![]() |
У темі 1 долучень
Найближчими вихідними локація «UFC APEX» (Лас-Вегас, штат Невада, США) прийме турнір UFC Fight Night 182, також відомий, як UFC on ESPN+ 40 і UFC Vegas 13. У його карді ми побачимо виступи кількох колишніх претендентів на титул UFC, а також бій за участю екс-чемпіона промоушену.
У попередньому карді відбудеться відкладений поєдинок важковаговиків молдаванина Романова і бразильця де Ліми. У Романова через COVID-19 тричі зривався дебют в UFC. Нарешті, він відбувся 12 вересня, і тоді Олександр без особливих проблем переміг Роке Мартінеса задушенням у другому раунді. Хоча спочатку за тиждень до цього Романов мав битися з де Лімою, але незадовго до сутички у «Пезау» виявили коронавірус. Останній свій бій де Ліма провів у лютому, нокаутувавши за півтори хвилини Бена Сосолі, чим він закрив програш сабмішном Стефану Струве за рік до цього. Прогноз на бій Романов - дуже сильний борець. Крім того, що на землі у його суперників можуть виникнути великі труднощі, Олександр володіє дуже важкими руками - 5 перемог з 12 здобуті нокаутом. Де Ліма - універсальний боєць, він хороший у кікбоксингу і у нього чорний пояс із БЖЖ. Де Ліма за рахунок своєї швидкості і роботи ніг може переграти Романова або навіть нокаутувати його. Романов же може реалізуватися на землі, провівши тейкдаун з подальшим утриманням і нанесенням ударів. Також Романов і в стійці може зрубати суперника. Припускаємо, що за рахунок «фізики» і боротьби Романов в результаті фінішує бразильця в партері добиванням. Перемога Романова технічним нокаутом у 2-му раунді Основний кард Тьяго Сантос – Гловер Тейшейра Андрій Орловський – Таннер Босер Раоні Барселуш – Халід Таха Ян Хайніш – Брендан Аллен Клаудія Гаделья – Янь Сяонань Попередній кард Гіга Чикадзе – Джеймі Сіммонс Александр Романов – Маркус Рожеріо де Ліма Даррен Елкінс – Едуардо Гарагоррі Макс Гріффін – Рамиз Брахимай Густаво Лопес – Ентоні Бірчак |
У темі 1 долучень
У головному поєдинку турніру UFC Fight Night 182 бразилець Гловер Тешейра здобув перемогу над співвітчизником Тіаго Сантосом.
У третьому раунді Тешейра успішно провів задушливий прийом ззаду. Завдяки перемозі Тешейра вийшов на 1-е місце в рейтингу UFC в напівважкій вазі. |
У темі 1 долучень
В ніч з суботи на неділю на «UFC APEX» (Лас-Вегас, штат Невада, США) проходить турнір UFC Fight Night 182, також відомий як UFC on ESPN +40 і UFC Vegas 13.
Одним з боїв основного карду турніру було заплановано протистояння в середній вазі американців Яна Хайніша та Брендана Аллена. Однак, бій був скасований через позитивний результат тесту на COVID-19. Про те, хто саме здав позитивний тест на коронавірус, не повідомляється, але відомо, що це був хтось із команди Хайніша. Відзначимо, що це вже друга відміна бою суперників. У червні Хайніш був змушений відмовитися від двобою з Алленом через травму. |
У темі 1 долучень
В ніч з 12 на 13 листопада на Mohegan Sun Arena в Анкасвіллі (штат Коннектикут) промоушен Bellator проведе турнір Bellator 252.
Головною подією якого стане поєдинок бразильця Патрісіо Фрейре (30–4) проти португальця Педру Карвалью (11–3). В одному з боїв основного карду в октагон вийде непереможений українець Ярослав Амосов (24–0), його суперником буде американець Логан Сторлі (11–0). Файткард турніру Bellator 252: Основний кард: Патрісіо Фрейре – Педру Карвалью Даніель Вайхель – Еммануель Санчес Ярослав Амосов – Логан Сторлі Попередній кард Аарон Піко – Джон де Хесус Роман Фаральдо – Пет Кейсі Девін Пауелл – Менні Муро Джорнел Луго – Скайлер Суто Кері Тейлор-Мелендес – Емілі Кінг Габріель Варга – Брендон Філліпс Лукас Бреннан – Ендрю Салас Хонрі Гресі – Тревор Гудде Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Американський боєць напівсередньої ваги Bellator Роман Фаральдо в яскравому стилі переміг Пета Кейсі на турнірі Bellator 252. Турнір відбувся в ніч на 13 листопада в Анкасвіллі (Коннектикут, США).
Фаральдо в другому раунді завдав потужного удару коліном в голову, який наглухо нокаутував суперника. |
У темі 1 долучень
Боєць Bellator Сєргєй Харитонов отримав побої після конфлікту з бійцем UFC Адамом Яндієвим. В результаті бійки Харитонов отримав пошкодження ока, через що відправився у лікарню.
Інцидент стався в Лужниках після турніру з ММА. 40-річний Харитонов отримав кілька ударів, після чого йому знадобилася медична допомога, оскільки обличчя було залито кров'ю. Харитонов стояв на ногах, намагався атакувати Яндієва, але його стримувала поліція. Російські ЗМІ повідомляють: «У Сергія пошкоджене праве око, йому раптово вдарили по ньому. Швидше за все, це був перстень, не кастет. Зараз роблять знімки, саме око закрите і пошкоджене всередині. Поки діагноз точно не поставлений». За даними іншого джерела: «Це відбулося фактично на основі побутового конфлікту, обговорювали питання фінансового боргу. Сергій зараз в лікарні, у нього струс мозку і закрилося око. Він госпіталізований». |
У темі 1 долучень
Колишній чемпіон UFС в легкій вазі Рафаель дос Аньос переміг Пола Фелдера на UFC Fight Night 183. Після своєї перемоги Дос Аньос кинув виклик Конору Макгрегору.
«Я готовий побитися з будь-яким бійцем, оскільки мені потрібно увійти в чергу за титульний бій. Я готовий вийти проти кожного, хто претендує на пояс. Якщо Хабіб дійсно пішов назавжди і залишить цей пояс, то дивізіон зараз відкритий. Тут може статися все, що завгодно. На мій погляд, єдиними реальними і справжніми чемпіонами в цій вазі були я і Конор Макгрегор. Решта були тимчасовими. І якщо я хочу битися за титул, то Конор якраз той боєць, який мені потрібен зараз», - сказав Дос Аньос. Конор Макгрегор відповів бразильцеві. Нагадаємо, що Дос Аньос і Макгрегор повинні були побитися в 2016-му році, але бій скасували через травму бразильця. «Дастін перший, але я готовий до всього. Повернення до цієї класики. Вінтажна розвага ММА», - написав Макгрегор в Twitter. |
У темі 1 долучень
В ніч на 15 листопада в Лас-Вегасі пройшов турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 183. На шоу не було глядачів через пандемію коронавірусу.
