Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Біатлон (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4075)

yyyyyhhh 25.04.2020 11:19

У темі 1 долучень
Український біатлоніст Дмитро Підручний висловив свою думку про війну на Донбасі та анексію Криму:

«Для мене чітко зрозуміло, що на сході України йде війна, Крим анексований, а Росія – агресор. Як це зрозумів? Все йшло по черзі. Спочатку анексували Крим, потім Путін дозволив наступ військ на територію України. Хоча спочатку це не визнавалося – повстанці там якісь, «це були наші, але за спинами – ваші».

Потім логічно – захотілося мати коридор до Криму. Я намагався читати іноземні ЗМІ, а також наші. Заглядав в проросійські ЗМІ, щоб мати інформацію звідти, а не тільки з одного боку. У мене склалася думка про агресію Росії. Вважаю, що вона цілком вірна».

yyyyyhhh 25.04.2020 15:13

У темі 1 долучень
Капітан чоловічої збірної України Дмитро Підручний розповів про проблеми в українському біатлоні.

«У чоловічій збірній зміна поколінь вдалася простіше, ніж у жінок. Санітра добре підготував молодих спортсменів, які до нас підтягуються. Буде не так страшно, якщо я, Прима або Семенов завершимо кар'єри. Через пару років хлопці підтягнуться.

Інше питання, що за Лесюком, Дудченком та Доценком вже нікого немає - в цьому році юніори дуже погано виступили. Там велика прірва. Треба готувати. Це показник того, що у нас немає де тренуватися. Молоді спортсмени не мають можливості їздити на тренування за кордон.

Плюс брак хороших тренерів - це велика проблема. У нас виходить так, що ніхто не хоче працювати з дітьми. Хочеться відразу працювати в команді при хороших умовах. Розумію, що умови в спортивних школах - жахливі. Ніхто грошей на обладнання не дає, а результати треба показувати. Тому там працюють ті, хто ніколи не був в командах, без досвіду.

Тренер не бачить сучасних варіантів, а тренує по методичці. Додайте сюди ще мінімальну зарплату з якої ще потрібно вкладати гроші в спортсменів», - сказав Підручний.

yyyyyhhh 26.04.2020 14:01

У темі 1 долучень
Семиразовий володар Великого кришталевого глобуса Мартен Фуркад, який після закінчення сезону-2019/20 оголосив про завершення кар'єри, пожартував щодо самоізоляції разом з дружиною і двома дочками.

«Застряг вдома з дружиною і двома психами», - написано в профілі Фуркада в Instagram.

Мартен виховує двох дочок Манон і Інес, які народилися в 2015 і 2017 році.

yyyyyhhh 27.04.2020 12:23

У темі 1 долучень
Дворазовий переможець загального заліку Кубка світу Йоханнес Бьо пропонує перенести суперспринт з останнього етапу Кубка світу, бо боїться втрати випадково очки у вирішальній гонці.

«У такій гонці вам може не пощастити зламати палицю. Таке може статися і у всіх інших гонках, але тут шанси на це високі, а втратити очки через це не дуже приємно.

В ідеалі, я б хотів, щоб вони додали його (суперспринт) в Фінляндії та провели змагання без будь-яких очок Кубка світу. А потім побачили, як дисципліна за пару років вплине на загальний залік Кубка світу.

Ми не були налаштовані скептично з цього приводу, але важливо ставити питання так, щоб вони були продумані до кінця, а IBU, як правило, добре все продумує», - сказав Бьо.

yyyyyhhh 03.05.2020 10:49

У темі 1 долучень
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів, що Ірина Варвинець і Яна Бондар вирішили відновити кар'єру.

«Після народження дитини почала тренуватися Іра Петренко (Варвинець). Поки вона працює самостійно за підтримки чоловіка-тренера, тому що для роботи з командою треба спочатку привести себе до відповідних кондицій. Але вона вже спілкувалася з Юраєм Санітрою і отримала чіткий план, що необхідно зробити, щоб повернутися в команду. Також висловила бажання повернутися до активних тренувань Яна Бондар», - сказав Бринзак.

