![]() |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Іван86,Піднімай Е2, в ній має бути плугін, нажаль не памятаю його назву, який міняє співвідношення сторін картинки ресіверу однією кнопкою. На 100% це проблему не вирішить, але на 50-70% точно вирішить...
Знайшов як називається цей плуг Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
2. Чесно кажучи з цього ресіверу медіа-плеер ніякий. Щоб не розчаровуватися треба брати Дюну + як мінімум 5Мбіт/с нет в хаті треба мати... |
Цитата:
|
Цитата:
Все вже є в Е2... |
Цитата:
|
Zhora15,
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Korpahec, Доброго дня!Ви не могли би поділитись інфою яку саме прогу вшивали в 65.У мене є А75 і я хочу попробути шарити через мобілу.Буду Вам вдячний за інфу.
|
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка де взяти загрузчик для Openbox S1. І взагалі, чий він клон?
|
Dhsus, Загрузчик ПЗ підходить від Опенів 8/5 лінійки або можна шити його напряму з флешки.
|
Цитата:
|
Dhsus,Трошки не так але хід ваших думок правельний.
Цитата:
Цитата:
|
Дякую за допомогу!
А ключі і канали чим заливаються через RS232? |
Dhsus,можна через RS232 і Победіт, а можна через флешку (цитата №2 у попередньому пості).
|
Доброго вечора попросили прошити рес.ламберт1000,допоможіть де взяти прошивку і програму для прошивки,наперед дякую???
|
Vova88, Це аріонподібний рес. Вам сюди
|
Тюнер strong 4450 пропадає відіо, все працювало,після того як склав канали, виключив, після включення колір зелений, через деякий час зображення немає,таке відбувається на скартови і на тюльпанах, що можно з цим зробити? Б.Ж. видає таку напругу: 27.6v;20.8v;12.0v;4.9;3.3v;1.9v. Фото знайшов на форумі.
|
Vasja1805, перевір БЖ на пульсації.
Ці напруги мірялися коли було відео чи вже не було,звук є чи ні? Цитата:
|
Цитата:
|
Краще напиши назву, бо там ніфіга не видно
|
Цитата:
|
Привіт шановні форомучани! Підкажіть будьласка де взяти софт програми інструкцію і який емулятор до такого ресівера як Sat Ihtegral TH-7200 PVR I. Буду вам вдячний в мене він перший раз в руках!:):):)
|
Korpahec Друже Тебе що в Гуглі забанили ??? Звичайно на форумі Технозаду
Форум вимагає реєстрацію... Цитата:
|
Slavoh Дякую! я думав просто що на форумі знайду не сподівався що прийдеться шукати в гуглі.:D
|
Korpahec,Так я Вам дав посилання на форум Технозаду, реєструйтися і вперед на міни...
Блін, щось я торможу сьогодні, ось тут у нас є розділ по технозадах... |
Доброго вечора всім! Прошив Sat ihtegral TH-7200 PVR I! Все чудово! Але маю ще один такий похожий теж Sat Ihtegral T-840 з ним таке прошив софтом загнав список каналів загнав ключі включив його не ідуть інтер інтер+ перший національний ртр хокей в чому може бути причина я скачав майже все свіже.:cool:
|
Цитата:
|
Korpahec, нема приязки ключів до каналів,або не влючено EMU-F1-000
|
Так іє не спвівпадає частота транспондера з частотою в ключах! Емулятор я увімкнув то получається до него нема покищо ключів щоб я ресівер немучив і самого себе.:cool:
|
хто підкаже як розкодувати Hustler на 19.2 градусі. Буду вдячний!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хлопці,треба читати новини,все закодовано.
|
Цитата:
|
Тільки ключ-а двері із замком ???
|
не на тій частоті прописані канали попробуйте змінити частоти
|
Цитата:
|
Привіт всім! Поршив Eurosky DVB-8004 після прошивки нехоче запускатись на таблі ось таке uP9 і мигає зелена лампочка де пише sighal що робити.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010