У головному протистоянні в октагоні зійшлися американець Пол Фелдер (17–5) та бразилець Рафаель Дос Аньос (29–13). Роздільним рішенням суддів переміг Рафаель Дос Аньос (47–48, 50–45, 50–45). |
У темі 1 долучень
В ніч з 19 на 20 листопада на Mohegan Sun Arena в Анкасвіллі (штат Коннектикут) промоушен Bellator проведе турнір Bellator 253.
Головною подією стане поєдинок в напівлегкій вазі між американцями Дерріоном Колдуеллом (15–3) і непереможеним Ей-Джеєм Маккі (16–0). Файткард турніру Bellator 253: Основний кард: Дерріон Колдуелл – Ей-Джей Маккі Бенсон Хендерсон – Джейсон Джексон Джоуї Девіс – Боббі Лі Кіт Лі – Рофеон Стотс Попередній кард: Джеремі Кеннеді – Метт Бессетт Кевін Фергюсон – Кахім Маррей Джаліл Вілліс – Марк Леммінгер Джей-Джей Уїлсон – Серджо де Барі Салліван Колі – Джейсон Маркленд |
У темі 1 долучень
Італійський боєць промоушена Bare Knuckle FC Франческо Річчі після свого поєдинку з Ноа Каттером був поміщений в медикаментозну кому.
26-річний італієць пропустив удар в трахею, але зміг продовжити бій і здобув перемогу. Після поєдинку Річчі відправився в лікарню і йому провели операцію. В ході операції виникли ускладнення, в результаті його помістили в штучну кому. «Молюся за здоров'я мого суперника Франческо і бажаю йому всього найкращого. Мені повідомили, що він перебуває в лікарні в медикаментозній комі через кровотечу в легенях, викликаного гематомою трахеї, яку він отримав в результаті удару в горло. Очевидно, це сталося випадково», - написав суперник Річчі - Ноа Каттер. |
У темі 1 долучень
У найближчий вік-енд титульний поєдинок у найлегшій вазі стане заголовком турніру UFC, вперше з 2015 року. Дебютний захист Дейвісона Фігейреду очолить турнір UFC 255, який прийме «UFC APEX» у Лас-Вегасі (штат Невада, США).
У ко-мейн івенті також відбудеться титульний бій у найлегшій вазі, але вже серед жінок: чемпіонці Шевченко буде протистояти Майя. Шевченко два роки тому завоювала титул, опустившись із найлегшого дивізіону, де в UFC вона програвала тільки Аманді Нуньєс. За час свого правління «Куля» тричі захищала звання, останній раз це відбулося в лютому на UFC 247, де вона знищила ударами Кетлін Чукагян у 3-му раунді. Майя підходить до поєдинку, вигравши у промоушені три бої при двох поразках. Екс-чемпіонка Invicta FC в серпні повернулася після програшу Чукагян, щоб за раунд примусити здатися армбаром Джоанн Колдервуд. Прогноз на бій Шевченко - розважливий, чудовий ударник-нокаутер. Майя також хороша в муай-тай, однак брак нокаутуючого удару підводить її. Майя, швидше за все, потрапить в біду, якщо вирішить битися в стійці. Вона програє Шевченко на ногах не тільки в потужності, а й у техніці. У претендентки чорний пояс із БЖЖ, і, ймовірно, партер - її єдина можливість виграти бій. Однак грепплерські навички «Кулі» часто недооцінюють, тому на землі вона також може становити небезпеку для Майї. Вважаємо, що Шевченко має легко проходити бразильянку, і вона може фінішувати її будь-яким способом, який вибере. Перемога Шевченко нокаутом у 3-му раунді Основний кард Дейвісон Фігейреду – Алекс Перес Валентина Шевченко – Дженніфер Майя Майк Перрі – Тім Мінс Кетлін Чукагян – Синтія Кальвілло Маурісіу Руа – Пол Крейг Попередній кард Брендон Морено – Брендон Ройваль Хоакін Баклі – Джордан Райт Антоніна Шевченко – Аріані Ліпскі Ніколас Далбі – Деніел Родрігес Ранній попередній кард Алан Джубан – Джаред Гуден Кайл Докос – Дастін Штольцфус Луїс Коске – Саша Палатніков |
У темі 1 долучень
У Лас-Вегасі на арені «UFC APEX» відбувся турнір UFC 255. У головному бою івенту в поєдинку за титул в найлегшій вазі зустрілися Дейвісон Фігейреду і Алекс Перес. Поєдинок завершився в першому раунді: Фігейреду зловив на Перес «на гільйотину», перемігши самбішном.
Для Дейвісона Фігейреду це був перший захист титулу UFC |
У темі 1 долучень
Колишній чемпіон UFC у легшій вазі Коді Гарбрандт (12-3), який 21 листопада повинен був вийти в октагон проти Дейвесона Фігейреду, щоб поборотися за титул у найлегшій категорії, але поступився місцем претендента Алексу Пересу через захворювання на коронавірус, розповів про проблеми зі здоров'ям, які надовго вибили його з колії.
«29 серпня у мене був позитивний тест на COVID. З тих пір я боровся з запамороченням, порвав вену на біцепсі, що привело до виявлення тромбів, пневмонії та помутніння розуму. Ось з такими симптомами мені довелося мати справу, і з цієї причини я вибув з бою (з Фігейреду). До сих пір я зберігав мовчання, але захотів про все розповісти сам», - сказав Гарбрандт. Нагадаємо, що Фігейреду захистив свій титул, перемігши Переса. Гарбрандт збирається відновити кар'єру в першому кварталі 2021 року. |
У темі 1 долучень
Непереможений український боєць Bellator Ярослав Амосов (25-0), якого в світі ММА називають українським Хабібом, поділився думкою про таке прізвисько.
«Український Хабіб? Так, люди так почали мене називати. Їм видніше. Не можу сказати, що мені таке порівняння подобається або мене це дратує. Але здебільшого я б, звичайно, хотів мати свій нікнейм. І він у мене є - це «Динамо». Але чомусь люди мене так не сприймають. Їм більше подобається мене називати українським Хабібом. Але всьому свій час», - сказав Амосов. Нагадаємо, що серія (25-0) непереможеного Амосова є другою в світі ММА після Хабіба Нурмагомедова (29-0). 13 листопада Амосов здобув перемогу над Логаном Сторлі (11-1) на Bellator 252. |
У темі 1 долучень
Боєць UFC Кертіс Блейдс здав позитивний тест на COVID-19 і не зможе провести бій проти Дерріка Льюїса на турнірі UFC on ESPN 18.