Нагадаємо, що Варвинець призупинила кар'єру ще після олімпійського сезону 2017/18, а Бондар пропускала тільки минулий сезон 2019/20.

yyyyyhhh 04.05.2020 12:43

У темі 1 долучень
Раніше стало відомо про те, що Юрай Санітра очолив і жіночу збірну України з біатлону.

Тепер же стали відомі склади збірної України на наступний сезон.

Чоловіки А: Дмитро Підручний, Артем Прима, Антон Дудченко, Сергій Семенов, Руслан Ткаленко, Богдан Цимбал, Тарас Лесюк.

Жінки А: Валя Семеренко, Віта Семеренко, Дар'я Блашко, Юлія Журавок, Катерина Бех.

Чоловіки Б: Андрій Доценко, Артем Тищенко, Віталій Труш, Руслан Бригадир, Роман Боровик.

Жінки Б: Надія Бєлкіна, Ольга Абрамова, Ганна Кривонос, Яна Бондар, Анастасія Рассказова, Оксана Москаленко.

Також з командою Б буде тренуватися Ірина Варвинець, яка повертається після народження дитини.

Відзначимо, що Анастасія Меркушина не увійшла ні до складу А, ні до складу Б жіночої збірної України. Вона, разом з молодшою ​​сестрою Олександрою, буде працювати з чоловічою збірною Б під керівництвом свого батька.

Головним сюрпризом стала відсутність у складі Олени Підгрушної. Вона вирішила разом з Юлією Джимою працювати під керівництвом екс-тренера жіночої збірної Уроша Велепця.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh 07.05.2020 12:42

У темі 1 долучень
Олімпійська чемпіонка в лижних гонках Стіна Нільссон, можливо, буде поєднувати біатлон зі своїм колишнім видом спорту.

Про це розповів голова лижного клубу Томас Бредберг, з яким у Нільссон укладено контракт.

«Можливо, вона іноді братиме участь в деяких гонках, коли це буде вписуватися в її календар. Це залежить від того, як у неї підуть справи в біатлоні і як буде виглядати розклад змагань. Але зараз вона зосереджена на біатлоні, це номер один для неї», - сказав Бредберг.

yyyyyhhh 09.05.2020 11:41

У темі 1 долучень
Став відомий склад збірної Італії на підготовку до сезону-2020/21. Жіноча та чоловіча збірні поділені на дві команди.

Варто відзначити, що дворазова переможниця загального заліку Кубка світу Доротея Вірер, яка не виключала можливість відходу зі спорту, потрапила до складу.

Повністю склад збірної Італії виглядає наступним чином:

Жінки

Команда A: Доротея Вірер, Ліза Віттоцці, Мікела Каррара, Ірен Лардшнайдер

Команда B: Федеріка Санфіліппо, Ніколь Гонтьє

Чоловіки

Команда A: Лукас Хофер, Домінік Віндіш, Даніеле Каппелларі

Команда B: Томас Бормоліні, Джузеппе Монтелло, Патрік Браунхофер, Дідьє Бьона, Томмазо Джакомель.

yyyyyhhh 10.05.2020 12:04

У темі 1 долучень
27-річна біатлоністка збірної Франції Анаіс Шевальє в наступному сезоні відновить кар'єру.

Анаіс пропускала минулий сезон 2019/20 у зв'язку з народженням дочки, яку назвала Емі. Дівчинка народилася в жовтні 2019 року.

Відзначимо, що чоловіком Анаіс є відомий французький лижник Мартін Буше. Тепер біатлоністка виступатиме під подвійним прізвищем Шевальє-Буше.

yyyyyhhh 11.05.2020 10:40

У темі 1 долучень
Біатлоніст збірної України Антон Дудченко поділився думкою про призначення Юрая Санітри на посаду старшого тренера і чоловічої, і жіночої команд.

«Не знаю, чи добре, що Санітра очолив ще й жіночу збірну. Потрібно попрацювати в такому складі, а потім вже робити аналіз. Команда виходить не дуже велика, 12 спортсменів. Я думаю, все буде добре.

