![]() |
hmura. калькулятор выложенный у тебя не работает, как перевести из HEX в DEC идент первого нац., ключ, вернее идент на старый транспондер 12130. Помоги.
|
|
Цитата:
|
Після прошивки бігають полоски, що можна зробити, підскажіть!
Який софт підходить для openbox AF1700 |
Цитата:
Цитата:
|
підскажіть будь-ласка мені як вирішити наступну проблему...є в мене 2 антени але одна поламалась і я свій тюнер ferguson підключив до іншої де був тюнер q-sat і в мене hotbird не показує...як зробити так щоб він показував...
|
Цитата:
|
підскажіть як вводити ключі через пульт в тюнері ferguson fx6600, або найти прошивку
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
скажїть будь ласка пїсля замїни п.з. на Ф-100 треба робити сброс на заводськї, чи необов'язково. та файл з каналами ї ключамї можна залити пїсля сброса?
|
Цитата:
|
Ресівер Arion 1700. Чи можну шити його софтом від Openbox F-100?
|
Так, що не знав за ці всі роки,чи пости на форумі "набиваєш"!? :(
|
Цитата:
Дякую всім учасникам форуму за детальні відповіді майже на всі питання з приводу цих ресіверів, все працює як має бути dresmille |
хто підкаже як ввести ключі для FERGUSON AF3318SE буду дуже вдячний
Подивись тут. Дописи пишем у відповідних темах! |
Потрібний завантажувач для ФЕРГЮСОН-AF 6018CR.
В мене 3 суп, 4-5-13 градуси,якщо то і прошу ---(ДАМП)! |
walik, А що, почитати трохи форум і самому знайти все на форумі, в цьому розділі, Вам віра не дозволяє ...
|
Цитата:
|
Дякую. Тепер зрозумів.Головне софт і щоб була код. БІСС.
В моєму ресивері немає чогось ,при відкритоьу ємуляторі |
walik, Вам потрібно залити прошивку від dvbxtreme імя файлу AF7_RC76018_dvbxtreme_6686_AF7_RC7.auc або інше можливе імя S190SN_SPH_6686_AF7_RC7.auc. Прошивки є у нас на форумі, програми і інструкції як це зробити також. Читаємо форум !!!
|
Ніяк не можу загрузити Фергюсона 6018ср
прошу допомоги!! |
walik, ЯкоЇ ще допомоги Ви потребуєте ??? Усю необхідну допомогу Вам надали. Що й но перевірив - на форумі є все - ПЗ, програми його для завантаження, інструкції як це все зробити. Можливо потрібно форумчанам за Вас почитати форум, скачати за Вас, все що Вам треба і прошити за Вас ресівера ????
|
воа
Допоможіть вести BISS ключі на тюнер fеrgusоn 3318
Задаючи такі питання викладаємо системну інфу що видає приймач + версію і виробника ПЗ - у різних ПЗ спосіб вводу BISS ключів також різний |
Вам сюди, все давно розписано - читаємо форум...
|
Всім привіт! Согодні стикнувся з дивною ситуацією, коли тюнер FERGUSON AF6018CR відкриває всі кодовані канали з певною затримкою, десь приблизно 35-45 секунд. Я рідко бачу такі тюнера, тому прошу поради. Може там щозь з живленням, бо його ставили ще в 2006 році і ще не вскривали, може підсохли конденсатори? Прошивкі пробував міняти, результат тойже. Дякую.
|
RUDKY, Відкриваємо верхню кришку і міряємо напруги на БЖ...
|
ЧОМУ КОЛИ Я СКАЧОЮ З ФОРУМА БІС І КАНАЛИ Я НЕ МАЖУ ЗЛИ БІС,АЛЕ САМ ПРОЦЕС ЙДЕ ,МОЖЛИВО ПРОБЛЕМА В СОФТІ DVB Хtremе (все основные ключи BISS, Cryptoworks, SECA1, Viaccess1, Nagra2,А КОЛИ ЗЛИВАЄШ ПРОШИВКУ БІС КНАЛИ З ПРИВЯСКОЮ ТАК ТОДІ ВСЕ ОК
Для кого я проктично в кожному повідомленні де є проблеми зі софтом/ключами пишу Цитата:
При наборі повідомлення виключіть режим Caps Lock Вашої клавіатури... |
У темі 1 долучень
vanoxxx, Значить ключі не для DVB Хtremесофту
Пробуйте мої ключі |
vanoxxx,
Якщо в Аріон так само як в овпенах з бісс,то просто привяжи ключі в ручну(в овпенах так встаєш на канал заходеш в ему нажимаєш ОК на потрібней ключ і все ключ привязаний) Попробуй!!! |
все правильно вмене аріон ferguson af3318se як,я говорив бісс не заливаєтся,а процес йде,допоможіть чайнику вкладіть будьласка софт DVB Хtremе (все основные ключи BISS, Cryptoworks, SECA1, Viaccess1, Nagra2,А
|
У темі 2 долучень
Я одне не розумію для кого Бог гегул придумав? От щось знайшов!!!
|
yura150480, все є на сайті навіщо засоряти теми?
|
Цитата:
http://smiles.kolobok.us/icq/pardon.gif |
Значиться так камараде yura150480 & Zinge припиняємо флуд на форумі
Цю тему я згодом почищу... |
Мужики хто має нормальну прошивку на Openbox x600 та список каналів?
|
q1q1q1q1q1, Що дивитися будемо ???
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010