Про це стало відомо лише за кілька хвилин до початку офіційного зважування. Прийнято рішення скасувати головний поєдинок UFC on ESPN 18 між Блейдсом і Льюїсом. Тепер головною подією шоу стане зустріч напівважковаговиків Ентоні Сміта та Девіна Кларка. |
У темі 1 долучень
У неділю Лас-Вегас (штат Невада, США) приймає турнір UFC on ESPN 18, також відомий як UFC Vegas 15. Основний погляд фанатів тут буде спрямований на претендентський бій у важкій вазі, який очолить івент на «UFC Apex».
У ко-мейн івенті екс-претендент на титул UFC в напівважкій вазі Сміт вийде на заміну Шамілю Гамзатову, який отримав проблеми з американською візою, щоб битися з Кларком. Кар'єра Сміта йде по спадаючій. У минулому році він програв титульну сутичку Джону Джонсу, а потім закрив поразку сабмішном Александра Густафссона. А обидва поєдинки в цьому році Сміт програв: спершу в травні був нокаутований Гловером Тейшейрою в 5-му раунді, а потім трьома місяцями по тому переграний за очками Александром Ракічем. Кларк в UFC постійно чергує перемоги з поразками, але зараз він на білій смузі. Обидва своїх бої в 2020-му він виграв одноголосним рішенням суддів - у Декуана Таунсенда та Алонсо Меніфілда. Прогноз на бій Сміт має хороший набір навичок як у стійці, так і в партері. У нього чорний пояс із БЖЖ, тому на землі він дуже небезпечний, а його нокаутуючий удар робить його небезпечним у стійці. Про те, який він фінішер, говорять цифри - з 33 перемог Сміт 18 здобув нокаутом і 12 здачею. У Кларка борцівський бекграунд і стерпні боксерські навички, однак гострого сабмішн-грепплінгу в нього немає, як і немає сильного удару. В цілому, Сміт перевершує його за основними аспектами бою, «Левине Серце» може як нокаутувати його, так і примусити здатися. Також за Смітом перевага в 10 см зросту. Навіть на спаді Сміт на голову вище за Кларка, як боєць. Прогнозуємо, що слабке підборіддя Кларка і важкі руки Сміта стануть вирішальними факторами в поєдинку. Перемога Сміта нокаутом у 2-му раунді Основний кард Кертіс Блейдс – Деррік Льюїс Ентоні Сміт – Девін Кларк Джош Парисян – Паркер Портер Мігель Баеса – Такаши Сато Спайк Карлайл – Білл Альгео Попередній кард Ешлі Еванс-Сміт – Норма Дюмон Віана Мартін Дей – Андерсон дос Сантос Джина Мазані – Рейчел Остович Джонатан Пірс – Кай Камака III Су Мудаерджи – Малькольм Гордон Люк Сандерс – Натан Манесс |
У темі 1 долучень
Відомий грузинський боєць ММА, який довгий час виступав в Україні, Роман Долідзе (9-0) незабаром повернеться в jктагон. 5 грудня Долідзе виступить на турнірі UFC Vegas 16.
Грузин зустрінеться з 27-річним бразильцем Джоном Алланом (12-6-1). Нагадаємо, що Долідзе дебютував в UFC 19 липня, коли нокаутував Хадіса Ібрагімова. |
У темі 1 долучень
В ніч з 28 на 29 листопада в Лас-Вегасі пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC on ESPN 18. Шоу відбудеться без глядачів через пандемію коронавірусу.
Боєць UFC Кертіс Блейдс здав позитивний тест на COVID-19 і не зможе провести бій проти Дерріка Льюїса. Про це стало відомо лише за кілька хвилин до початку офіційного зважування. Було прийнято рішення скасувати головний поєдинок UFC on ESPN 18 між Блейдсом і Льюїсом. Таким чином, в новому головному протистоянні в октагоні зійдуться американці Ентоні Сміт (33–16) і Девін Кларк (12–4). Попередні бої стартують о 03:00 за Києвом, основний кард запланований на 05:00, а головний бій турніру розпочнеться близько 07:00 за київським часом. У прямому ефірі турнір покажуть ESPN і UFC TV. В Україні бої можна подивитися на Setanta Sports. Всі новини про турнір будуть доступні оперативно на Sport.ua. Церемонія зважування та дуель поглядів. UFC on ESPN 18 Лас-Вегас (США). 29.11.2020 05:00. Основний кард Ентоні Сміт – Девін Кларк Мігель Баеза – Такасі Сато Джош Парісян – Паркер Портер Спайк Карлайл – Білл Алджео Ешлі Еванс-Сміт – Норма Дюмон Джонатан Пірс – Каі Камака III 03:00. Попередній кард Мартін Дей – Андерсон дос Сантос Джіна Мазані – Рейчел Остович Су Мудаерджі – Малкольм Гордон Люк Сандерс – Нейт Манесс |
У темі 1 долучень
Двометровий гігант Роман Крикля з України 4 грудня буде захищати титул чемпіона за версією промоушена One Championship в кікбоксингу.
На турнірі під назвою Big Bang в Сінгапурі на арені Singapore Indoor Stadium в головній події шоу опонентом українця буде Мурат Айгюн з Туреччини. 29-річний Крикля був чемпіоном світу за версіями K-1, A1, TNA, а також чемпіоном України серед аматорів за версією WAKO. У листопаді 2019 року українець побив Таріка Хбабеза і став чемпіоном One Championship. Тепер для Криклі настав час першого захисту титулу. Початок шоу – 4 грудня о 14:30 за Києвом. Файткард шоу One Championship: Big Bang |
У темі 1 долучень
Багато українських бійців MMA проводять поєдинки у 2020 році. Пропонуємо ознайомитися з календарем боїв українців.
