболу України, оскільки свого часу вже виступав у складі Металіста. Рік тому він попросив переходу в Рівер Плейт у зв'язку з народженням дитини. Раніше повідомлялося, що Рівер Плейт просто не виплатив потрібні гроші за захисника, і той змушений буде повернутися в Україну. 26-річний Хуан Мануель "Чако" Торрес, опорний хавбек Сан-Лоренсо, за повідомленнями аргентинської преси, вже підписав трирічний контракт з Металістом. Він відправиться до Харкова разом з Майданою, коли той зіграє стикові матчі за право залишитися у вищому дивізіоні. Нагадаємо, зараз в Металісті грають три аргентинця: Крістіан Вільягра, Себастьян Бланко і Джонатан Крістальдо. |
Майкон, Снайдер і Ето'О залишаються в Інтері
http://i.football.ua/i/news/563x347/133713.jpg Президент міланського Інтера Массімо Моратті заявив, що не збирається продавати лідерів своєї команди. Останнім часом преса рясніла заголовками про те, що Майкон, Снайдер і Ето'О можуть покинуть табір нерадзуррі. Однак Массімо Моратті поспішив спростувати ці чутки. "Я провів бесіду з цими трьома футболістами, і всі вони, як один, відповіли мені, що хочуть продовжити свою кар'єру саме в Інтері", - говорить Моратті в інтерв'ю La Gazzetta dello Sport. "Поки трансферне вікно залишається відкритим, ми маємо намір посилити нашу команду поруч виконавців". |
Цитата:
|
Шахтар пустує в Австрії
Гірники без особливих зусиль переграли місцевий Гоїнг. Вчора донецький Шахтар провів свою першу гру на австрійському зборі. Статус, а точніше клас, спаринг-партнера і визначав ну дуже тренувальний формат бою. Перш за все, Олександр Рибка відстояв свій термін на нуль. Інша справа, що відбити м'яч йому довелося від сили пару раз. У Дентин було більше можливостей показати себе. І він це зробив віртуозно. Легкий в рух, з відмінним баченням поля і хорошим пасом, цей хлопець відразу багато пообіцяв уболівальникам Шахтаря. Шахтар забивав в середньому кожні 6,4 хвилини. Так що опис всіх голів зайняло б неабиякий час і місце. Відзначимо лише найзначніші аспекти матчу. Природно, виділявся Луїс Адріано, який забив 5 з 14 м'ячів. Його показник міг бути й більше, проте форвард дозволяв собі пустувати, влаштовувати шоу. Зазначимо, що кращими гравцями тренувальної зустрічі Гоїнг - Шахтар головний тренер гірників Мірча Луческу назвав двох бразильців: дентин і Алекса Тейшейру. |
Україна зіграє товариський матч з Німеччиною
http://isport.ua/i/news/152071.jpg Зустріч відбудеться 11-го листопада на НСК Олімпійський. Німецький футбольний союз (DFB) за допомогою свого офіційного сайту підтвердив інформацію про домовленість з Федерацією Футболу України про проведення товариського матчу між національними збірними двох країн у листопаді цього року. Як відомо, спаринг між підопічними Олега Блохіна і Йоахима Льова планують провести на оновленому київському НСК "Олімпійський", який прийме п'ять матчів фінальної частини Євро-2012. За даними DFB, матч відбудеться 11 листопада 2011 року та розпочнеться о 21:45 за київським часом. |
Рома "і" Барселона "домовилися про трансфер Кркіча
За повідомленням телеканалу Sky, "Рома" домовилася з "Барселоною" на наступних умовах: оренда Бояна Кркіча з правом викупу за фіксовану ціну в 10 мільйонів євро. При цьому у "Барселони" є право контрвикупа - за 15 мільйонів євро. Ці умови будуть діяти протягом двох років. На думку телеканалу, офіційно про все оголосять після закінчення молодіжного чемпіонату Європи в Данії. |
Росель: "Барселона не віддасть за Фабрегаса не більше 40 млн євро"
http://isport.ua/i/news/152012.jpg Голова клубу в черговий раз застеріг, що Барса не буде витрачати більше дозволеного. Президент Барселони Сандро Росель заявив, що клуб не стане платити величезні суми, щоб підписати плеймейкера лондонського Арсеналу Сеска Фабрегаса. "Я не знаю, чи вдасться нам підписати Сеска Але головне -. Це те, що без сумніву він хоче грати у футболці Барселони", - зазначив Росель. "Ми зробили пропозицію трохи менше 40 мільйонів євро Якщо Арсенал не погодитися, значить Сеск не перейде.", - Підсумував президент Барси. |
Малафєєв: "Не хотілося відкладати сотий" сухий "матч"
