Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Центр зв'язку та інформації (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Ідеї по розвитку форуму? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3099)

D-Misha 16.08.2013 20:33

Цитата:

Допис від Nalot (Допис 88926)
обєднати всі зусилля

Пререгатива модераторів і адміна...

Цитата:

Тобто слідкувати за тим щоб користувачі викладували лише цікаві та достовірні дані.

Систематизувати теми в роділах....

Цитата:

зробити підрозділ для російських і зарубіжних користувачів

Дозволити писати дописи на російській і українській мові....

slavon 16.08.2013 20:41

D-Misha,
Цитата:

Дозволити писати дописи на російській і українській мові....
я висловлююся ще раз - чому я українець на російських форумах пишу російською і нічого мені з того не є, я права не качаю. А росіянам на нашому українському форумі ми мусимо робити якісь приференції. Чому ??? Завтра сюди прийдуть білоруси - давайте їм дало писати білолруською, після завтра поляки - польською... А чому ні бо ми ж українці , ми хочеми бути толерантними до всіх, всім догодити...

boris 16.08.2013 20:42

Цитата:

Залишити лише актуальні теми, так як на сайті є "сміття" яке нікому не потрібне.

А конкретніше можна,які не потрібні.До непотрібних можна віднести всі(як кому заманеться,што що любить).

Цитата:

Нинішні користувачі прагнуть читати по ділу, а не все підряд

Але-ж читають все підряд,це не заборониш.

Цитата:

все підряд можна найти і на інших сайтах.

А чому я повинен шукати на других сайтах,що цей не буде як всі???

Цитата:

Наша мета: зробити його №1 міжнародним

Який-же він буде тоді міжнародним,коли половину викинути(як сміття)?

Цитата:

Тобто слідкувати за тим щоб користувачі викладували лише цікаві та достовірні дані

А тепер,що не слідкують???
Цитата:

Допис від slavon (Допис 88928)
3 категорично ні - форум повинен бути українським

Це правильно і імовірно,але,Славо,якщо російськомовна людина напише допис на рос.мові,то модераторові потрібно відкоректувати(перевести) на нашу мову.Нічого тяжкого тут нема.Є форуми які так і роблять і там все у належному порядку.
І користувачів прибавляється.

D-Misha 16.08.2013 20:43

Цитата:

Допис від slavon (Допис 88928)
форум повинен бути українським

Заборонити фотоприколи і подібне, а також цитування на російській мові і не інакше, якщо так...

slavon 16.08.2013 20:49

D-Misha,Гоп-стоп, цитування на іншій мові не заборонені навіть на російських форумах... Те що Ви пропонуєте дуже пахне цензурою..
Цитата:

якщо російськомовна людина напише допис на рос.мові,то модераторові потрібно відкоректувати(перевести) на нашу мову.Нічого тяжкого тут нема.Є форуми які так і роблять і там все у належному порядку.
Мда, модерам що більше робити немає що ???
Якщо вже робити форум іншомовним, то робити його відразу на англійській, тобто англійський розділ...

boris 16.08.2013 20:58

Цитата:

Допис від slavon (Допис 88941)
Мда, модерам що більше робити немає що

Славо,а що ти тепер робиш-базікаєш із нами,а булаб робота,то не базікавdrinks

SGN 16.08.2013 20:58

Зробіть посилання на гугл-перекладач, і на форумі зможуть писати навіть негри, не то що росіяни.
Вибачте, що втрутився...

boris 16.08.2013 20:59

Цитата:

Якщо вже робити форум іншомовним, то робити його відразу на англійській, тобто англійський розділ

Славо,а якщо люди будуть знати англійську як і російську,то чого-ж?
Нехай Адмін дасть мені тему в перекладі і буду перекладати,це не важко,але треба мати гарне вчення по укр і рос мові.Якщо не знати,то для чого тоді ця писанина?А писати на українському "суржику" яким ми тепер пишемо на цему форумі,то це(як каже мій друг-Михайло)--не файно!

D-Misha 16.08.2013 21:03

Цитата:

D-Misha,Гоп-стоп, цитування на іншій мові не заборонені навіть на російських форумах... Те що Ви пропонуєте дуже пахне цензурою..

Якщо форум український, то немає бути навіть духу російського, а то дуже ріже в очі твої фотоприколи на російській, а також цитування -яке можна перевести на українську, чи як?Мені таке можна, а тобі ні!)) краще не користуйся такими можливостями. Мою позицію ти знаєш(люблю песиків), а тебе я негоден зрозуміти. Небуде такого з твоєї сторони, буде приклад мені і іншим..(це я так, до прикладу)

boris 16.08.2013 21:06

SGN, Гено,та не втрутився ти,а добре підмітив.Отже і мені пропаде робота в темі перекладів.:o

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:49.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010