Лютий 19.02.2020. ONE Warrior Series 10. Калланг (Сінгапур) Саша Мойса (Україна) – Шахзаіб Ріндх (Пакістан) – KO 3, кікбоксинг 21.02.2020. Bellator 239. Таккервіль (Оклахома, США) Ярослав Амосов (Україна, 22–0) – Ед Рут (США, 8–1) – PTS 3, головний бій вечора 29.02.2020. UFC Fight Night 169. Норфолк (Вірджинія, США) Марчін Тибура (Польща, 17–6) – Сергій Співак (Україна, 10–1) – PTS 3, третій бій Співака в UFC 29.02.2020. Glory 75: Utrecht. Утрехт (Нідерланди) Петчпаномрунг Кіатмукао (Таїланд, 163–36–3) – Сергій Адамчук (Україна, 40–11) – PTS 5, бій за звання чемпіона Glory з кікбоксингу в напівлегкій вазі, головний бій вечора Березень 14.03.2020. UFC Fight Night 170. Бразиліа (Бразилія) Марина Мороз (Україна, 9–3) – Майра Буено Сілва (Бразилія, 5–0) – PTS 3, восьмий бій Мороз в UFC Липень 19.07.2020. UFC Fight Night 172. Абу-Дабі (ОАЕ) Сергій Співак (Молдова / Україна, 10–2) – Карлос Феліпе (Бразилія, 8–0) – PTS 3, четвертий бій Співака в UFC Роман Долідзе (Грузія / Україна, 6–0) – Хадіс Ібрагімов (Росія, 8–2) – TKO 1, дебютний бій Долідзе в UFC Август 20.08.2020. ACA 109. Лодзь (Польща) Дмитро Побережець (Україна, 24–5–1) – Адам Палаш (Польща, 5–0) – TKO 1, дебютний бій Побережця в ACA 21.08.2020. Bellator 244. Анкасвілл (Коннектікут, США) Ярослав Амосов (Україна, 23–0) – Марк Леммінгер (США, 11–1) – TKO 1, пятий бій Амосова в Bellator Листопад 12.11.2020. Bellator 252. Анкасвілл (Коннектікут, США) Ярослав Амосов (Україна, 24–0) – Логан Сторлі (США, 11–0) – PTS 3, шостий бій Амосова в Bellator Грудень 05.12.2020. UFC on ESPN 19. Лас-Вегас (Невада, США) Роман Долідзе (Грузія / Україна, 7–0) – Джон Аллан (Бразилія, 13–5), другий бій Долідзе в UFC Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
В ніч з 5 на 6 грудня в Лас-Вегасі проходить турнір зі змішаних єдиноборств UFC on ESPN 19.
У попередньому карді зустрічалися американці Метт Уїмен і Джордан Левітт. Левітт здобув перемогу нокаутом вже на 22-й секунді першого раунду. |
У темі 1 долучень
Український боєць Олександр Доскальчук (10-1) припинив співпрацю з UFC. Екс-чемпіон M-1 Global в найлегшому дивізіоні продовжить кар'єру в Brave Combat Federation.
Нагадаємо, що Доскальчук підписав контракт з UFC, але не встиг дебютувати у промоушені. Раніше його дискваліфікувало антидопінгове агентство США (USADA). Свій останній бій у вазі до 57 кг 30-річний боєць провів проти фіна Мікаеля Сіландера (19-7) в середині осені 2018 року. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов відповів на питання про найбільш складний поєдинок у своїй кар'єрі. Росіянин назвав бій, який відбувся в 2018-му році, але ім'я Конора не згадав.
«Я думаю, було б неправильно виділити когось одного. Найскладніший - це той, з ким я бився в жовтні 2018 року. Це протистояння було швидше важким емоційно, ніж фізично. Також складний бій був з Глейсоном Тібау в 2012 році. Було дуже складно емоційно битися з Дастіном Пор'є, тому що мій батько був у кутку. Я тоді усвідомлював відповідальність. Поєдинок проходив в Абу-Дабі, і практично весь стадіон вболівав за мене», - сказав Нурмагомедов. Нагадаємо, що бій Нурмагомедов - Макгрегор відбувся 6 жовтня 2018 року. Тоді Хабіб переміг больовим прийомом в четвертому раунді. Після бою між командами спортсменів почалася бійка. Нурмагомедов оголосив про завершення кар'єри після бою з Джастіном Гейджі. |
У темі 1 долучень
Незважаючи на те, що турнір на «UFC Apex» (Лас-Вегас, штат Невада, США) UFC 256, який пройде в ніч з 12 на 13-е грудня, має титульний бій Дейвісон Фігейреду vs Брендон Морено, для більшості вболівальників основною стравою шоу є ко-мейн івент Тоні Фергюсон vs Чарльз Олівейра. І треба сказати, що це абсолютно блискучий бій і відмінний матчмейкинг від UFC.
Передматчеві розклади Аналітики Parimatch вважають, що у Фергюсона більше шансів на перемогу в бою з Чарльзом Олівейрою. На його перемогу можна поставити з коефіцієнтом 1.59, на його суперника дають 2.45. В останній раз, коли ми бачили Фергюсона в клітці, він бився з Джастіном Гейджі, який в п'ятому раунді ТКО обірвав 12-матчеву переможну серію «Ель Кукуя», позбавивши нас бою мрії між Тоні і Хабібом Нурмагомедовим. Тим часом, Олівейра востаннє бився в першому шоу UFC, яке проходило за закритими дверима. Це сталося на початку пандемії COVID-19 у березні, і «Do Bronx» видав вражаючий виступ, задушивши в третьому раунді Кевіна Лі. Якщо Нурмагомедов, дійсно, йде у відставку, то вакантний титул в легкій вазі UFC легко може поставити на кін січневого реваншу між Конором Макгрегором і Дастіном Пор’є. В такому випадку, переможець майбутнього протистояння міг би стати претендентом №1. Прогноз на бій першої українки в UFC, амбасадора Parimatch Марини Мороз: «Один з небагатьох боїв, коли бажаєш перемоги обом бійцям. В останні пару років Олівейра прогресував як боєць. На даний момент він йде на серії з семи перемог - і всі дострокові. Але все-таки бразилець - не рівень Фергюсону. У Тоні велика мотивація реабілітуватися після поразки Гейджі, і він зробить все можливе, щоб перемогти. Мій прогноз: перемога Фергюсона одноголосним суддівським рішенням». Прогноз бренд-амбасадора Parimatch Ярослава Амосова: «Нас чекає відмінний бій. Багато хто хоче побачити повернення Тоні після поразки Гейджі. Фергюсон - топ-боєць, він непередбачуваний, відмінно дихає, завжди дивує вболівальників. Олівейра також не промах, я бачив цього хлопця наживо, бачив його роботу, дуже хороший боєць». Сильні сторони Ми вже все знаємо про стилі Фергюсона. «Ель Кукуй» володіє навичками у всіх областях, але, мабуть, найбільш небезпечною сильною стороною Тоні є його здатність розвивати неймовірно високий темп. Навіть коли Гейджі завдав йому великої шкоди, він продовжував йти вперед, в UFC Фергюсон змусив видихнутися більшість своїх суперників. В ударному плані Фергюсон хороший за рахунок своїх довгих кінцівок, вибухонебезпечності та вміння наносити удари (наприклад, лікті і удари з розвороту), коли його противник найменше цього чекає. Його наземна гра також непередбачувана. Він стрибає на суперника в надії провести сабмішн або здійснює перекид у той час, коли опонент очікує, що Тоні завдасть удару. У багатьох боях він валить на землю суперників, але це рідко відбувається за рахунок класичних проходів в ноги. Чому Фергюсон провалив бій з Гейджі? Ймовірно, він недооцінив