Голкіпер "Зеніту" В'ячеслав Малафєєв в матчі 15-го туру Прем'єр-ліги з "Кубанню" (1:0) розміняв сотий матч на нуль в чемпіонатах Росії. "Не хотілося відкладати цей момент. В таких ситуаціях, якщо не вийшло відразу взяти цей рубіж, потім вже починаються різні розмови:" Ось-ось, повинен, ще матч, ще один ...". Краще ось так спокійно оформити і коли це вже сталося, порадіти ". "Не думаю чи про про новий рекорд? 150 матчів? Треба статистику подивитися, хто з воротарів зіграв" на нуль "більше матчів, ніж я. Звичайно, хотілося б увійти в історію, побачимо ..." "Важко, коли не так багато роботи і все зводиться до контратак, які захлинаються на підступах до штрафного або обмежуються стандартними положеннями. Вони й таять основну небезпеку. Але ми зіграли чітко і дисципліновано, не дозволили суперникові створити хоча б один небезпечний момент. Може, у них після прострілу був тільки напівмомент. Після таких матчів не важливо, переміг ти 1:0 або з будь-яким іншим рахунком. Це все одно три очки ". "Команда розуміла, що рахунок 1:0 - слизький. Добре, що ми не зробили тієї помилки, яка вийшла в Москві з" Динамо ", коли ми всією командою сіли в оборону, мало не у воротарський. А в кінцівці цього поєдинку нам вдалося перевести м'яч на половину поля суперника і там пресингувати, не давати їм спокійно виходити зі своєї половини ". "Цей чемпіонат цікавий тим, що він нестандартний, дуже багато матчів. Вирахувати дуже складно і тим більше далі буде інша система", - розповів Малафєєв. |
Блохін: "В шоці від гри молодіжки"
http://i.football.ua/i/news/563x347/134253.jpg Головний тренер збірної України поділився враженнями від виступу молодіжної збірної в Данії, а також розповів про причини поразки від французів. Про розгромної поразки від Франції: "Ми ж виявилися заручниками ситуації. Кінець сезону, часу на повноцінний збір не було, тому привести до спільного знаменника фізичний стан виконавців не вийшло. До того ж у національну команду зі зрозумілих причин приїхали не всі найсильніші гравці. Я сильно засмутився, але потім, коли емоції вляглися, зрозумів, що, може, воно й на краще, що ми програли. Адже тут, як і у випадку з молодіжкою, теж існує зворотна сторона: ми побачили, на кого можна розраховувати, а на кого - ні ". Про тих, хто розчарував: "Деякі хлопці не можуть показати в збірній той рівень, який вони показують у клубах. Причини різні - психологія, фізика, але проблема існує. На тлі команди Узбекистану вона непомітна, але варто було нам потрапити на потужного суперника, і відразу з'явилися пробоїни ". Щодо проблемних позиціях: "Та ви й самі можете їх назвати! Які були в 2006 році, такі й залишилися. Пам'ятаю, на правому фланзі захисту хто у нас тільки не грав ... Будемо шукати. Може, знову доведеться когось перекваліфікувати. Подивимося ". Про запрошення Пінколіні: "У 2006 році ми теж мали місяць на збори, і я вважаю, що в Німеччині збірна Україна не вдарила обличчям в бруд в плані фізики. Але, незважаючи на всі напрацювання, ми вирішили залучити до роботи Вінченцо Пінколіні. Він продовжить працювати в збірній. Але у нас є не тільки Пінколіні. Великий обсяг роботи виконує наукова група, медичний штаб. Постараємося не упустити нічого. Після того як ми зіткнулися з проблемою розбалансованого фізичного стану збірників, цим питанням потрібно приділити ще більше уваги ". Про виступ молодіжки в Данії: "Я думаю, що не мене одного спіткало таке розчарування, хоча у всякої медалі є зворотний бік. Поза всяких сумнівів, всі ми переживали за наших хлопців і хотіли, щоб вони щось виграли, проте, може, і добре, що так сталося. Тепер молодь повинна змінити свої погляди на багато речей. Гравці, як мені здається, не виправдали і половини тих авансів, які їм видали. Я, зізнатися, в шоці від гри молодіжки і змушений серйозно задуматися, викликати чи тепер декого в збірну на найближчі матчі. Про підопічних Яковенко: "Не знаю, що там з ними роблять, але я вважаю, що потрібно опуститися на землю і грати у футбол. Але не може бути такого ось нехлюйства! Інше слово підібрати складно ... Якщо ти показуєш певний рівень і за тебе пропонують великі гроші, то ти просто зобов'язаний доводити свою спроможність щодня. І доводити на футбольному полі, а не на сторінках газет. У футбол можна грати