![]() |
привіт я як установив ціни на прошивку 35 гривени на ремонт 80 гривень + 1місяць гарантії так і буду тримать бо зараз закуповою деталі з розрахунку щоб не закуповуватись з зівроку ще осталось зробить пару закупок а потім подніму ціну 80 гривень без гарантії з гарантіею 100- 150 ( дані ціни внас вже місяців з три) якщо в період гарантії стаеться поломка ремонт повністю за мій рахунок
я свій труд ціню і даремно робить не буду,,,,,,,,,,,,,,,,,,, |
які у вас ціни на дтаг приблизно
|
Цитата:
P.S. А хто хоче, то хай сам бере моі списки та дамп-и, які я регулярно тут на форумі для всіх роблю та "прикручую" - шиє собі безкоштовно, но це зменьшення звертань абонентів приведе до того,що просто ці якісні списки,дамп-и і т.п. оновлення просто перестануть робити і видавати на гора, бо кожна плата має оплачуватися! |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
хлопаки.чого спорити?
не влаштовуе кліента ціна?-най йде лісом,більше пропье...або віднесе до *спеців* які скачаний дамп залиють(навіть хороший дамп,но при цьому не виставивши портів,та не переключивши мову.не включивши емуль....багато чого ще після перешивки треба робити вручну....хто не згідний обламайте).кліент приходе додму і офігівае*не показуе!!!!*...а потом всеодно несуть куда треба тобто нам=) СКУПИЙ тричи платить |
hacjka, справа не в ціні а в тому що клієнти шиють самі все !Налаштування стало як забавка,років 5 тому так не було!
А про скупих ви праві! |
savsav,
Ви все правильно пишите,але,подумайте самі,хіба освідченний клієнт захоче платити,за +3-5 каналів в листі 25грн. kreshnot, Ніяких наїздів,просто висловлення,власного бачення!!! sat-prof, Я вас розумію,але колись взагалі продавали тюнер з обіцянкою,його перепрошивати!!! Дивіться як робить мій майстер,продає тюнер "прошитий",на якому може не буди,якогось каналу,або якогось ключа і так далі....А потім каже перепрошивка на дому 50грн...Чесно вам скажу ,так не красиво,але їсти хочеться всім!!! Все закриваєм тему!!! І вибачаюсь якщо когось обідив!!! |
Все ви правильно пише,зараз кожен хоче сам прошивати,вчора коров доїв,а сьогодні за тюнер береться(то не про всіх,є і образовані короводої),значить беріть в тридорого за відновку тюнера.
Зараз появилася ТРК Ера,ось маєте шанс заробити!!!! Всім привіт..... |
yura150480, та просто багато "горе майстрів" розвелось, після яких ой як важко щось відновлювати...
Здоров! |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:53. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010