його ударну міць, що не дивно, враховуючи удари, які він пропускав від таких хлопців, як Ентоні Петтис і Рафаель Дос Аньос. Також Тоні, можливо, недооцінив то, наскільки Гейджі буде терплячим, і ставка на те, що у Джастіна під кінець бою «скінчиться бензин», не спрацювала. Поразка від Гейджі була такою, яка може змінити кар'єру бійця. У тому бою Фергюсон отримав більше покарання, ніж за весь час перебування в UFC. І наскільки добре він зможе оговтатися від цього - велике питання. На щастя для нього, Олівейра настільки далекий від Гейджі з точки зору стилю, наскільки це можливо. Звичайно, бразилець сильно покращився в ударному компоненті, що ми могли бачити в минулому році, коли він здобув свої перші перемоги нокаутом в UFC, фінішувавши Ніка Ленца і Джареда Гордона. Однак його хліб з маслом - це партер. З його неймовірними 14 перемогами сабмішном тільки в UFC, буде справедливо припустити, що він є одним з найнебезпечніших грепплерів в історії промоушену. Але на відміну від терплячого Деміана Майї - найближчого його конкурента за звання найкращого експерта з сабмішнів в UFC - Олівейра нещадно агресивний на землі. Він буде атакувати з гарда і зверху, як ніякий інший боєць. І якщо він не зможе примусити здатися опонента якимось поширеним прийомом, то у нього є навички для того, щоб закінчити бій за допомогою рідкого сабмішну. Так, наприклад, він єдина людина в UFC, яка перемагала заломом гомілки. Олівейра ніколи не вважався стійким бійцем. В його резюме значиться 8 поразок в UFC, але тільки одна з них була за очками. Його тричі змушували постукати і чотири рази нокаутували. Здається, що ця проблема пішла після його остаточного переходу в легку вагу, де його тіло відчуває себе набагато комфортніше, ніж у 145-фунтовому дивізіоні. Але все ж у пам'яті ще свіже, здавалося б, в'янення Олівейри, коли його нокаутував Пол Фелдер. Прогноз на бій В цілому, це непростий бій. У стійці перевага за Фергюсоном. Він набагато більш різноманітний і технічний ударник з більш важкими руками і ногами. Але чи буде він настільки рішучий, як раніше, після бою з Гейджі? Однак у партері, не дивлячись на незаперечні навички Фергюсона, ймовірно, краще виглядає Олівейра з його отруйною сабмішн-грою. І готовність «Ель Кукуя» опуститися на землю може виявитися для нього небезпечною затією в цьому бою. І якщо він спробує утримати в партері Олівейру, то може опинитися в біді. Невідомо, як сильно відбилося на Фергюсоні його травневе фіаско на UFC 249. Всі ж вважаємо, у нього залишилося ще багато вогню, щоб виграти цей бій. Олівейра пристойно додав за останній час, але є сумніви в тому, що він здатний вести бій із супротивником, який б'є так само сильно, як Фергюсон, і готовий витримати такий стрімкий темп. Перемога Фергюсона нокаутом у 2-му раунді Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Сьомий поспіль турнір UFC відбудеться на домашній міні-арені промоушену «UFC Apex», що в Лас-Вегасі (штат Невада, США), за закритими дверима. Як і годиться зазвичай, PPV-івент UFC 256 очолює титульний бій.
Інтригуючим поєдинком у важкій вазі між Дос Сантосом і Гане стартує платний кард івенту. Кар'єра колишнього чемпіона UFC в хевівейті Дос Сантоса неухильно котиться вниз. До бою з Франсисом Нганну в червні минулого року він йшов на серії з трьох перемог, проте «Хижак» поклав початок чорній смузі «Цигана». Нганну за 71 секунду нокаутував Дос Сантоса, в двох наступних боях бразилець був зупинений ударами в другому раунді Кертісом Блейдсом і Жаірзіньо Розенструйком. Гане, навпаки, тільки набирає обертів. Непереможений француз половину своїх боїв провів в UFC. Таких було три. Рафаель Пессоа і Дон'Тейл Майес були задушені, а Танер Босер пройдений за очками. З останнім Гане бився ще рік тому, в 2020-м Сиріла переслідували невдачі - цілих чотири рази зривалися бої. Прогноз на бій Дос Сантос завжди славився своїм боксом і нокаутуючим ударом, і завжди намагався уникати партеру. Гане - також боєць більше ударного плану, у нього відмінні навички муай-тай - в минулому він двічі ставав чемпіоном Франції з цього єдиноборства - і він непогано себе почуває на землі. Невідомо, як Гане буде виглядати на тлі такого досвідченого суперника, як Дос Сантос, оскільки в його кар'єрі і близько не було подібної опозиції. Якщо Дос Сантосу вдасться уникати потужних влучань від суперника, то він може перебоксувати Гане на класі або навіть нокаутувати його. Перемога Дос Сантоса нокаутом у 2-му раунді Основний кард Дейвісон Фигейреду – Брендон Морено Тоні Фергюсон – Чарльз Олівейра Маккензі Дерн – Вірна Джандироба Кевін Холланд – Роналду Соуза Жуніор дос Сантос – Сиріл Гане Попередній кард Каб Свонсон – Даніель Пінеда Ренато Мойкано – Рафаель Фізієв Біллі Кварантилло – Гевін Такер Тейша Торрес – Сем Хьюз Ранній попередній кард Чейз Хупер – Пітер Барретт |
У темі 1 долучень
В ніч з 12 на 13 грудня в Лас-Вегасі пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC 256. Шоу відбудеться без глядачів через пандемію коронавірусу.
У головному протистоянні в октагоні зійдуться бразилець Дейвісон Фігейреду (20–1) і мексиканець Брендон Морено (18–5–1). У другому за силою бою турніру змагатимуться відомі легковаговики – Тоні Фергюсон (25–4) і Чарльз Олівейра (29–8). Ранні попередні бої стартують о 02:30 за Києвом, попередні поєдинки розпочнуться о 03:00, основний кард запланований на 05:00, а головний бій турніру розпочнеться близько 07:00 за київським часом. У прямому ефірі турнір покажуть ESPN і UFC TV. В Україні бої можна подивитися на Setanta Sports. Всі новини про турнір будуть доступні оперативно на Sport.ua. Дивіться відеотрансляцію UFC 256 на Sport.ua. ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ: сайт 1, сайт 2, сайт 3 UFC 256 Лас-Вегас (США). 13.12.2020 05:00. Основний кард Дейвісон Фігейреду – Брендон Морено Тоні Фергюсон – Чарльз Олівейра Маккензі Дерн – Вірна Яндіроба Кевін Холланд – Роналдо Соуза Жуніор Дос Сантос – Сиріл Гане 03:00. Попередній кард Каб Свонсон – Даніель Пінеда Ренато Мойкано – Рафаель Фізієв Гевін Такер – Біллі Куарантілло Тесія Торрес – Сем Хьюз 02:30. Ранній попередній кард Чейс Хупер – Пітер Барретт Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Глава UFC Дейна Вайт прокоментував поразку Тоні Фергюсона в бою з Чарльзом Олівейрою. Функціонер незадоволений виступом американця.