заради грошей, а можна - заради слави. За кордоном це вдається поєднувати. Візьміть хоча б Ліонеля Мессі. По-моєму, він вже давно всім все довів. І гроші, мабуть, немаленькі отримав. Але він грає і покращує свій контракт. Мене, зізнатися, здивували всі ці висловлювання перед початком Євро. Немає питань, продавайтесь в західні клуби, але робіть це на полі. Зрозумійте, що футбол - це не хобі, а важка праця. Але в розумінні цього ми, мабуть, якраз і поступаємося західним гравцям. Можна зрозуміти все. Можна закрити очі на те, що людина не так, як потрібно, зупиняє м'яч. Але коли немає боротьби, немає злості ...". За матеріалами газети Команда |
Швейцарія - Іспанія. Анонс
http://football.sport.ua/images/news...rig_130053.jpg Фінал Євро-2011. Без України, але з кращими ... Після двох тижнів захоплюючого футболу на чемпіонаті Європи серед молоді в Данії настає розв'язка. На звання найсильнішої молодіжної збірної Старого Світу претендують команди Швейцарії та Іспанії, які визначать долю корони в Орхусі в «кращому з можливих фіналів». Саме так охарактеризував вирішальний поєдинок наставник швейцарців П'єрлуїджі Тамі, що очікує від 16-го і останнього матчу в Данії дуже багато чого. «Виходячи з того, що ми бачили на цьому чемпіонаті, збірна Швейцарії, як, втім, і Іспанія, заслужили своє місце у фіналі, - підкреслив Тамі, чиї підопічні досі не пропустили на чемпіонаті жодного м'яча. - Це найкращий фінал, на який могли розраховувати вболівальники, аналізуючи склад учасників до чемпіонату ». Тренер збірної Іспанії Луїс Мілья погодився зі своїм візаві, назвавши швейцарців «кращою командою» з тих, що він бачив у Данії. «Вони не допускають помилок в обороні і дуже швидко діють в нападі, - дав оцінку суперникові іспанський фахівець. - До такого опонентові треба ставитися з усією повагою. Не сумніваюся, це буде важкий матч ». Мілья продовжив нахвалювати суперника, окремо відзначивши вміння швейцарської збірної варіювати тактику, однак підкреслив, що на ігровій манері іспанців ці обставини ніяк не позначаться. «Швейцарці прекрасно знають, де треба зіграти швидше, а коли краще притримати м'яч за рахунок гри в пас. Але ми постараємося нав'язати супернику свій футбол, спробуємо заволодіти м'ячем і таким чином контролювати ситуацію на полі », - додав тренер іспанців. Іспанці в разі успіху виграють молодіжний чемпіонат Європи в третій раз, тоді як швейцарці в минулому жодного разу навіть не добиралися до фіналу. Це не заважає підопічним Тамі розраховувати на перемогу, і на це у них є всі підстави. Зрештою, швейцарці стали першою командою після збірної Франції зразка 2002 року (підсумкове друге місце), яка пройшла турнірну дистанцію зі стовідсотковим показником, але на цьому їх подвиги не закінчуються. Швейцарія увійшла в історію, як перша збірна, яка добралася до фіналу без пропущених м'ячів. Про рекорди, втім, гравці замислюються в останню чергу. «Ми не збираємося виходити на поле, щоб захищати свою серію, - пояснив воротар швейцарської збірної Янн Соммер. - Ми хочемо вийти і перемогти ». Називаючи іспанців фаворитами фінального матчу, Тамі, проте, вірить у можливості своєї команди. «Ми довели свій клас на поле, довели його своєю манерою, - міркує тренер. - Ми намагаємося грати гостро, намагаємося зробити з м'ячем щось позитивне. Я називав Іспанію фаворитом, і вона таким залишається, але у фіналі шанс перемогти буде у обох команд. Зрозуміло, що поєдинок між командами зі схожими ігровими стилями може вийти досить наполегливим, однак ми хочемо показати все те хороше, що нам вдавалося в чотирьох попередніх матчах. Показати це проти такої сильної команди як Іспанія ». До фіналу після дискваліфікації в дію повернеться Граніт Джака, якого в матчі з чехами заміняв Ксавьє Хохштрассер. На думку Тамі, один з чотирьох чемпіонів світу 2009 року серед юнаків до 17 років у складі цієї збірної здатний зіграти в суботу важливу роль. «Граніт продемонстрував дуже високий рівень гри, особливо у двох перших матчах, - зауважив тренер. - Це важлива фігура у нашій команді ». Мілья ж, як видно, збереже склад, якому довіряв в трьох попередніх матчах. Команда прогресує - так навіщо ж щось змінювати? «Завтра ми