У роботі з Санітрою є свої плюси і мінуси. Це нехай все буде в команді. Не потрібно це виносити», - сказав Дудченко.

yyyyyhhh 12.05.2020 09:54

У темі 1 долучень
Український біатлоніст Артем Прима поділився своєю думкою з приводу призначення головного тренера чоловічої збірної України Юрая Санітри на пост наставника і жіночої команди:

«Нам це було відомо набагато раніше. Про це почали говорити ще в середині сезону. Ми з хлопцями знали про це, і тренер трохи нас підводив до цього.

У мене двояка думка. Добре, що буде один загальний головний тренер. У нього є помічники, які будуть йому допомагати.

Але все ж краще, коли ведеться сконцентрована робота, коли тренер конкретно відповідає за 5-6 людей і працює з ними індивідуально.

Коли тренеру доводиться розпорошуватися на 12-14 спортсменів, потрібно багато уваги приділити кожному, одній людині це не під силу. Подивимося, як це буде, побачимо».

yyyyyhhh 12.05.2020 13:09

У темі 1 долучень
Голова Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував можливе відновлення лижероллерної траси в Токарях (Сумська область).

«Дуже хотілося б, щоб ми відновили традиції, те, що було колись в Тростянці, Токарях. Багато баз зараз знищено. Наші спортсмени змушені тренуватися або закордоном, або на аварійних трасах. Вони отримують травми, також це дуже заважає їх спортивному розвитку і відбивається на результатах, в тому числі на Олімпійських іграх.

Біатлон люблять, підтримують, це дуже популярний вид спорту. Близько 5 мільйонів уболівальників дивляться прямі трансляції. Хочеться, щоб біатлон відновився, став на той рівень, який заслуговує наша команда. Вона – одна з найкращих у світі, а у нас немає жодного біатлонного комплексу з сертифікатом», - сказав Бринзак.

yyyyyhhh 14.05.2020 11:40

У темі 1 долучень
Олімпійська чемпіонка в лижних гонках Стіна Нільссон прокоментувала свій перехід в біатлон.

«Навіть після успіху на Олімпіаді в Пхенчхані я знала, що хочу піти в біатлон. Колись це мало статися.

Не хочу знати, що думають з цього приводу люди. Ви ось, наприклад, коли йдете по місту, хочете знати, що про вас думають оточуючі? Люди можуть думати, що вони знають, як для мене краще. Але мені достатньо того, що знаю я сама», - сказала Нільссон.

yyyyyhhh 15.05.2020 11:15

У темі 1 долучень
Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний розповів про улюблену книгу.

«Моя улюблена книга - «Хрещений батько» Маріо П’юзо. Прочитав я її у грудні 2013 року під час етапу Кубку світу з біатлону в австрійському Хохфільцені. Той період був переломним в моєму спортивному житті, моїй кар'єрі спортсмена. Я тільки починав виступи на дорослій арені й мені не вдавалося показати високий результат на Кубку світу. Було це насамперед через хвилювання.

Саме завдяки читанню я зміг розслабитися емоційно та не хвилюватися під час змагань. Тоді я дуже захопився цією книгою, жив нею! І ці відчуття та переживання неймовірних емоцій разом з героями роману допомогли мені вперше в кар'єрі на Кубку світу потрапити до топ-6 та набрати залікові очки.

Ця книга також підштовхнула мене змінити погляди на світ та допомогла зрозуміти - що в житті важливо. Передусім - це піклування про сім'ю та рідних. Підтримка одне одного. Допомога людям, які цього потребують. І тобі усе повернеться в 10 разів більше.

Я спокійніше почав зустрічати проблеми та перешкоди на життєвому шляху, ніж до прочитання цієї книги. А ще переконався, що завжди треба йти до своєї мети, попри все.

Я не раз радив багатьом своїм знайомим цю книгу. Після чого чув лише позитивні відгуки.

