![]() |
- Любий, ти коли-небудь бачив живого крокодила?
- Ні. - Зараз змию косметику - побачиш. |
Кажуть, що в селі на городі все росте безкоштовно... Не знаю, у мене безкоштовно тільки бур’яни ростуть!
|
Що там по ЗАЕС?
Мама не знає жуків кропити чи так виздихають)) |
- Валера, чому ти одягнув мої труси?
- Тож ти казала, що купила їх спеціально для мене. |
Справжній чоловік - той, який виходить із машини і каже:
- Люба, ти ідеально припаркувалася, а цей Лексус уже був пом’ятий, а та ялинка тут на хрін не потрібна була. |
Чому корм для котів не можна назвати скромніше? Чому мій кіт їсть «Рагу з кролика у вершковому соусі», а я макарони з сосискою?
|
По салону літака проходить пілот з парашутом. Пасажирка (перелякано):
- Що сталося?! Пілот: - Та так, фігня, неприємності на роботі... |
- Донечка, шажок, ще шажок, молодець! Вася, неси камеру! Галя з випускного вернулася!
|
Любитель голубів показує своїх улюбленців відвідувачу.
- А ось тут я схрещую поштових голубів із папугами. - Навіщо? - Якщо він заблукає, то зможе запитати дорогу. |
Відкрила вранці коньяк... закрила усі проблеми!)
|
- Кохана, я рахую, що ти трохи не права...
- Коханий, то перерахуй, поки не пізно... |
Йде мужик по вулиці, широко розставивши ноги. Назустріч йому йде інший мужик:
- Що з тобою? - Та так... Лікар сказав, багато холестерину в крові. - Ну і? - Сказав, щоб до яєць навіть не доторкався. |
Як я проводжу літо? Чудово! Загораю на ліжку, купаюся в ванній, ходжу на екскурсії на роботі.
|
- Коханий, можна я поїду з колежанками у Буковель. Я там буду думати тільки про тебе.
- Краще сиди дома, і думай про Буковель. |
- Лікарю, Галі знову зле.
- А що, п’явки не допомагають? - Ні, з’їла три, більше не хоче. |
- Будеш картоплю з грибами?
- Звичайно буду! - Ось і добре! А то пюре два тижня стоїть, вже грибами поросло... |
Галя з сусідкою пили зранку коньячок... Потім під вечір згадали, що вони дами, і почали пити шампанське.
|
Маршрутка. Раптово ззаду лунає козлине «бе-е-е», народ повертається. Дівчина дістає телефон із сумочки: - Так, коханий.
|
- Свєтка, давай зіграємо в карти, на роздягання!
- Куме, ти хочеш щось побачити чи маєш чим похвалитися? |
Урочиста промова директриси на випускному:
- Ми зібралися тут, щоб провести наших випускників в останню дорогу... Пауза. Здивування в залі. Директриса: - Ой... Вибачте... Hа велику дорогу! |
Теща до зятя:
- Зятю, відріж мені ковбаски! - Скільки Вам? - Та скільки не шкода! - Вибачте, мамо, я так тонко різати не вмію... |
- Марія Іванівна, ви мені сьогодні вночі приснилися!
- І що, Вовочка? - Що ви тільки не витворяли! Посоромилися б, голубонько. |
Голос дружини з спальні:
- Де ти, мій принц? Голос чоловіка з туалету: - Тут я, моя принцеса! На білому коні! |
Качають губи, груди, дупи... І цим для всіх дають урок, що від людини до макаки лише один маленький крок.
|
- Платоне, а тебе в школі не дражнять через таке рідкісне ім’я?
- А хто дражнитиме? Ісидор? Святополк? Чи Жоржетта? |
Лікар:
- Добре, а зараз скільки пальців? Хворий: - Знаєте не так я собі уявляв перевірку простати... |
Помер Шерлок Холмс, потрапив до раю. На брамі стоїть апостол Петро і питає його:
- Ти хто? - Я найкращий детектив у світі. - Тоді піди і знайди мені в раю Адама та Єву, а то народу там багато, а я їх знайти не можу. Шерлок Холмс йде, через день наводить парочку і каже: - Це Адам та Єва. - Як ти дізнався?! - Це елементарно - вони обидва без пупків. |
Ринок, сім’я купує папугу, що говорить, а він один.
- Чому його не купують? - Він у публічному будинку жив. - Купуємо! Вдома донька зняла з нього накидку. Папуга: - Дивлюся у нас нові дівчата! Забігає дружина. - Ніфіга собі і матуся змінилася! На мат забігає батько. - Опа, а клієнти то старі, привіт Міша... |
- Ольга Іванівна, а Тихий океан зажди тихий?
- Сергійку, а можеш задати мені ще дурніше запитання? - Можу! Коли вмерло мертве море? |
Справжній байкер на смак відрізняє до шістнадцяти видів комах.
|
Мама розмовляє з дитиною:
- Ти не хочеш стати космонавтом? - Ні, я піду вчитися на психолога. - Але чому? - Більшість дітей не стануть космонавтами і вони матимуть депресію. А я завжди буду з грошима, допомагаючи їм. |
Внуки лікаря вже другий рік не можуть прочитати на кого записано заповіт.
|
Я коли засинаю, люблю різко відкрити очі, щоб бабай обі@рався від моєї реакції.
|
- Я кохаю тебе...
- Я теж тебе кохаю. - І поважаю... - Що? - І ціную... - Боже, що ти вже купила? - Танк! |
Проміжний вік - це коли ще готова до бурхливого сексу на підвіконні, але вже не знаєш, куди з нього дівати розсаду)))
|
Старий кролик учить життю молодого:
- Ми, синок, звіри слабкі, тому усе повинні робити швидко, поки нас не з’їли. Ось, наприклад, бачиш цих чотирьох кролиць? - Так, тато. - Ось я їх зараз, дивися: раз, два, три, чотири! Уфф... Повтори. - Раз... Два... Три... - Ні, синок, так не годиться. Потрібно швидше. Спробуй ще раз! - Раз, два, три, чотири, п’ять! Ой, тату, вибач... |
Люди, які читають газети, сидячи на унітазі, готові до будь-яких новин...
|
Молодість в селі.
Це коли ти прийшла з танців, тільки зняла один чобіт з ноги, тут мама відкриває двері: - Вставай, ідем їсти варити! А ти їй у відповідь: - Та знаю я, он вже навіть одного чобота взула! |
Чоловік клеїть на стовп оголошення: «П’яні як ніч вантажники перевезуть ваші меблі». Підходить інший, читає й каже:
- Що за дурню це ти написав? Хто ж тобі буде телефонувати?! Ось поряд же люди почепили нормальне оголошення: «Тверезі вантажники перевезуть ваші меблі». І після твого в них, мабуть, відбою нема від клієнтів! - А як же ж. Бо це також моє... |
Зустрілися американець, українець і грузин. Розмова зайшла про жінок.
Американець говорить: - У мене було жінок стільки, скільки листя на дереві. Українець: - А у мене - скільки зірок на небі. Грузин: - Крупа манка знаєшь? Семь мєшков! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010