«Я розраховував під час сьогоднішнього турніру побачити старого Тоні. Я думав, що в останньому бою з Джастіном Гетжі, він виступив гірше звичайного через згонку ваги. Так він, як завжди, проявив характер і продемонстрував свою стійкість, але все ж його кращі роки вже позаду. Це може статися з ким завгодно. Зараз Тоні потрібно поїхати додому і провести деякий час із сім'єю. А також йому необхідно подумати над тим, чим він хоче займатися в наступному році. Після цього ми подивимося, що з Тоні буде далі», - сказав Вайт. Нагадаємо, що це вже друга поразка Фергюсона в році. До цього він розгромно поступився Джастіну Гетжі. |
У темі 1 долучень
Український боєць MMA в суперважкій вазі Дмитро Побережець нокаутував росіянина Руслана Магомедова на турнірі ACA 115 в Москві.
35-річний Побережець на першій хвилині 3-го раунду завдав потужного удару лівою в щелепу і почав добивати суперника, поки рефері не зупинив бій. У росіянина виявився серйозно розбитим ніс. Побережець в 2020 році повернувся в октагон після трьох років відсутності через важкі травми. У серпні він впевнено переміг поляка Адама Палаша. Тепер же Дмитро Побережець став першим претендентом на титульний бій проти Тоні «Халк» Джонсона. У головному бою турніру АСА 115 Магомед Ісмаїлов переміг Івана Штиркова одноголосним рішенням суддів. ВІДЕО БОЮ. Дмитро Побережець (Україна) – Руслан Магомедов (Росія) – TKO 3/3 |
У темі 1 долучень
Зараз Конор Макгрегор готується до повернення в спорт, яке відбудеться 23 січня 2021 року в бою з Дастіном Пор’є.
Ірландець вирішив відійти від своїх традицій, і готується до бою не в Дубліні, а в Португалії |
У темі 1 долучень
Відомий у минулому суддя UFC Джон Маккарті висловився про перспективи зірки промоушена Тоні Фергюсона.
«Великий Джон» вважає, що після другої поразки поспіль Фергюсон буде звільнений з UFC. «Вони зібралися його звільнити. Звичайно, я можу помилятися. Але у Тоні завжди були погані відносини з UFC. Він вважає, що вони не віддають йому належне. Подивіться на його останні два бої. Він був побитий Джастіном Гейджі і Чарльзом Олівейрою. Чи буде він битися за титул? Ні. Фергюсону потрібно виграти приблизно чотири бої, щоб знову вийти на титульний поєдинок. Але він цього не зробить і не принесе дивідендів UFC», - сказав Маккарті. Відзначимо, що після бою Фергюсона розкритикував глава UFC Дейна Вайт. Тоні розгромно програв два бої поспіль. |
У темі 1 долучень
В ніч з 19 на 20 грудня в Лас-Вегасі пройде турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night 183. Шоу відбудеться без глядачів через пандемію коронавірусу.
У головному протистоянні в октагоні зійдуться американці Стівен Томпсон (15–4–1) і Джефф Ніл (13–2). Попередні бої стартують о 23:00 за Києвом, основний кард запланований на 02:00, а головний бій турніру розпочнеться близько 04:00 за київським часом. У прямому ефірі турнір покажуть ESPN і UFC TV. В Україні бої можна подивитися на Setanta Sports. Всі новини про турнір будуть доступні оперативно на Sport.ua. UFC Fight Night 183 Лас-Вегас (США). 20.12.2020 02:00. Основний кард Стівен Томпсон – Джефф Ніл Жозе Алду – Марлон Вера Мічел Перейра – Кеос Вільямс Марлон Мораес – Роб Фонт Марчін Тибура – Грег Харді 23:00. Попередній кард Ентоні Петтіс – Алекс Мороно Сіджара Юбенкс – Пенні Кіанзад Дерон Вінн – Антоніо Арройо Джилліан Робертсон – Тайла Сантос Тафон Нчукві – Джеймі Пікетт Джиммі Флік – Коди Дьорден Христос Ягос – Карлтон Мінус Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
В ніч з суботи на неділю в Лас-Вегасі (штат Невада, США) на домашній міні-арені «UFC Apex» відбувся завершальний турнір UFC в 2020 році.
У головному бою турніру зустрілися американці Стівен Томпсон і Джефф Ніл. Поєдинок тривав п'ять раундів, після яких всі судді віддали перемогу Томпсону з рахунком 50:45. Ця поразка стала для Ніла першою в UFC після його дебюту в 2018-му році. |
У темі 1 долучень
UFC представив відео номінантів на звання нокаут року.
У відео представлені яскраві перемоги нокаутом від Коді Гарбрандта, Хоакіна Баклі, Кеоса Вільямса, Кевіна Холланда. |
У темі 1 долучень
Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор натякнув, що знову стане батьком.
«Наша сім'я бажає вашій щасливого Різдва! В 2021-му є чого очікувати», - підписав публікацію ірландець. Відзначимо, що на фото присутні наречена Конора Ді Девлін, його син Конор-молодший, який тримає знімок УЗД, і дочка Кроя. У коментарях Макгрегор додав емодзі немовляти. |
У темі 1 долучень
Бійці ММА з Росії Магомед Ісмаїлов і Владімір Мінєєв на турнірі AMC Fight Nights: Winter Cup влаштували бійку, яка переросла в масову бійку.
Обидва бійці були на турнірі глядачами. Мінєєв викликав Ісмаїлова на бій, і той відповів, вийшовши в октагон. Перепалка переросла в бійку, і в клітку вибігли вболівальники. «Не ганьбіть Москву! На нас дивиться весь світ», – просили організатори в мікрофон. Турнір був перерваний. Ісмаїлов отримав пошкодження носа, а учасники бійки доставлені у відділення поліції. Як пізніше з'ясувалося, Мінєєв вдарив опонента мікрофоном, через що й почалася бійка. У 2018 році Магомед Ісмаїлов (17–2–1) і Владімір Мінєєв (14–1–1) провели бій на турнірі Fight Nights Global 90, і тоді їхній поєдинок завершився внічию. ВІДЕО. Бійка в Москві: Магомед Ісмаїлов та Владімір Мінєєв. |
У темі 1 долучень
Чемпіон UFC у легкій вазі Хабіб Нурмагомедов, який в жовтні завершив кар'єру, заявив, що Конор Макгрегор і Дастін Пор'є оскаржать його титул.
Нагадаємо, що бій Макгрегор - Пор'є відбудеться 23 січня на UFC 257 в Абу-Дабі. «У легкій вазі завжди панувала конкуренція. Всі події в 2020 році в UFC пов'язані з легкою вагою. Спочатку повернення Конора, потім бій Гейджі з Фергюсоном. Після цього повернення Пор'є. Потім мій бій з Гейджі. Ця вага завжди була цікавою і конкурентною. Мій пояс забере переможець пари Дастін - Конор», - сказав Нурмагомедов. Раніше Хабіб назвав Конора Макгрегора найскладнішим суперником в кар'єрі. |
У темі 1 долучень
Історія UFC знає безліч чемпіонів. Яким би домінуючим не було б правління того чи іншого бійця, рано чи пізно йому приходить кінець. Немає нічого поганого в тому, щоб програти гідному претенденту, але іноді чемпіони розлучалися зі своїм титулом на скандальній ноті - їх звинувачували в допінгу, і це відразу приводило до того, що на вчорашніх королів вішали ярлик чітера.