Рекомендую всім до читання, адже у ній багато хороших епізодів, які можуть допомогти зрозуміти деталі нашого складного життя», - сказав Підручний.

yyyyyhhh 16.05.2020 11:47

У темі 1 долучень
Старший тренер чоловічої та жіночої збірних України Юрай Санітра прокоментував рішення Анастасії Меркушиної продовжувати тренуватися під керівництвом батька Олега.

– Минулого тижня у нас була тренерська відеоконференція, на якій я мав можливість почути аргументи Олега Меркушина. Я також висловив свою думку. Вважаю, що останні три роки Настя має регрес в фізичному плані, що негативно впливає і на стрільбу. Я сказав, що їм обов'язково потрібно вносити корективи в тренувальний процес. Сподіваюся, що у нас буде хороша комунікація зі спортсменкою і її тренером. Хочу, щоб вони відчували, що ми всі працюємо на загальний результат. Буду чекати від них всю необхідну інформацію про тренувальний процес. Також важливо, щоб він проходив на найвищому рівні, щоб були створені всі необхідні умови.

– Чи можливі спільні збори Насті з командою?
– Якщо у них буде бажання, то я не проти. Але потрібно розуміти, що у нас велика група спортсменів, і потрібно правильно організувати весь цей процес, поважаючи права усіх спортсменів.

yyyyyhhh 19.05.2020 11:10

У темі 1 долучень
Головний тренер чоловічої збірної України з біатлону Юрай Санітра оцінив виступ команди в минулому зимовому сезоні:

- Після сезону пройшло вже достатньо часу, чи встигли ви повністю проаналізувати виступ команди?
- Так, я задоволений, що наша команда показала стабільність, маленькими кроками ми рухаємося вперед. Якби не погані виступи в Поклюці, то могли б фінішувати в Топ-6 Кубка Націй. На даний момент ми маємо двох основних спортсменів - Приму і Підручного. Радує, що в кінці сезону показав хороші результати Семенов, плюс є перспективні молоді спортсмени. З оптимізмом дивлюся в майбутнє.

- Семенов після експерименту з підготовкою в групі Григорія Шамрая знову повертається в команду. Як ви бачите подальшу роботу з Сергієм?
- Думаю, що Сергій зробив правильний крок у минулому році. Це не було конфронтацією між нами, він спробував індивідуальну підготовку, і в якійсь мірі це принесло свої плоди. Можу відзначити, що у нього ще є резерв для прогресу.

Після сезону ми мали розмову з ним, проаналізували результати та обговорили подальші плани. Домовилися, що Сергій буде готуватися разом з командою, але в деяких моментах зможе вносити свої корективи. Зараз Сергій тренується вдома в Чернігові.

yyyyyhhh 19.05.2020 15:04

У темі 1 долучень
Біатлоністка збірної України Анастасія Меркушина, яка продовжує тренуватися під керівництвом свого батька окремо від команди Юрая Санітри, розповіла про переваги «домашньої» підготовки.

«У мене все добре, і я бачу тільки плюси від тренувань з татом. Адже твій тренер завжди поруч. Буває і так, що годині о 12 ночі мене мучить якесь питання, не дає заснути, я йду до батьків і прошу допомоги, яку тут же отримую.

Що стосується тренувальної системи і підходу, я вірю в те, що ми робимо на всі 100%, впевнена, що все правильно, і потрібні тільки зусилля і час».

yyyyyhhh 20.05.2020 09:45

У темі 1 долучень
Біатлоністка збірної Італії Доротея Вірер, яка за підсумками минулого сезону вдруге поспіль виграла загальний залік Кубка світу, провела тренування в італійському Антхольці.

yyyyyhhh 20.05.2020 11:58

У темі 1 долучень
Біатлоністка збірної України Анастасія Меркушина, яка тренується окремо від команди Юрая Санітри, розповіла про домашні тренування.

«У мене не тільки тато тренер, але також і мама, вона ще колишня біатлоністка. Саме вона після завершення спортивної кар'єри робила зі мною перші кроки і дала міцну основу. Так що у нас сьогодні вдома два тренери зі званням «Заслужений тренер України». Це здорово, коли батьки тебе не тільки розуміють, а й підтримують, вкладають душу і серце, а також і гроші, яких на заняття спортом для мене не шкодували.

