![]() |
Дружина щось бубонить, дивлячись у телевізор, потім каже чоловікові:
- Уявляєш, я, здається, почала розмовляти з телевізором! Чоловік - комп'ютеру: - Уявляєш, вона розмовляє з телевізором! Дружина зустрічає чоловіка, який повернувся з роботи: - Нарешті! - А хіба я пізно прийшов? - Я не про це. Нарешті - то від тебе пахне пристойними жіночими парфумами! |
24/09/2011.
У темі 1 долучень
Ключі для 500 лінійки з робочими ключами на Ірдето. Soft5.86
|
|
Вовочкa підходить до діда і запитує:
- Діду, звідки діти беруться? Дід відповідає: - Кого лелека приносить, a кого в кaпусті знaходят. Вовочкa вислухав, зaписав все в зошит,заховав її в стіл і пішов. Дідові цікаво стaло, він дістав зошит і читає: - Розмовляв з дідом нa сексуaльні теми - дуб дубом. |
Який же ж це може бути Євроремонт, якщо його роблять мадяри???
|
Уб'ютогохтозламавмійпробіл!
Дружина щось бубонить, дивлячись у телевізор, потім каже чоловікові: - Уявляєш, я, здається, почала розмовляти з телевізором! Чоловік - комп'ютеру: - Уявляєш, вона розмовляє з телевізором! |
У темі 1 долучень
))
|
- Куме, а шо то у вас таке лежить на порозі?
- То моя зла собака! - Тю, а я об неї ноги витер! - В тебе авто в мінус 30 заводиться? - Не знаю, у мене в мінус 30 авто не відчиняється!.. Львів. В салон автобуса заходить вуйко з кулеметом: - Шановнi добродii, а чи не пiдкажете ви менi котра година? Усі сидять, мовчать. Тут нєгр схоплюєтьсься з місця: - Сiмнадцять годин, п'ятнадцять хвилин дядьку! - Та сиди, синку, сам бачу, що не москаль! Оголошення на сайті знайомств: - Шукаю єдину, ніжну, люблячу, здатну розділити тяготи й злиденність. Тяготи й злиденність гарантую. |
Добре вихована людина ніколи не стане безсоромно заглядати на ноги співрозмовниці одягненої у міні-спідницю, а постарається що-небудь зробити для того, щоб дама нахилилась.
------------------------- Два мужика сидять на лавці біля школи. Проходить училка. Один каже: - Цікаво, який у неї розмір... - Другий. Проходить ще одна. - А у цієї? - Ледве-ледве перший. Ще одна. - У цієї? - Повноцінний третій. - Слухай, звідки ти це знаєш? Медбратом тут працюєш? - Не-a. Фізкультурником. |
У темі 1 долучень
NBA TV 24,5W
11675V 27500 BISS |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010