Всього в UFC було п'ять таких горе-чемпіонів. Джош Барнетт У листопаді 2001 року на турнірі UFC 34 важковаговик Джош Барнетт фінішував ударами Боббі Хоффмана, чим забезпечив собі титульний поєдинок. Після бою з'ясувалося, що у переможця в сечі знайдені сліди двох різних анаболічних стероїдів, але в ті часи в ММА покарання за подібне були не найсуворішими, і Барнетт отримав лише усне попередження від Атлетичної комісії штату Невада. У березні наступного року на UFC 34 Барнетт став новим і наймолодшим чемпіоном UFC у важкій вазі після того, як він зупинив граунд-енд-паундом Ренді Кутюра. Але пробув Джош у цьому статусі зовсім недовго, в його післяматчевих аналізах знову знайшли стероїди, і цього разу їх було аж три: болденон, нандролон і флуоксиместерон. Через 4 місяці після завоювання титулу Барнетт був його позбавлений і звільнений з UFC, що спонукало його на кілька років відправитися до Японії. Надалі Барнетт ще двічі провалив допінг-тести. Стероїд дростанолон став причиною скасування його поєдинку проти Федора Ємельяненка в 2009 році, а в 2016 році сліди SARMа остарина поставили хрест на кар'єрі «Майстра війни» в UFC, куди він повернувся в 2013-му. Тім Сильвія Ще один екс-чемпіон у важкій вазі в цьому списку. Свій перший титульний забіг Сильвія завершив після дебютного захисту поясу у вересні 2003 року. На UFC 44 він нокаутував Гана Макгі за дві хвилини, однак після бою виявилося, що чемпіон використовував стероїд станозолол, і це призвело до того, що Сильвія розлучився з титулом, отримав 6 місяців дискваліфікації і $ 10 000 штрафу. Тім не приховував своєї провини і заявляв, що використовував цей препарат для схуднення. Через три роки після цього інциденту Сильвія повернув титул і двічі його відстояв, перш ніж Ренді Кутюр поклав початок стрімкому занепаду його кар'єри. Шон Шерк У липні 2007 року на UFC 73 Шерк впевнено переміг у п'яти раундах Ерміса Франсу, в перший і, як виявилося, останній раз відстоявши титул в легкій вазі. По закінченню зустрічі Атлетична комісії штату Каліфорнія оголосила, що в узятій за день до бою допінг-пробі чемпіона виявлений нандролон - анаболічний стероїд. Шерк в результаті позбувся титулу, отримав штраф в розмірі $ 2500 і рік дискваліфікації, хоча згодом в ході оскарження йому вдалося вдвічі скостити собі термін. У наступному бою на UFC 84 йому надали шанс повернути пояс, але новий чемпіон Бі Джей Пенн виявився йому не по зубах, і більше «М'язиста акула» не виходила на чемпіонський рівень. Джон Джонс Джонс у своїй кар'єрі чотири рази розлучався без бою з титулом UFC у напівважкій вазі, і двічі це відбувалося через провалені допінг-тести. У липні 2016 року Джонс у статусі тимчасового чемпіона повинен був провести об'єднавчий реванш проти Деніела Корм’є на UFC 200, але за лічені дні до бою USADA повідомило про те, що в одній з червневих проб Джонса знайдені сліди двох заборонених препаратів: антиестрогена кломифена і інгібітора ароматази летрозола. Тільки в листопаді того року був винесений вердикт у справі Джонса - один рік дискваліфікації і позбавлення тимчасового титулу. У липні 2017 року на UFC 214 Джонс і Корм’є, нарешті, провели реванш, який завершився перемогою Джона нокаутом в третьому раунді, що знову зробило його повноцінним чемпіоном у напівважкій вазі. Але радів Джонс перемозі не дуже довго. Менш ніж через місяць після цього світ облетіла шокуюча новина - Джонс знову попався на допінгу. У взятої в день зважування пробі виявлені сліди стероїду туринаболу. Джонс всіляко виправдовувався, проте незабаром у нього відібрали титул і повернули його Корм’є. Бій визнали таким, що не відбувся, а зірка, що провинилася, була відсторонена від виступів терміном на 15 місяців. Ті Джей Діллашоу 2019 рік почався для чемпіона UFC у найлегшій вазі Діллашоу якнайгірше. У січні він опустився в найлегшу вагу, щоб за 32 секунди бути нокаутованим тамтешнім чемпіоном Генрі Сехудо. А в березні Діллашоу відмовився від свого титулу після того, як USADA повідомило йому погані новини. Як виявилося, в його двох допінг-пробах, взятих перед поєдинком з Сехудо, виявлений заборонений препарат еритропоетин. Діллашоу визнав свою провину, але це не врятувало його від двох років дискваліфікації. Повернутися в клітку дворазовий чемпіон UFC зможе не раніше 19 січня 2021 року. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Незважаючи на те, що відбувалося в світі у 2020 році, в UFC все ж змогли тримати марку. За рік, затьмарений пандемією, промоушен провів 41 турнір, в тому числі, 11 з оплатою за перегляд.