Пам'ятаю, коли мені купували плаття для випускного, тато подивився на цінник і вигукнув: «За ці гроші можна купити штангу для тренувань». Навіть коли стояв вибір: сім'ї потрібні були важливі для життя речі або мені потрібно було поїхати на змагання, вибирали друге», - сказала Меркушина.

yyyyyhhh 22.06.2020 12:31

У темі 1 долучень
Виконком Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) оголосив про заборону на використання фторовмісних засобів для підготовки лиж починаючи з сезону-2020/2021.

Це рішення прийнято у відповідності з правилами Євросоюзу, які вступлять в силу в липні 2020 року і покликані знизити негативний вплив людини на навколишнє середовище.

Трохи пізніше IBU уточнить нові правила, в тому числі оголосить гранично допустиму кількість фтору в мазі, а також розповість про процедури перевірки і санкції.

yyyyyhhh 23.06.2020 20:35

У темі 1 долучень
Біатлоніст збірної України Богдан Цимбал поділився зі своїми підписниками фотографією з тренажерного залу.

«Люблю млинці. З сиром, звичайно, більше, але працюємо з тим, що є», - підписав фото Цимбал.

yyyyyhhh 24.06.2020 09:43

У темі 1 долучень
25-річна українська біатлоністка Юлія Журавок зізналася, що має проблеми зі здоров'ям. Спортсменка знаходиться на реабілітації.

«Хочу підбити підсумки за останні 20 днів свого життя. Можу сказати, що вони були найособливішими, найпрекраснішими. Були стреси, нерви, переживання. Думки про те, що я багато втрачу, придушували мене, але мова йшла про моє здоров'я. Моя віра, внутрішній стрижень, люди, яких я люблю і які вірять в мене, не давали мені права розкисати і опускати руки.

Я усвідомила приказку: «Все, що робиться — все на краще». По суті, нічого я не упустила, а, навпаки, набула!

Зараз на реабілітації, навантаження повинні бути мінімальними. А я дико скучаю за тою драйвовою енергією, яка живить мене і наповнює. Я відчуваю жахливий емоційний голод. Це як жорстка дієта, коли хочеться гарячого круасана з кавою, а можна тільки чай з вівсянкою (але це теж, до речі, смачно).

Коротше, пішла і зробила, що хотіла! Друзі, не тримайте себе у межах! Не завдавайте собі шкоди! Любіть себе! Любіть людей, які вас оточують! Робіть те, що робить вас щасливим, задоволеним, сильним! ⠀

І, головне — будьте вірними самим собі!!!», — написала Журавок в Instagram.

yyyyyhhh 25.06.2020 09:02

У темі 1 долучень
33-річний болгарський біатлоніст Красимир Анєв оголосив про завершення кар'єри після конфлікту з національною федерацією.

«Мені сказали - або я працюю з новими тренерами, або закінчую. Я терпів сім років. З мене досить! Це нелегко говорити після 22-х років в цьому спорті. У мене немає майбутнього з цим президентом федерації. Я хочу бачити хоч якийсь розвиток. Я не бачу такого в цих умовах. Сподіваюся, що керівництво буде замінено.

Спасибі всім, хто підтримував мене протягом багатьох років. Особливо моєму тренеру Фартунову. У нас було багато хороших моментів, незважаючи на всі негативні», - сказав Анєв.

Нагадаємо, президентом федерації біатлону Болгарії є Катерина Дафовська, олімпійська чемпіонка 1998 року в індивідуальній гонці. Раніше збірну Болгарії очолив скандальний тренер Олександр Касперович.

yyyyyhhh 26.06.2020 07:09

У темі 1 долучень
23-річний біатлоніст збірної Канади Жюль Бурнот розповів, як одного разу виступав на етапах Кубка світу зі струсом мозку.

«У позаминулому сезоні в Оберхофі була естафета, де я впав і сильно вдарив голову. Виявилося, що у мене струс мозку, але я не знав про це. У нашій команді немає лікаря на Кубку світу. У подібних випадках ми звертаємося до лікаря від організаторів етапу. Я сходив до такого в Оберхофі і потім в Рупольдингу, тому що болі не проходили. Але щоб діагностувати струс, потрібно провести мозкові тести. Це складно зробити, якщо ви не говорите з лікарем однією мовою. Можливо, тому лікарі не змогли точно проаналізувати ситуацію.

Всі мої результати після падіння були дуже поганими. Моя голова сильно боліла. Я навіть не зміг фінішувати в індивідуальній гонці на чемпіонаті світу. В естафеті на головному старті довелося виступити, тому що заміни в команді просто не було. Але саме в тій гонці я почувався більш-менш. Я дуже хотів виступати після чемпіонату в Естерсунді, однак лікар переконав мене зупинитися. В результаті я достроково закінчив свій перший сезон на Кубку світу», - сказав Бурнот.

yyyyyhhh 27.06.2020 06:58

У темі 1 долучень
Колишня біатлоністка збірної Німеччини Лаура Дальмаєр увійшла в групу експертів Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) з розвитку біатлону.

Група складається з дев'яти експертів, 26-річна німкеня в ній представляє спортсменів. Експерти консультуватимуть IBU з питань сталого розвитку організації в довгостроковій перспективі.

Нагадаємо, під час біатлонної кар'єри Лаура Дальмаєр виграла два олімпійських золота, Великий кришталевий глобус, а також стала семиразовою чемпіонкою світу.

Читайте також: В Дальмаєр багато хто бачив нову Нойнер. У Лаури майже вийшло

yyyyyhhh 01.07.2020 07:40

У темі 1 долучень
Біатлоністка збірної України Дар'я Блашко розповіла про ставлення до виборів президента Білорусі, які заплановані на 9 серпня.

– Чи слідкуєш за ситуацією в Білорусі зараз напередодні президентських виборів?
– Ну, як сказати, коли є час, звичайно, читаю новини, але ніколи не знаєш, де правда. Звичайно, мене хвилює все, що відбувається в Білорусі, тому що там мої рідні, друзі, і взагалі досить багато людей, з якими я тримаю контакт, але не хотіла б вдаватися в політику.

yyyyyhhh 02.07.2020 08:07

У темі 1 долучень
Біатлоніст збірної України Дмитро Підручний розповів, як змінилося ставлення до нього після перемоги в гонці переслідування на чемпіонаті світу-2019 в Естерсунді.

«Дехто почав більше поважати, хтось – боятися і від того тиснути психологічно. Буває, окремі люди зі мною не вітаються. Таке собі дозволяв дехто з норвежців. То – відомі спортсмени, не хотів би називати їхніх імен. Можу сказати, що мені це неприємно. Як і прикро, коли закордонні журналісти в інтерв’ю не на камеру, а на диктофон почали розпитувати про допінг. Мовляв, чимало спортсменів позаочі звинувачує мене, що я щось вживав.

Не розумію, як у сучасних умовах можна щось приховати. Нас перевіряють постійно. Тільки на недавньому зборі в Сянках допінг-контроль приїжджав до нас двічі. Торік мене теж тестували кожного збору по разу чи двічі. Це абсурдні, необґрунтовані звинувачення. Тим паче, що мене в житті ніхто на допінгу не ловив і я ніколи не давав жодних підстав для таких підозр», - сказав Підручний.

Читайте також: Підручний: «Наші неодружені хлопці тепло спілкуються з чеськими дівчатами»

yyyyyhhh 03.07.2020 11:52

У темі 1 долучень
Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний розповів про необхідність зборів за кордоном в період підготовки до сезону.

– Початок карантину в нас припав на закінчення сезону. Після того, як скасували півтора останніх етапи Кубка світу, повернувся в Україну і місяць пробув у Буковелі. Людей там не було. Я і ще кілька збірників мали там змогу тренуватися в хороших умовах. Снігу було дуже багато, тому закатка вийшла якісною.