зіграємо у своїй звичній манері, перестановок не буде, - розкрив карти тренер іспанців. - Команда помітно додала після першого матчу з англійцями. Ми почали грати більш якісно і стали сильнішими психологічно, що показали в півфінальній зустрічі з білорусами, коли вірили в успіх до останньої хвилини. Сподіваюся побачити колишню Іспанію і паралельно домогтися результату ». До цього іспанці вигравали титул в 1986 і 1998 роках. По два рази трофей діставався збірним СРСР, Нідерландів та Англії. При цьому найуспішнішою командою на цьому рівні є Італія, яка домагалася успіху п'ять разів. Швейцарці, здобувши на турнірі чотири перемоги поспіль, також налаштовані завоювати титул. Більше того, дружина П'єрлуїджі Тамі не пропустила в цих зустрічах жодного м'яча і може стати першим переможцем в історії, який по ходу всього фінального етапу зберіг свої ворота на замку. Переможець групи А збірна Іспанії в чотирьох поєдинках відсвяткувала три перемоги і одного разу зіграла внічию. Іспанці вперше вийдуть на поле в Орхусі, тоді як швейцарці вже провели тут один матч. У заключному поєдинку групового етапу вони розгромили тут збірну Білорусі з рахунком 3:0. Історія протистояння Іспанці вп'яте зіграють у фіналі молодіжного чемпіонату Європи. До цього команда здобула дві перемоги і зазнала двох поразок: 1998 перемога над Грецією 1:0 1996 поразка від Італії 1:1 (4:5 пен.) 1986 перемога над Італією 1:2 (у гостях), 2:1 (вдома) (заг. 3:3, 3:0 пен.) 1984 поразку від Англії 0:1 (вдома), 0:2 (у гостях) (заг. 0:3) Іспанці спробують знову здолати швейцарців. Раніше шляхи команд перетиналися в плей-офф минулого розіграшу, у якому іспанці з величезною працею взяли верх із загальним рахунком 4:3. У першому матчі 11 жовтня 2008 альпійці виграли з результатом 2:1. На 18-й хвилині Серхіо Бускетс відкрив рахунок. Дев'ять хвилин потому Йохан Фонлантен відновив паритет, а на 51-й хвилині Адріан Нікчі приніс перемогу швейцарцям - 2:1. Три дні потому Іспанія взяла реванш. Здавалося, що гол Шкелзена Гаші на 25-й хвилині виведе швейцарців у наступний етап, проте з'явився на полі по ходу матчу Циско відновив рівновагу, а вже в доданий час Сісі зробив рахунок нічийним за підсумками двораундового протистояння. Нарешті, за вісім хвилин до кінця додаткового часу Рауль Гарсія приніс іспанцям перемогу. Команди також зіграють між собою у відбірковому циклі наступного чемпіонату Європи. Спершу 14 листопада суперники битимуться в Іспанії, а 6 вересня 2012 року в Швейцарії відбудеться відповідна зустріч. На рівні національних команд збірна Іспанії має величезну перевагу. У 19 матчах іспанці відсвяткували 15 перемог, тричі зіграли внічию і зазнали однієї поразки. Єдина невдача припадає на ЧС-2010, коли гол Желсон Фернандеса приніс швейцарцям мінімальну перемогу в Дурбані. У тому поєдинку Джердан Шачирі залишився на лавці запасних, як і іспанці Хуан Мата і Хаві Мартінес. Минулий раз на юнацькому рівні збірні протистояли один одному 31 травня (в елітному раунді чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років). У тій зустрічі іспанці виявилися сильнішими (2:1), завдяки чому пробилися у фінальний турнір у Румунії. Тоді ворота швейцарців захищав Беньямін Зігріст. Це був четвертий матч суперників у відбірковому циклі чемпіонату Європи серед юнаків до 19 років. У жовтні 2008 року швейцарці в Мінську здобули перемогу з рахунком 2:0, тоді як іспанці в попередньому раунді сезону 2001/02 двічі виявилися сильнішими - 2:0 (вдома) і 3:1 (в гостях). У матчі в 2008 році ворота іспанців захищав Дієго Марино, а Давид де Хеа залишився на лавці запасних. У складі швейцарців були Філіп Кох і Амір Абрашем. Результат матчу дозволив обом командам пройти далі. У підсумку вони зайняли перші місця в своїх групах елітного раунду і вийшли у фінальний турнір, який пройшов в Україну. У фінальному турнірі чемпіонату Європи-2009 серед юнаків до 17 років у Німеччині швейцарці, за яких виступали Нассім Бен-Халіфа, Зігріст і Граніт Джака, зіграли з іспанцями по нулях і вийшли в півфінал. Обидві команди потім отримали путівки на чемпіонат світу до Нігерії, де Швейцарці зайняли перше місце, а іспанці взяли бронзу. |
