![]() |
- Чому знову зближуються церква і держава?
- Разом бізнес робити легше. |
Їжачок стоїть в черзі в аптеку. Він серйозний. Позаду нього два зайці.
- 50 презервативів, - говорить Їжак. Зайці починають сміятися. Їжак уважно дивиться на них і виголошує у віконце: - П’ятдесят два. |
- Поручик, ви граєте на гітарі?
- Граю-с. - А на роялі? - І на роялі доводилося. - А на барабані? - І на барабані. - Поручик, а на арфі? - Ні, на арфі ні. Карти крізь струни проскакують-с. |
- Тату, а звідки я взявся?
- Та проблема, синку, не в тому, звідки ти взявся, а якого бісу я туди поліз ... |
- На розлучення подам! Ти мені зрадила! Не ночувала вдома!
- Не кричи! Я у куми ночувала! - Не бреши! Я у куми ночував!.. |
Приходить відвідувач до лікаря:
- Лікарю, я проковтнув муху. - Не хвилюйтеся, зараз я вам укольчик зроблю і все пройде. Роздягайтеся. Відвідувач роздягається. Лікар робить йому укол. Відвідувач: - Ой, лікарю, чому так боляче? - А ви що думали, дихлофос безболісно діє? |
Єгипет передасть найближчим часом 1000 акул Україні.
Австралія розглядає можливість поставок нам кенгуру) |
Йде урок в 1-ому класі Марія Іванівна питає:
- Діти, що наймиліше в світі? Петрик - сон. Галинка - мама. Вовочка - секс. - Вовочка вийди з класу і подумай, що ти сказав! На перерві підходить до нього і питає: - Ну що подумав? - Так. - І який висновок зробив? - Марія Іванівно, або ви того не пробували, або ви в тому нічого не розумієте. |
Приходить чоловік з роботи і посміхається, сідають вечеряти, а він хіхікає.
Дружина запитує: - Ти чого такий веселий? - З роботи звільнили... - Що ж тут веселого? - Мене звільнили, а остальних посадили... |
Город - це чарівне місце. Під яким би сузір’ям ви б не народилися, все одно станете раком...
|
- Васю, та ти, виявляється, у ліжку - звір!
- Серйозно? Дякую. - Будь ласка. Лінивець ср@ний. |
Даючи королівські імена, своїм дітям, не забувайте про їхні сільські прізвища та по-батькові...
|
- Куме, Ваша вчора в церкві весь час кашляла, що аж люди на неї оглядались. Чи бува не хвора?
- Ні, це вона просто новий плащ одягла. |
Якщо кохаєте, ніколи не слухайте нічиїх порад, не вірте чуткам і довіряйте коханим... Але, хату, краще оформити на себе...
|
Зайшов до фітнес-клубу, сів на велосипед, через деякий час інструктор запитує:
- А чому педалі не крутите? - Я на спуску ... |
- Мила, я на рибалку йду. Де мої чоботи?
- Я віднесла їх на Озерну 13 і надавала ними по морді тій щуці, яка клюнула на твій черв’ячок... |
- Як твоя гарна секретарка?
- На жаль, звільняється. - А що сталося? - Вона несподівано увійшла до кабінету і застала мене в той момент, коли я цілував свою дружину ... |
Теща та зять обідають. Раптом теща:
- А-а-апчхи! - Будьте здорові, мамо! - Ой, не сміши, а то ще й подавлюся! |
Дружина каже чоловікові:
- Ось згадай фільм "Сімнадцять миттєвостей весни". Штірліц свою дружину не бачив 16 років! Він їй 16 років вірність беріг! - Це вона так думала ... - Він не міг її обманювати! - Увесь Третій рейх міг, а її не міг!? .. |
Зловив дід золоту рибку, вона йому й каже:
- Загадуй три бажання. Дід: - Стакан, пляшку пива і засохни! |
У боротьбі з лінню можна проводити цілі дні. Сама краща поза для боротьби - лежача.
|
- У мене 2 новини, з якої почати?
- 3 гарною. - Ви стали рекордсменом зі стрибків зі скелі. - А погана? - Мене звуть Апостол Петро. |
Хлопець - дівчині:
- Ти найгарніша була на своєму дні народження. - Дякую! Я намагалася!! - Спеціально гостей підбирала? |
- Алло, це служба екстреної допомоги?
- Так. - Я ключі загубив, мені потрібно негайно відчинити двері. - Виклик прийнято, наші фахівці вже виїжджають. Через пів години: - Алло, це вантажні перевезення? - Так. Прийміть заказ. - А що треба перевозити? - Так дрібниці різні, побутова техніка, сейф, пару шуб. |
Застряв росіянин у ліфті, натискає на дзвінок, йому голос:
- Якщо Ви розмовляєте українською - натисніть один! Якщо Ви розмовляєте російською - натисніть два! Ну той з упевненістю натискає два, йому голос: - Шо, москалику, застряв?! |
Перемірявши пару десятків капелюшків, жінка звертається до продавчині:
- Мабуть, візьму цей. Скільки він коштує? - Ніскільки, в ньому ви прийшли. |
- А які ресурси ви використовуєте для самовдосконалення?
- В основному граблі... |
- Петро, ти ж чудово водиш машину, як же ти до кювету то потрапив?
- Степане, та їдемо ми вчора на дачу, а на узбіччі дівка стоїть напівгола, дружина мені очі рукою і закрила ... |
- Куме!
- Га? - Хто там у тебе верещить? - Та, москаля впіймали, вбивати будемо! - То я прийду допоможу, щоб швидше було! - Приходь, але швидше не треба! Хіба ж ми нелюди?! |
- Тато, а чим займалися піонери?
- Це, ну наприклад, ходили і збирали макулатуру, металобрухт ... - Як бомжі, так? |
Перебуваю в тому віці коли доводиться починати пити вітаміни, щоб мати змогу продовжити пити алкоголь.
|
Ранок застав Вовка і Червону Шапочку в одному ліжку ... Шапочка, закурюючи цигарку:
- Може, звісно, зуби у тебе і великі ... |
Карлсон полетів ... тому що залетіла Фрекен Бок.
|
Чоловік з бодуна заходить в сарай. Б’ється об одвірок, наступає на граблі, отримує по яйцях, відскакує і сковзається на коров’ячому лайні, падає в свиняче корито, в цей час зривається лопата зі стіни і б’є його по голові. Вилазячи з сараю чоловік шепоче: - Нєєє... Це не сарай, а «Форт Буаяр» якийсь!
|
Ранок. Понеділок.
- Очі у тебе опухлі, червоні ... Ти що - пив? - Ні, курва - плакав! |
- Куме, а що означає оте «мужчина у віці»?
- Це, Куме, коли біля файної молодиці підіймається лише настрій!))) |
Петрик вітає бабусю:
- Бабуся, вітаю тебе з восьмим березня! Задумався. Вона йому допомагає: - І бажаєш... - І бажаю суп із фрикадельками! Приготуєш? |
Лікар - пацієнту:
- Щось вас давно не було. - Хворів... |
- Я боюсь твоєї жінки!
- Чому? - Я бачив як вона відбивні робила. - Ну і що тут такого? - Вона робила їх кулаком! |
Фермер звернувся до ветеринара за порадою.
- Є у мене кінь. Часом ходить нормально, часом накульгує. Що ви порадите? - Коли наступного разу буде ходити нормально - продавайте. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:02. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010