У відпустку вийшли згідно з графіком, а поки відпочивали, карантин послабили. Тепер поступово ведемо підготовку до сезону-2020/2021. Один збір у західному реабілітаційному центрі в Сянках на Львівщині ми вже провели. Через кілька днів там же розпочнеться другий збір. На жаль, поки кордони для нас закриті, тому змушені тренуватися вдома. Навіть не знаю – на щастя чи на жаль.

– Колись ви про це мріяли.
– Ні, звісно, радий, що ми тренуємося в Україні. Просто в нас не так багато комплексів. Весь рік в одному місці готуватися не можна. Потрібні бодай два-три різних комплекси. Тоді можна було б виїздити за кордон впродовж літньої підготовки лише раз – у високогір’я. Найперше потрібен різний рельєф трас. Також важливо змінювати висоту над рівнем моря. Буковель, Сянки і Тисовець – приблизно на одній висоті, 800-900 метрів. Також непогано було б мати рівнинний стадіон. У нас наче й є комплекс у Чернігові, але він у не дуже доброму стані. Та й рельєф траси там не дуже підходить для тренувань. Якісну підготовку там проводити важко.

yyyyyhhh 04.07.2020 08:50

У темі 1 долучень
Капітан чоловічої збірної України з біатлону Дмитро Підручний поділився зі своїми підписниками відео з тренування на зборі в Сянках Львівської області.

yyyyyhhh 08.07.2020 07:59

У темі 1 долучень
31-річна біатлоністка збірної Німеччини Каролін Хорхлер взяла паузу в тренуваннях через перелом ребра.

«Вимушена пауза. Три тижні тому на тренуванні я зламала ребро. Так що поки мені доводиться відпочивати», - написала Хорхлер.

Раніше повідомлялося, що легендарна біатлоністка Лаура Дальмаєр отримала роботу в IBU.

yyyyyhhh 13.07.2020 15:48

У темі 1 долучень
21-летняя биатлонистка сборной Украины Анастасия Рассказова опубликовала новое горячее фото в своем Instagram.

yyyyyhhh 18.07.2020 14:48

У темі 1 долучень
Міжнародний союз біатлоністів (IBU) змінив розклад завершального етапу Кубка світу-2020/21, який повинен пройти в норвезькому Холменколлені з 18 по 21 березня.

Раніше в розклад КС вперше був включений суперспринт, який був випробуваний на Кубку IBU в минулому сезоні.

На даний момент на офіційному сайті IBU в розкладі замість суперспринту стоїть гонка переслідування.

Нагадаємо, в квітні норвезький біатлоніст Йоханнес Бьо виступав проти включення суперспринту в програму фінального етапу КС.

yyyyyhhh 21.07.2020 07:21

У темі 1 долучень
Єдиний в історії України чемпіон світу з біатлону серед чоловіків Дмитро Підручний отримав орден «За заслуги» III ступеня:
«Цю нагороду я чекав довго. У березні 2019-го завоював звання чемпіона світу з біатлону серед чоловіків, перемігши в гонці переслідування, а на початку цього року дізнався про присвоєння мені державної нагороди - орден «За заслуги» III ступеня.

Але карантин відстрочив цей урочистий момент, проте я щасливий».

yyyyyhhh 22.07.2020 06:30

У темі 1 долучень
Чинний володар Великого кришталевого глобуса Йоханнес Бьо показав свою нову гвинтівку, з якої буде стріляти в наступному сезоні.

«Нова гвинтівка і новий дизайн для наступного сезону. Що думаєте?», - написав Бьо.

yyyyyhhh 27.07.2020 06:29

У темі 1 долучень
Біатлоніст збірної України Богдан Цимбал розповів про тренувальні збори в цьому році.

«Буковель - прекрасне місце, тут можна як відпочити, так і добре потренуватися. На момент нашого перебування, була готова не вся траса, а одне коло довжиною 2 кілометри. Загалом, траса нелегка, є багато рівнин, на яких можна багато програти. Якщо додадуть більше підйомів, крутих спусків - буде дуже цікаво.

