![]() |
цінами керує конкуренція ринку, той доводиться на теперішний час за 20гр.
|
При будьякій конкуренції треба цінити свій труд,не опускайте себе нижче плінтуса,не прошивайте просто дампами,скачаними із інтернета,доробляйте списки каналів і до Вас потягнуться люди.5 чи 20 гривнів смішно,я ціню свій труд,тому роблю качественно.30 гр.-прошивка,650-700 гр комплект на 3 спутника.За сам інтернет треба платити 100 в місяць.В ОБЩИМ получається 20-40 установок в місяць і 15-20 пршивок.Сумська область.Цініть свій труд.
|
Цитата:
|
"Дракона" ставим за 800 гр.прошивка в нас 20гр.Антену 1.0 м.з "слоником" -робота 40 у/о.
|
profi:
під словом "дракон" що ти маєш на увазі!??? |
прошивка 30 грн., качественна обробка каналів, для магазинів оптовиків 15 грн., комплект "дракона" 700грн. (Оптікум 4100), м. Косів Івано-Франківська обл.
Нижче плінтуса полюбому нетреба спускатись, навпаки підніматись можна. Зараз багато хто любить вищу ціну, бо знає, за що платить. Головне, тримати марку!!! |
Цитата:
|
Решетилівка Полтавька область 30 гривень.:)
|
Зараз з прошивкою затишок немає що шити ....
але ціну тримаю 20грн! |
Беру 20 гривень, але мені чомусь дають більше...
|
На усі глобоподібні 20 грн. На інші трохи дорожче,в залежності від тюнера.Якщо руками 35 мінімум.
|
Якщо зашивати те,що зробив своїми руцями,то можна-30 грн,а якщо-чуже-хватить-10 грн
|
Цитата:
Просто прошивка повинна бути,як свіжою, так і якісною.І ще,маючи постійних кліентів бажано не змінювати привичний порядок каналів. А ціни диктує ринок.lmy |
Я рахую що прошивку потрібно збільшити в ціні.В данний час все дорого.http://s10.rimg.info/a3c61faf5dab61a...84e6a13ca7.gif
|
Підтримую. Я зараз особисто шию прості тюнера (Аріони, Глоподібні, Опенбокси, Техносати, Евроскаї) по 30 грн., а лінуксові по 80 грн. Бо свою роботу треба цінити, чому водопровідник який приходить до Вас зробити дрібний ремонт у ванній (поміняти кран) бере за свою роботу 100 грн., а ми повинні шити за дякую ??? Невже щоб поміняти водопровідного крана треба більше розуму і досвіду чим прошити ресівера ???
|
Власно я повністю згідний,що ціна на теперішний час повинна бути більшою,вже пробував піднімати,но усі навкруги шиють по 20 грн.І взагалі з цінами на послуги і встановлення у нас повний абсурд.А домовитись з усіма ніяк невийде.Вот і маєм,-що маєм.
|
Цитата:
|
у нашому регіонi цена коливається в межах 50-60 грн.
|
В селі прошиваю за 50-ть яєць, або курку. В місті за гроші від 30 грн."Глобоклоники" якщо не терміново. Терміново ( зняти і поставити) з доставкою - 60 грн. Терміново з доставкою і порадами господині чи господаря - 100 гривень + 10 гривень на валерянку.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
У́мань (Гумань, пол. Humań) — місто обласного підпорядкування, районний центр Уманського району Черкаської області. Розташоване на Придніпровській височині над рікою Уманкою (басейн Південного Бугу). Поруч з містом проходить автошлях М 05 (Київ — Одеса), що в Україні збігається з міжнародним автошляхом E95 (Санкт-Петербург — Одеса). Населення — 87 424 чоловік. |
У на у Стрию і за 10 грн мож прошити, напевно все залежить чи зі всіма ключами заливати і який тюнер, за 20 гриваків думаю самий оптимальний варіант;)
|
Цитата:
|
argonavt79, Ти краще приїдь до нас в УМАНЬ і тобі пояснять в краєзнавчому музеї чи УМАНЬ,чи твоя Гумань,можливо твоя вікіпедія і думає і пише так як ти.І не треба писати нісенітницю.Один чоловік на всю Україну каже,не УМАНЬ,а Гумань,то хто цей чоловік???Закінчуєм цю перепалку,а то ще пересваримось,а я б не хотів.Прошу вибачення адмінів і модераторів.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Зі своїх клієнтів беру 30 з лівих від 50 до 80 в залежності від марки ресивера та його характеристик.
|
Ціни в нас від 30 до 50 гр.....шию тільки своїм-безплатно!
|
Після виходу на пенсію, нікому не прошиваю... Маю свої різні 12 шт,,, ганяю для свого задоволення день і ніч ;) ,,,а так, у нашому селі і районі було і є 20 гр, але деякі не маючи достатньої підготовки, ухитряються прошивати за 30-50 гр ,після чого, у клієнтів чуб стає догори і всі біжать до мене прошити за любу ціну,,,,, а я гонорово відказую, бо це мої недалекі сусіди.....http://i.piccy.info/i5/26/00/1590026/redface.gif
|
Цитата:
|
insigma, круто вам!Новий тюнер 175грн
|
20 грн.
|
20=30 Івано-франківська:)
|
35 грн прошивка якщо з тюнера на тюнер
50 грн якщо з компьютера ремонт від 75 грн київська область обухів |
Цитата: