![]() |
А не краще, поставити Атмегу 32--щоб не ставити pcf8574 ???
Та й ще би зразу і DVB S2 зразу прикрутити :) |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Ну чекаємо нового приладу. Хотілося б його зробити...
|
У темі 2 долучень
Розробка нового прилада йде, але не так швидко як хотілося б (з нинішньою ситуацією трохи напрягають фінанси). І паралельно йде доробка схеми та ПЗ старого (його теж можна переробити під S2). Викладаю картинки обох як вони виглядають в протеусі. Автор більш докладно проінформує.
|
У темі 5 долучень
Ось таким буде вбудований редактор в новій версії приладу. Не знаю, наскільки це відповідатиме сподіванням народу, але навіть у порівнянні з попередньою версією процес значно полегшений. У редакторі можна видалити (додати, відредагувати) супутник, відсортувати список супутників по імені або по орбітальній позиції, розсортувати супутники по групах.
Для тих, хто не любить кота в мішку і воліє спершу помацати руками, мається демонстраційний проект в протеусі. У симуляції можна побродити по меню, попрацювати з редактором. Якщо комусь цікаво, то автор додасть демонстраційний проект. |
У темі 1 долучень
Демонстраційний проект для протеуса: меню нового прилада. В демонстраційному проекті для зручності вказаний контролео ATMEGA8 а в желізі буде ATMEGA32. Сам ніколи протеусом не користувався, а тут прийшлось самому...скажу,що дуже цікаво..
|
У темі 6 долучень
Зшив собі до прилада шкіряний чохол...аж самому сподобалось..
|
У темі 5 долучень
Нарешті автор перейшов з протеуса в залізо. Прийшлось рихтувати прошивку. Але поки без тюнера та ридера, бо треба провести деякі експерименти і лиш тільки тоді робити кінцевий варіант плати ридера та тюнера (їх буде три...дві я вже собі витравив:D). Десь так воно все виглядає на нинішньому етапі.
|
Відео меню нового прилада
http://www.youtube.com/watch?v=SYzqYTsX3gc |
У темі 2 долучень
Ну і я почав складать нового прилада..
|
І скільки в автора коштує прошивка?
|
Та прошивка ще не дописана кінцево (там вона планується під різні тюнери)...я її ще сам в руках не тримав...але мені поспішати нікуди, а желізо краще зарані зібрать...тим паче, що схема основних вузлів лишилась майже без змін...тому сам чекаю....терпцю вже нема..
|
Інформація по новому приладу, та що вже напрацьована на цей час, була оприлюднена з метою з’ясувати чи потрібен цей проект в загалі, чи варто витрачати на нього час. Оскільки робота ще триває, зарано обговорювати його вартість.
|
У темі 5 долучень
Зібрав основну плату та плату клавіатури нового прилада. Вже викладена тестова прошивка. На днях придбаю Атмегу 32 та буду тестувати.
Також готова плата ридера, а от плату для самого тюнера не доробив - двостороння. |
У темі 4 долучень
Дотравив сьогодні останню плату. Після вихідних буду свердлити та лудити. Для тих кому цікаво викладаю файлик з платами. Там плати трохи будуть відрізнятись від моїх зібраних, бо в процесі роботи автор іх декілька разів доопрацоьвував. Кладу останній варіант. Хоча схеми, зведеної до купи ще нема (основні вузли всеодно з Цвіркуна першого) але я складав все дивлячись на самі полати - там всі деталі та їхні номінали позначені (окрім основної, з позначеннями номіналів окремим файлом з назвою MAIN1).
В наявності тестова прошивка. |
У темі 7 долучень
Прошив тестовою прошивкою контроллер та пошарився по меню нового прилада. Меню англомовне, інтуітивно зрозуміле але трохи не звичне. З усього того що побачив у тому меню зробив висновок, що прилад у собі має досидь широкий функціонал: спектроаналізатор, читання таблиць NIT, констеляційна діаграма, одночасний вивід п'яти транспондерів, робота з різними типами конвертерів, дісеків і мотопідвісом. Але всього функціоналу не опишу, бо сам ще толком не розібрався. Додаю декілька фоток, щоправда якість не дуже... Тепер поки автор "допилює" прошивку треба "доклепати" решту заліза...
|
Ну...на новому приладі лок вже маєм...
|
У темі 5 долучень
Тестування нового прилада. Зайшли в меню сканування, вибрали супутник і побачили сигнал. Шкалу можна вибрати найзручнішу для себе: дві горизоналиних, або три вертикальних (як Опенбоксі) та у вигляді 5-титранспондерів одночасно, тобто 5 маленьких вертикальних шкал з рівнем та якістью (пізніше додам ще фото та викладу відео).
|
|
У темі 1 долучень
Додаю схему...кому цікаво..
|
У темі 1 долучень
Автор пропонує шановному панству « полегшену» прошивку для тестування основних функцій приладу (подарунок під ялинку). Користувачі можуть копіювати і поширювати прошивку на не комерційній основі без права модифікації коду .
Після заливки софта пам'ять даних порожня, можна забити в рукопашну , а можна піти : Setting s -> Info - > Vers . -> "F1" -> Dt & Sat -> " + " При цьому пропишеться популярний набір супутників , чого не буде вистачати, можна додати (відредагувати), видалити вручну. Залишиться тільки підправити під себе порти дисека і координати точки прийому. Прошивка під 194 (А) |
У темі 4 долучень
|
Десь можна купити?
|
Цитата:
|
А прошивка для пабліка під DVB S2 ? бо ж там здається ві прошивки--для Альтери і для Меги32. Чи то тестова прошивка, щоб провірити основні функції приладу? Чи для повноцінної роботи прилау?
|
Цитата:
|
Ціну будь ласка в приват на комерційну версію.
|
|
У темі 1 долучень
Керування USALS, відео поки що немає.
|
Для бажаючих скласти прилад самостійно виникла можливість прошити прилад комерційною прошивкою - з'явивсь завантажувач з активацією.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010