Мессі - лише 12-й у рейтингу форвардів з реалізації ударів по воротах
http://www.livestory.com.ua/images/b...onel_messi.jpg Німецькі журналісти порахували "коефіцієнт ефективності" нападників провідних європейських чемпіонатів по співвідношенню числа ударів і голів. Найефективнішими стали Новакович з "Кельна", Кайседо з "Леванте" і Гомес з "Баварії", інформує Express.de. А ось форвард "Барселони" Ліонель Мессі посів лише 12-е місце. Рейтинг ефективності: 1.Мілевойе Новакович ("Кельн") - 1 гол на кожні 2,47 удару 2.Феліпе Кайседо ("Леванте") - 1 гол на кожні 2,7 удару 3.Маріо Гомес ("Баварія") - 1 гол на кожні 2,85 удару 4.Лісандро Лопес ("Ліон") - 1 гол на 3,01 удару ... 12.Ліонель Мессі ("Барселона") - 1 гол на кожні 3,7 удару. |
Ювентус дає 35 млн євро за Агуеро
Стара Синьйора продовжує намагатися підписати нападаючого Атлетіко. Мадридський Реал, за словами, президента Флорентіно Переса, більше не претендує на аргентинського форварда, так що, конкуренток у Ювентуса не залишилося. Залишилося тільки домовитися про трансфер. Як повідомляє Sky Italia, туринський клуб зробив Атлетіко пропозицію в розмірі 35-ти мільйонів євро і близький до того, щоб узгодити з Агуеро умови контракту. Однак іспанці вимагають суму, яка буде максимально близька до клаусуле гравця, що становить 45 млн. Нагадаємо, керівництво Атлетико має намір протягом двох тижнів вирішити - чи буде Серхіо проданий або ж залишиться в команді ще на сезон. |
"Динамо" підписало Аруну - офіційно
20-річний опорний півзахисник "Монако" та збірної Нігерії Лукман Аруна перейшов у київське "Динамо" Інформацію про це "Спорт-Экспрессу в Украине" підтвердив президент клубу Ігор Суркіс. За його словами, термін угоди з гравцем, яку підпишуть завтра, становитиме 5 років. Нагадаємо, що в ході поглибленого медичного обстеження, проведеного в четвер у київській клініці "Борис" у гравця були виявлені незначні проблеми з серцевим м'язом. "Монако" стверджував, що ці особливості футболіста ніяк не впливають на його ігрові кондиції, але Суркіс, щоб бути в цьому до кінця впевненим, відправив Аруна у супроводі клубного лікаря Леоніда Миронова в одну з найавторитетніших європейських кардіологічних клінік в Італію для додаткових тестів. Сьогодні вдень італійські лікарі дали висновок, що Аруна може без ризику для здоров'я професійно грати в футбол. Пізно ввечері в суботу нігерійський хавбек прибуде до тренувального табору "Динамо" в Австрії, в неділю вранці надійде в розпорядження Юрія Сьоміна, а в другій половині того ж дня підпише контракт з київським клубом: для цього в Інсбрук відправляється особистий представник Ігоря Суркіса |
Марцваладзе: "Мої голи вам сподобалися? Я намагався"
Нападник "Волги" Отар Марцваладзе після матчу 16-го туру прем'єр-ліги проти "Томі" (3:0), в якому він забив два голи, подякував уболівальників своєї команди, які приїхали її підтримати в Томськ. Форвард також зазначив, що на перерву команда йде з позитивним настроєм. "Радий, що зробив дубль. Але головне все-таки - це перемога команди. Мої голи вам сподобалися? Я старався. Дякуємо тим нижегородським уболівальникам, які, подолавши таку відстань, приїхали нас підтримати, тим, хто переживав за команду у екранів телевізорів. Приємно й те, що на перерву йдемо з позитивним настроєм ", - зауважив Марцваладзе. |
Лавессі не тримає образи на Марадону
Нападаючий італійського Наполі Езекіель Лавессі не тримає зла на колишнього наставника збірної Аргентини Дієго Марадону за те, що він не взяв його на Чемпіонат світу в ПАР. "?. Який з Марадони тренер З моєї точки зору в цій ролі він виглядав зовсім непогано Свого часу він дуже допоміг, коли в мене були деякі особисті проблеми», - говорить футболіст в інтерв'ю La Nacion. "А те що він не включив мене в список 23-х на Чемпіонат світу, так за це я на нього не в образі". Відзначимо, що нинішній наставник збірної Аргентини Серхіо Батіста, на відміну від дона Дієго, все ж узяв Лавессі на Копа Америка, який стартує на початку липня. |
Донецький «Шахтар» підписав контракт з 20-річним бразильським півзахисником Аланом Патріком. Угода розрахована на 5 років, а сума трансферу футболіста склала 4 мільйони євро. Саме стільки довелось викласти за хавбека "гірникам".
