![]() |
onko,Мовчки !!! :D Для того що б з'єднатись по ФТП ПК і ресівер, нет не потрібен в принципі !!! Потрібно з'єднати ПК і рес мережевим кабелем-почкордом (розпіновка хрест (ПК-ПК)) або через свіч (роутер) двома почкардами (роспіновкка пряма (ПК-свіч), прописати на ПК і ресівері мережу С-класу з аналогічними параметрами
наприклад на ПК ІР: 192.168.1.1 маска підмережі - 255.255.255.0 Параметри шлюз по замовчуванню і DNS можна не заповнювати На ресівері: ІР: 192.168.1.2 маска підмережі - 255.255.255.0 шлюз по замовчуванню (Gatway) - 192.168.1.1 DNS #1 - 192.168.1.1 DNS #2 - 8.8.8.8 (Налаштування DNS потрібні для того випустити ресівер через ПК в нет) Потім поставити програму Total Commander версії 7.5 або вище... і налаштувати ФТП з'єднання ПК з ресывером ввівши ІР реса і логін, пароль... |
відкрив Total Commander зайшов ФТП нажав зєднатись пише( указать адрес или URL)<що там писати. поясніть будь ласка тупаку
|
onko,
Викличи майстра,судячи по всьому ти сам не справишся!!!! |
onko,
Цитата:
|
як що викликати майстра тоді навіщо цей форум
зєднався з ФТП . яку папку відкрити щоб залити канали:) |
Цитата:
2. Можна допомагати на форумі тому хто хоч щось трохи волоче в електроніці, сат-тв, мережевих технологіях і тд.тп... а Ви за перепрошенням "чайник", правельніше буде сказано "великий самовар"... Тому або читайте форум - вже давно все написано..., або запросіть майстра... |
Цитата:
|
onko
Почитай iнструкцiю.Там все написано! |
Цитата:
|
Котрий тюнер вибрати?
Хочу купити HD тюнер, незнаю в чорму різниця між Amiko SHD-8900 і Gi 8120 ? Який працює стабільніше? Який менше гріється? Який має гарантію? Знаю що Gi 8120 дороща на 16 гривень!!!
|
RUDKY, Це тюнера як брати-близнюки, я особисто надаю перевагу Gi 8120, але якщо немає його то ставлю Amiko SHD-8900...
|
Різниця у кольорі дисплею . Я радив би GI 8120 так як на них дворічна гарантія ;)
|
Amiko Alien SHD8900
Stbmodel: 09000A00 Edision Argus Pingulux Stbmodel: 09000800 Galaxy Innovations GI S8120E Stbmodel: 09000B00 Golden Media 990 CR HD PVR Spark LX Stbmodel: 09000700 SAB Unix F+ Solo (S902) Stbmodel: 09000E00 Dynavision Spark Stbmodel: 09000D00 це все клони, на процесорі Fulan 7111, і як на мене то тема теж повинна називатися "Обговорення приймачів на процесорі Fulan 7111" щоб народ не заморочувався що краще Аміко чи GI. |
Купив AMIKO 8900, завтра хочу від нього позбутися, сиділи сьогодні з товаришем цілий день біля того тюнера. Для шарінга впринципі міг би бути, але пробував дивитись XTRA TV. нічого не вийшло. Зареєстрував карту по інтернету, чекав годину, нічого не показує, мало того, при вставленні карти виключається емулятор і жоден канал кодований не показує. Потрібно витягувати карту і перезагружати тюнер. Дзвонив до оператора для активації, оператор відповів що тюнер складний і порадив перешити його старою прошивкою 1.2.07. Перепрошив і знову телефоную щоб включили сигнал на мій тюнер, сказали чекати 20 хвилин. Чекав 35, результату як не було, так і нема. Незнаю, чи то ми тупі, чи тюнер, чи той оператор? Може хтось мав такі подібні заморочки?
|
RUDKY ,для активації карти XTRA TV треба щоб на тюнері був включений канал Наше кино,на інших каналах активації карти не буде.
|
Цитата:
Цитата:
Ось нарив на одному форумі конфірурацію Цитата:
Версії Ему OsCam є для ресіверів на mips процесорах (ресівери DreamBox) та sh4 (Amiko 8900, OpenBox Cx і тд.тп...), версії ЕМУ для sh4 діляться на версії для Е2 і Спарк... |
Дякую за пораду, але я собі ради з тим тюнером не дам, трохи в мене нерви здають, попередній тюнер в мене був Ортон 403, зараз думаю, чи не взяти Ортон 405, що скажете?
|
RUDKY, Ну блін, чого Вас усіх на ті металоломи, з закритим ПЗ тягне ??? Я ж Вам конфігурацію OSCam виложив. Невже так важко підгрузити з уплоаду Аміко в Спарк ЕМУ OScam. Потім відредагувати на ПК і залити по FTP в ресівер відповідні файли...