Навіщо нам їхати далеко за кордон, якщо створять аналогічні умови вдома? Це додаткова можливість провести час з рідними. Звичайно, хотілося б, щоб і у нас приймали Кубок IBU, а в перспективі - Кубок світу», - сказав Цимбал.

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто зі збірної України потрапив в пул допінг-тестування IBU.

yyyyyhhh 28.07.2020 07:26

У темі 1 долучень
Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна розповіла про проведення наступного сезону.

«Абсолютно немає ніякої визначеності. Нам на пошту надходять повідомлення і від IBU, і від виробників лиж, зокрема мені надходило від компанії «Fishcer». І я так розумію, що вони також готуються до різних варіантів розвитку подій.

Починаючи від того, що сезону може зовсім не бути до того, що він відбудеться в звичайному графіку, або пройде в режимі часткового проведення змагань. Але прямо зараз ніхто не може передбачити, як буде розвиватися ситуація з коронавірусом через півроку, і яким буде зимовий сезон», - сказала Підгрушна.

Читайте також: Підгрушна: «Протягом року моя вага «гуляє» в межах 7-8 кілограмів»

yyyyyhhh 29.07.2020 08:10

У темі 1 долучень
Капітан жіночої збірної України з біатлону Олена Підгрушна розповіла про можливості проведення зборів за кордоном.

«Поки що ми ніяких перспектив не знаємо. Звісно очікуємо, звісно сподіваємось. Але наступний збір також заплановано в Сянках. А надалі поки що жодних планів, тому що кожна країна щотижня приймає нове рішення з приводу можливості заїхати на її територію, в залежності від епідеміологічної ситуації. Ну і ми, відповідно, залежні від ситуації, на яку ніяк вплинути не можемо.

Власне, можна тренуватись і тут, але для повного щастя не вистачає ще пару кілометрів лижеролерної траси, щоб зробити повноцінне коло. Тоді б можна було два-три збори проводити тут, навіть в роки, коли проблем із виїздом за кордон не буде. А наразі доводиться тренуватись просто на трасі. Місцеві жителі ставляться до нас дуже обережно, на дорозі поводяться акуратно, але це, все ж, небезпека», - сказала Підгрушна.

Читайте також: Підгрушна: «Протягом року моя вага «гуляє» в межах 7-8 кілограмів»

yyyyyhhh 30.07.2020 08:09

У темі 1 долучень
Біатлоністка збірної Італії Доротея Вірер, яка за підсумками минулого сезону вдруге поспіль виграла загальний залік Кубка світу, в черговий раз поділилася зі своїми підписниками цікавим знімком.

Цього разу 30-річна спортсменка опублікувала фото, на якому вона стоїть на вершині гори Фернеркьопфль. Висота - 3249 метрів над рівнем моря.

yyyyyhhh 31.07.2020 07:57

У темі 1 долучень
Виконавчий комітет Міжнародного союзу біатлоністів обговорив плани на майбутній сезон-2020/21.

Виконком IBU заявив про прагнення зробити все можливе, щоб провести безпечний біатлонний сезон відповідно до графіку. Прийнято рішення поки не вносити ніяких змін в календар сезону.

Але з урахуванням мінливої обстановки, IBU також планує ряд альтернативних сценаріїв. Планується визначити доступне місце проведення етапів в разі, якщо будь-які урядові обмеження зажадають таких змін.

Крім того, графік для кожного триместру сезону буде визначатися окремо. Дати будуть встановлені, коли рішення буде прийнято по кожному з них.

Нагадаємо, раніше стала відома дата біатлонної шоу-гонки у Вісбадені.

yyyyyhhh 01.08.2020 06:32

У темі 1 долучень
Команда Б збірної України з біатлону завершила тренувальний збір, який проходив на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру в Сянках.

«Збір закінчений. Тепер додому», - написала українська біатлоністка Анастасія Рассказова на своїй сторінці в Instagram.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:56.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010