Новобранець «Шахтаря» народився в бразильському місті Катандува у 1991 році. Вихованець футбольного клубу «Сантос», у складі якого провів 39 матчів і забив 7 голів. Алан Патрік є гравцем збірної Бразилії U-20. Титули: Володар Кубка Лібертадорес (2011 р.), переможець чемпіонату Південної Америки серед молодіжних збірних U-20 (2011 р.), чемпіон штату Сан-Паулу (2010 і 2011 рр..), Володар Кубка Бразилії (2010 р.) Нагадаємо, що раніше цього літа "Шахтар" уже купив одного бразильця - нападника Дентіньо. |
Португальська "Брага" підписує футболіста "Динамо" Жерсона Маграо. Офіційноно про цей перехід буде обявлено в найближчий час, пише авторитетна газета A Bola.
З приходом Юрія Сьоміна в київський клуб Жерсон Маграо втратив місце в основі. Згодом був переведений в дубль , але й там 26-річний бразилець запам'ятався одними скандалами. |
AS: Форлан відхилив пропозицію московського "Спартака"
http://i.football.ua/i/news/563x347/134439.jpg Керівництво та тренерський штаб мадридського "Атлетико" продовжують перебувати в невіданні щодо майбутнього нападника команди Дієго Форлана, повідомляє AS. Форвард сборной Уругваю вже відхилив пропозиції п'яти клубів: це московський "Спартак", турецькі "Галатасарай" і "Бешикташ", бразильський "Сан-Паулу" і "Аль-Васлуй" з ОАЕ. Футболіст має намір зайнятися цим питанням після завершення розіграшу Кубка Америки. Тим часом наставник столичної команди Грегоріо Мансано розраховує на нього в наступному сезоні. |
У темі 1 долучень
Роббен може перейти в Інтер
Долучення 5485 "Інтер" хоче об'єднати у своїх лавах лідерів збірної Голландії. До Веслі Снейдера може приєднатися Ар'єн Роббен. "Інтер" уже давно планує купити Роббена. За даними видання Tuttomercato, тепер трансфер голландця з Мюнхена до Мілана став дуже ймовірним. Сам Роббен уже заявив, що хоче покинути Бундеслігу, щоб виступати у Серії А. Однак у Роббена діє контракт із "Баварією" до 2014 року. Щоб викупити контракт Роббена "Інтеру" потрібно викласти 35 мільйонів євро. З 2009 року Роббен провів за "Баварію" 54 матчі і забив 36 голів. До цього голландець грав за Челсі і Реал |
Ташуєв: "Плануємо придбати п'ять - шість нових футболістів"
Головний тренер нальчикського "Спартака" Сергій Ташуєв розповів про трансферні пріоритети клубу. "Плануємо придбати п'ять - шість нових футболістів. Зміцнити не завадило б всі лінії, зберігши при цьому футболістів, які сьогодні визначають обличчя команди. У нас є люди, контракти яких закінчуються в кінці цього року. Залишити їх в Нальчику - одна з тих завдань, які ми хочемо вирішити цього літа ", - розповів Ташуєв. |
Барса все-таки здійснить трансфер Фабрегаса?