Ось тут досить повно розписано налаштування OSCam для брата Вашого ресіверу - GI s8120.... А ось тут досить докладно розписана робота цього ЕМУ для іншої лінійки sh4 ресіверів - Фортіс, самі бінарніки до Вашого Фулана може не підійдуть, зате все розжовано до дрібниць - що куди і як редагувати/прописувати... |
RUDKY,
А що тобі мішає Х-тру на мсas дивитися? |
Цитата:
|
Yaro,А що поробиш тезко - тим що робираються треба платити нормальні бабки за роботу, в Києві не менше 500 баків/міс, а так посадили зелених секретуток-студенток за 150 баків/міс, роздали алгоритми на всі випадки життя - ось вони і несуть пургу. Паям'ятаю я колись прикавувася з онлайн-техпідтримки Віазаду - хотів дивитися його на Опені С7, ото умора була... :o
Цитата:
|
Цитата:
|
Yaro, dresmilleТи судиш по собі і по своєму періоду навчання. Коли вчилися ми з Тобою то 80-90% абітури на технічні спеціальності ВУЗи поступало по здібностях, 10-20% - завдяки "блату", згодом тих 10-20% відсотків відсіювалося вже після 1 року навчання. Зараз ситуація помінялася у протилежну сторону. Рівень підготовки сьогоднішніх студентів знаю не з розповідей, до нас на роботу приходять такі молоді кадри - з 50% толку "нуль цілих х*й десятих" , це десь 30-40% можна чогось навчити і тільки 10-20% приходять повністю підготовленими спецами в яких можна навіть щось повчитися...
P.S. Вибачаюсь за такий ліричний відступ від теми... |
Цитата:
|
Всім дякую за поради, тюнер я віддав, можливо трохи згодом ще раз буду брати, але вже Gi-8120, там кажуть дисплей гарніше світить, бо на АМІКО він просто горів червоним вогнем. А ще радять брати Опенбокс S-6,правда не знаю чи дам собі з ним раду, що скажете?!!
|
RUDKY,
Цитата:
|
RUDKY,
Та аміко хороший апарат,підтримка хороша,а овпен S6 значно дорожчий,а картинка на ньому (як казав мені мій майстер),явно гірша!!! Аміко взагалі дуже простий тюнер головне навчитися з ним працювати!!! Він для всього хороший,для шари,для карт доступу,і головне що в мьому є дуже простий емулятор Мкас,де ключі можна редагувати прямо з пульта.Але вибирати вам. slavon, Він з спарком не може справитись,де він Е2 потяне!!! |
RUDKY,На все свій час :rolleyes: Воно колись прийде уві сні ! Це доказує , що потрібно ще раз та ще читати форум та користуватися пошуком бо хто шукає той знайде !!!
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Що ж стосується Е2 - вона для різних ресіверів в принципі ідентична - освоївши її на одній моделі ресіверів (одну збіру) Ви в принципі зможете без проблем її налаштувати на інших лінійках, моделях (інші збірки)... Про те що наприклад налаштування супутників, списки каналів, відповідних ЕМУ підходять від одної збірки до іншої , я вже неодноразово писав на форумах... |
Доброі ночі.Які тепер ціни на Amiko Alien SHD - 8900 у Львові.Заздалегідь дякую.
|
Доброї ночі.Порадьте що брати Amiko Alien 2 чи його молодшого брата?
|
Цитата:
|
А яка його ціна GI8120 нової ревізіі?
|
Цитата:
|
В кого мкас відкриває пакет JSC? В мене чомусь не працює(версія плагінів за грудень),хоча це не має значення ,адже замок на цей пакет давно відомий і давно мав бути вшитий в плагін.Якщо хтось має мкас на якому працює даний пакет виложіть будьласка в паблік,або в цій темі...То що пакет працює знаю 100% ,так як зміг запустити його на оскамі,але мені потрібен саме мкас ,буду вдячний!!!!
|
Zhora15, пробуй інший ЕМУ - mgcamd or oscam...
|
slavon,
Так я ж написав,що на оскамі працює,але потрібен мкас!!! |
У темі 1 долучень
Цитата:
Цитата:
|
kahlan,
Велике спасибі,все працює!!! |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:42. |