У 2020 році в UFC зафіксовано 139 нокаутів, ми відібрали для вас п'ятірку найбільш ефектних. Хоакін Баклі vs Імпа Касанганай 11 жовтня на турнірі UFC Fight Night 179 боєць середньої ваги Баклі став автором одного з найбільш видовищних нокаутів не тільки 2020 року, а й взагалі останніх років. В середині другого раунду його лівий хайкік був спійманий Касанганаєм, Баклі не розгубився і дивним чином у кращих традиціях WWE завдав удару з розвороту правою ногою. П'ятка Баклі торкнулася обличчя суперника, миттєво вимкнувши йому світло. Крім бонусу за «Виступ вечора», нокаут Баклі став вірусним і привернув увагу таких людей, як Дональд Трамп і Каньє Вест. Коді Гарбрандт vs Рафаель Ассунсао 6 червня на UFC 250 колишній чемпіон промоушену в найлегшій вазі Гарбрандт повертався в октагон після серії з трьох поразок нокаутом. Його бій проти бразильського ветерана Ассунсао також завершився нокаутом, але тільки вже на користь калифорнійця. Ассунсао переслідував Гарбрандта, витісняючи його до паркану, як раптом «No Love» зробив глибокий уклін вправо і вийшов з нього з убивчим хуком, який точно вразив опонента. Ассунсао падав на покриття зі звуком про закінчення другого раунду. Гарбрандт, нарешті, повернувся на переможну стежку, що тут же дозволило йому отримати тайтл-шот, правда, в категорії нижче. У листопаді на UFC 255 у нього повинен був відбутися бій з чемпіоном у найлегшій вазі Дейвісоном Фігерейду, однак травма біцепса не дозволила Гарбрандту вийти в клітку. Шон О'Меллі vs Едді Вайнленд Згаданий турнір UFC 250 також подарував уболівальникам ще один чудовий нокаут. У першій парі PPV-карду непереможений Шон О'Меллі, який рветься до титулу в найлегшій вазі, зустрічався з досвідченим Едді Вайнлендом. Ветеран не став серйозним тестом для нової зірки, якій для фінішу вистачило менше двох хвилин. Це був класичний одноударний нокаут, одного правого кросу О'Меллі вистачило, щоб Вайнленд опинився в несвідомому стані. З огляду на стан Вайнленда, О'Меллі не пішов на добивання, і рефері тут же зупинив бій. На цьому бездоганний забіг О'Меллі в ММА був завершений. Через три місяці на UFC 252 він був нокаутований Марлоном Верою, і тепер шлях до титульного бою «Шугару» доведеться прокладати заново. Кевін Холланд vs Роналду Соуза 2020 рік для перспективного середньоваговика Холланда склався якнайкраще. З травня по грудень протягом семи місяців йому вдалося здобути 5 перемог, чим він повторив рекорд промоушену за кількістю виграних поєдинків за календарний рік. Його п'ята перемога припала на 12 грудня. На UFC 256 йому протистояв віковий, але все ще небезпечний фахівець із сабмішнів «Жакаре» Соуза. На початку сутички у Холланда виникли проблеми, коли його суперник опинився в домінуючому положенні на землі. У той час, коли Соуза вирішив поговорити з ним, Холланд потряс бразильця хуком справа, лежачи на спині. Кевін завдав ще одного удару, змусивши «Жакаре» стати на коліна, перш ніж закінчити сутичку серією ударів без відповіді. Крім третього бонусу за «Виступ вечора» у 2020-му, ця перемога принесла Холланду місце в топ-10 рейтингу. Хаос Вільямс vs Абдул Разак Альхассан Хаос Вільямс заявив про себе, як про нового нокаутера в напівсередній вазі після двох своїх перших виступів в UFC. Він дебютував у восьмикутнику 8 лютого на UFC 247, йому вистачило 27 секунд, щоб відправити в нокаут Алекса Мороно. 14 листопада його бій проти Альхассана на UFC Fight Night 182 тривав на три секунди більше. Багато хто чекав, що поєдинок не пройде всю дистанцію, враховуючи, що Альхассан виграв нокаутом усі 10 своїх боїв, але мало хто припускав, що він триватиме лише півхвилини. Вільямс завдав прямого удару справа в той момент, коли його суперник пішов в атаку з лоукіками. Удар припав точно в щелепу, і Альхассан полетів у нокаут. Вільямс встиг нанести ще один удар на землі, перш ніж рефері зупинив його. Щоправда, зробити рекорд в UFC 3-0 Вільямсу не судилося, 19 грудня на UFC Fight Night 183 він програв одноголосним рішенням суддів Мічелу Перейрі. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Боєць ММА Вітольдас Ягело, якого відпустили з КПЗ після інциденту, який стався в Новий рік, визнав, що застосував насильство, але на своє виправдання сказав, що він захищав свою дівчину і себе: «До моєї дівчині приставали, а мене двічі вдарили по голові, потім напали з ножем, що мені залишалося робити – повернутися і піти?»
1 січня о 02:50 мешканка Вільнюса повідомила в поліцію. Жінкам потрібна допомога лікарів. Ягело запевняє, що він сам отримав травми, крім того, він сам і його дівчина повідомили в поліцію про побиття. Литовського бійця ММА звинувачують у побитті двох жінок і чоловіка. Вітольдас Ягело пояснив: «Там живе подруга моєї дівчини Анастасія Вікторія, вона запросила нас на Новий рік. Ми прийшли в 20–21 годин, вечірка була в самому розпалі. Там був друг Вікторії і ще одна її подруга, її звали Котріна – я не був з ними знайомий. Це була дивна вечірка, Вікторія постійно з'ясовувала стосунки зі своїм другом, якісь любовні з'ясування. Котріна була без настрою, скаржилася, що її кинув хлопець, вона постійно ображала мене – я їй чимось не подобався. Вона сказала, може, не пий більше, адже ти боксер, отже поганий, будеш пити, ще більше одурієш. І це вона постійно повторювала. Я не знаю, чому вона до мене приставала. Після півночі, коли ми вже зустріли Новий рік, ми потанцювали, а тоді підійшла Вікторія і каже: ну, вдар мене. Я попросив залишити мене в спокої, але вона стала мені погрожувати розправою, сказала, що приїдуть її друзі. Я не звертав на неї уваги, вона заспокоїлася. Тоді моя подруга сказала, що хоче прилягти і пішла в іншу кімнату, за нею пішов друг Вікторії. Я здивувався. Тут почув шум, побіг туди і побачив, що він пристає до моєї подруги. Я вже бачив, що до цього він її то пощипував, то поплескував по м'якому місцю. Я мовчав, але коли в кімнаті таке побачив і почув крик. Тоді той чоловік двічі вдарив мене по обличчю. Я вдарив його – 2-3 рази. Тут прибігла Котріна – з ножем в руках. Вона замахувалася на мене. Не було часу думати, що робити – я забрав ніж, два рази вдарив її. Прибігла Вікторія і стала бити мене по спині. Ми відразу пішли, захопивши з собою ніж (на ньому були відбитки пальців Котріни). Як тільки дійшли до будинку, зателефонувала поліція. Дуже шкодую про те, що трапилося – не тих друзів вибрали». Ягело запевняє, що ті, хто видає себе за постраждалих, розповіли поліції багато неправди. Він передав ніж поліцейським і представив свою версію подій. Ягело і його дівчина також написали заяву в поліцію. За його словами, він шкодує, що піддався на вмовляння і пішов в гості, але вважає, що не міг просто піти після того, як його два рази вдарили по голові. Sport.ua Telegram |
У темі 1 долучень
Відомий українсько-молдавський боєць Сергій Співак (11-2) 20 лютого проведе бій з американцем Джаредом Вандераа (11-4). Зустріч відбудеться на турнірі UFC Fight Night. Місце проведення поки невідоме.
Нагадаємо, що бій повинен був відбутися 12 грудня в Лас-Вегасі, але суперник підхопив коронавірус. Для 25-річного важковаговика це буде п'ятий бій в UFC. На його рахунку перемоги над Таєм Туйвасою і Карлосом Феліпе, а також поразки від Волта Харріса і Марчіна Тибури. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:59. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010