http://isport.ua/i/news/153240.jpg У Каталонії втомилися від тривалих переговорів щодо півзахисника лондонського Арсеналу. Барса все-таки здійснить трансфер Фабрегаса? У Каталонії втомилися від тривалих переговорів щодо півзахисника лондонського Арсеналу. Сеск Фабрегас, АР Каноніри відмовлялися приймати суми, які пропонувала Барселона за їх капітана, але тепер, ймовірно, керівництво синьо-гранатових прийняло рішення зробити ще один запит, збільшивши пропозицію. Очікується, що Барселона запропонує 35 мільйонів фунтів стерлінгів за іспанського півзахисника, які повинні влаштувати босів Арсеналу і змусити лондонців відповісти на трансфер згодою. Наставник канонірів Арсен Венгер вже пом'якшав з приводу можливого продажу Сеска, на відміну від минулого літа, коли француз зовсім відмовлявся навіть думати про продаж іспанця. |
Реал оголосив про підписання Варана
Мадридський Реал на своєму офіційному сайті повідомив про підписання захисника французького Ланса Рафаеля Варана, але суму трансферу розголошувати не став. Сьогодні футболіст успішно пройшов медобстеження і підмахнув з вершковими контракт строком до 2017-го року. Також Варан вже встиг заявити, що він дуже щасливий виступати у футболці королівського клубу. Передбачається, що Реал відвалив за гравця приблизно 10 млн євро і, швидше за все, позбудеться Езекіеля Гарая, по якому вже є пропозиції. Ну і своє слово сказав Зінедін Зідан, порівнявши молодого захисника з Лораном Бланом. |
У темі 1 долучень
Рома купує воротаря збірної Камеруну
Долучення 5499 Італійська "Рома", що займається пошуками нового воротаря, звернула увагу на камерунського стража воріт "Еспаньола" Ідрісса Камені. Придбання цього 27-річного голкіпера може обійтися "джалороссі" в 6 млн євро. Камені виступає за "Еспаньол" з 2004 року, а також провів 60 матчів за збірну Камеруну. Зазначимо, що також у сферу інтересів "Роми" входять два інших воротарі: голландець Мартен Стекеленбург з "Аякса" і аргентинець Серхіо Ромеро з "АЗ". |
Барса: якщо не Санчес, то Нані
"Барселона" готова зробити пропозицію англійському "Манчестер Юнайтед" щодо купівлі півзахисника Нані, якщо не вийде домовитися з "Удінезе" про перехід хавбека Алексіса Санчеса. Каталонці сподіваються укласти угоду з лідером італійського клубу, але інтерес до гравця також проявляють англійські "Челсі", "Манчестер Сіті" і кілька команд із серії А. Як повідомляє іспанська газета Sport, у випадку, якщо каталонському клубу не вдасться придбати Санчеса, як заміна йому розглядається Нані. Нещодавно в Манчестер з "Астон Вілли" за 20 мільйонів євро перейшов гравець збірної Англії Ешлі Янг, який також виступає на цій позиції. Крім "Барселони" до Нані також проявляють інтерес "Ювентус" і "Баварія". |
П'ять клубів готові викласти за Неймара 45 млн євро
http://i.football.ua/i/news/563x347/134577.jpg Президент Сантоса, схоже, вже змирився з втратою свого вундеркінда. Під цими клубами увазі Реал, Барселону, Челсі, Ман Сіті і ... Анжи! "Ми не хочемо продавати гравця, але в його контракті прописана клаусула [45 мільйонів євро] і п'ять європейських клубів готові її виплатити", - заявив президент тріумфаторів Копа Лібертадорес Луїс Альваро Де Олівейра Рібейро. "Я не можу назвати ці клуби, оскільки між нами є домовленість, але це топ-клуби Європи (особливо Анжи - football.ua). Вони попросили дозволу вести переговори з гравцем і ми не могли їм відмовити". "Клуби ведуть себе пристойно. Спочатку вони звернулися до Сантосу і повідомили, що готові виплатити суму за розірвання контракту. Тепер вони можуть спілкуватися і з представниками Неймара, з його агентом і з його батьком". Рік тому Челсі вже намагався відвести 19-річного таланту: "Тоді підхід Челсі був інший. Вони відразу ж вийшли на представників гравця". Все йде до того, що цього літа Неймар таки покине Бразилію. "Ці клуби можуть робити пропозиції, але якщо він захоче залишитися в Сантосі, то може продовжувати грати за наш клуб", - додав президент. ...то що то за хлопчина такий????? |
Don Balon: Ярмоленко - головне розчарування молодіжного Євро-2011
Гравець молодіжної збірної України Андрій Ярмоленко - один з двох головних розчарувань чемпіонату Європи, який завершився у Данії. Про це написало авторитетне іспанське видання Don Balon. "Талановитий атакувальний лівий півзахисник київського "Динамо", інтерес до якого проявляли декілька великих європейських клубів, розпочинав турнір як одна із зірок турніру, але провів його абсолютно блідо", -написало видання. "Він був неврівноваженим і непомітним", - зазначає видання. Другим гравцем, що не виправдав сподівань, іспанські журналісти назвали форварда збірної Данії Нікі Білле Нільсена |
"Динамо" не змогло забити десятій команді Туреччини
Контрольний матч "Динамо" (Київ) - "Манісаспор" (Туреччина) 0:0 "Динамо": Коваль (Богуш, 46), Діакате, Юссуф (Хачеріді, 46), Ель Каддурі, Попов, Вукоєвіч (Корреа, 60), Єрьоменко (Аруна, 63), Нінковіч (Алієв, 42), Мілевський (Зозуля, 77), Гусєв (Гармаш, 63), Шевченко (Кравець, 46) |
Лукович або Губочан можуть залишити "Зеніт"
У зв'язку з купівлею "Зенітом" 24-річного захисника Доменіко Крішіто керівництво "синьо-біло-блакитних" розглядає можливість розлучитися з Олександром Лукович або Томашем Губочаном. Серб, який перебрався в Санкт-Петербург влітку минулого року, розглядався як фланговий гравець, але тепер цю позицію займе італієць, а в якості центрального захисника Лукович поступається конкурентам - Ломбертс і Бруну Алвешу. Губочан, якого спочатку брали в "Зеніт" як гравця центру оборони, в цілому тренерський штаб влаштовує, але якщо сяде в запас, то ризикує втратити місце в збірній своєї країни. Крім того, в умовах ліміту "Зеніту" невигідно тримати в обоймі іноземців, нерегулярно виходять на поле. |
Динамо купить ще одного гравця Монако?
http://i.football.ua/i/news/563x347/134648.jpg Як повідомляє французький канал Infosport +, нападник Монако Парк Чу Юнг входить в сферу інтересів київського Динамо і Лілля. Нагадаємо, що буквально днями кияни підписали півзахисника монегасків Лукмана Аруна, тому можна вважати, що певні зв'язки з Монако у Динамо вже налагоджено. Передбачувана ціна корейця складає 8 млн євро. Від себе можемо додати, що сьогодні Лілль офіційно підписав нападника Сент-Етьєна Дімітрі Пайє, тому може і відмовитися від ідеї покупки Парк Чу Юнга. |
Агент: Порту не віддасть Халка Ман Сіті навіть за 70 млн євро
Порту не продасть Халка Ман Сіті, навіть якщо англійці будуть готові заплатити за нападаючого 70 млн євро, як стверджує агент футболіста. Бразильські ЗМІ повідомляють, що Городяни переключилися на Халка після того, як їх спроби придбати Алесксіса Санчеса з Удінезе, схоже, зійшли нанівець. А Порту, за деякою інформацією, хоче отримати за одного зі своїх лідерів більше, ніж 41 млн євро, тому що ціна на гравця після минулого сезону зросла в рази. "Я можу з упевненістю сказати, що сума в 41 млн євро є недостатньою для Порту, щоб хоча б почати переговори", - говорить агент гравця в інтерв'ю Record. "Втім, його не продадуть навіть за 70 млн євро. У минулому сезоні Халк виграв чотири титули з п'яти можливих, був кращим бомбардиром португальського чемпіонату, зробив багато гольових передач ... Все це враховується при проведенні переговорів". |
Рейтинг ФІФА: Україна продовжує падіння
Сьогодні Міжнародна Федерація Футболу опублікувала новий рейтинг-лист національних збірних. Національна збірна України продовжує своє стрімке падіння в рейтингу ФІФА і вже вилетіла з четвертого десятка. На даний момент команда Олега Блохіна розташувалася на 42-й позиції, а попереду вже команди Буркіна-Фасо, Ямайки та Білорусії. Відбулися великі зміни і в топ-20 світового рейтингу. Бразильці втратили відразу дві позиції, пропустивши вперед Німеччину й Англію, а Мексика, завдяки перемозі на Gold Cup, увірвалася прорвалася на дев'яте місце. Рейтинг-лист національних збірних на 29 червня: 1 (1). Іспанія - 1871 2 (2). Голландія - 1661 3 (4) - Німеччина - 1,417 4 (6). Англія - 1146 5 (3). Бразилія - 1130 6 (9). Італія - 1059 7 (8). - Португалія - 1046 8 (10). Хорватія - 1033 9 (19). Мексика - 1007 10 (5). Аргентина - 979 11 (11). Норвегія - 972 12 (12). Греція - 959 13 (14). Японія - 925 14 (21). Кот-д'Івуар - 922 15 (19). Франція - 920 16 (24). Чорногорія - 915 17 (18). Росія - 914 18 (9). Уругвай - 909 19 (28). Швеція - 884 20 (27). Данія - 857 ... 42 (35). Україна - 620. :( |
Переговори між "Сошо" і "Динамо" по Ідейе поновилися
В середу поновилися переговори між "Сошо" і київським "Динамо" про перехід нігерійського нападника французького клубу Брауна Ідейе в український клуб. Про це повідомлє boursorama.com. Нагадаємо, раніше президент "Сошо" Александр Лякомб заявив, що пропозиція киян його не зацікавила. Тепер, за формулюванням джерела, французам озвучена цифра "не менше 10 мільйонів євро". Сам нігерієць раніше зізнався, що на його думку, "Динамо" буде для нього найкращим місцем продовження кар'єри, пише dynamo.kiev.ua |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010