![]() |
Жіноча логіка: “По-перше, не брала, а по-друге, вже поклала на місце”.
Мужикові дзвонить дружина. - Так, привіт…. Зрозумів… Молодець, поздоровляю. Кладе трубку і дуже сумно в порожнечу: - Ну все, капець… Права отримала… Вчений з Аргентини після довгих досліджень прийшов до висновку, що люди з недостатнім розумовим або сексуальним розвитком читають анекдоти з екрану монітора не прибираючи руку з мишки. Не треба зараз прибирати руку з мишки – вже пізно. |
Приходить пацієнт до дохтора і каже:
Дохтор, в мене то, як його - впав... - Ну то нормально, у всіх буває... ви ж не можете весь день... - Та ні, дохторе, зовсім відпав... |
Файли ключів для POBedit
У темі 2 долучень
Файли ключів для POBedit
Zee TV 06 ключ ! |
Вона пахне ваніллю і шоколадом, залишає за собою шлейф аромату карамелі й гіркого мигдалю ... така вона, Зіна з кондитерської.
Ніде не ведуть себе так чемно, як у черзі до стоматолога. Старенька в овочевому магазині говорить продавщиці: - Хотіла купити п'ять кіло картоплі, та боюся, що не донесу. - Беріть, бабуля, - заспокоює продавщиця, - я для вас так зважу, що донесете. - Що буде, якщо чиновників зобов'язати їздити виключно на метро? - Спочатку все буде добре, а потім з'являться спецвагони з мигалками, що їздитимуть зустрічним шляхом... - Ти так багато працюєш, - каже чоловікові дружина, - що навіть ночами кличеш свою секретарку. - Це просто неподобство! - Каже квартирант господині. - Я живу у вашому будинку вже півроку, а ви тільки сьогодні сказали мені, що тут немає ванни! Меншість жінок, у яких не болить голова, викликає презирство у більшості своїєю розпусністю. |
- Яка твоя коронна страва?
- Ну, я непогано ставлю чайник. На батьківських зборах батьки Марійки дізналися усе про свою дочку з написів на партах. Фізрук познайомився з новою вчителькою інформатики. Вже 10 000 переглядів на Ютуб... |
Розмовляють два мисливці.
- Яким порохом ти заряджаєш патрони, коли полюєш на дикого кабана? - Тільки димними. - Вони що, сильно б'ють? - Ні, але поки дим розсіється, я встигаю вилізти на дерево. - Пане вчителю, тато каже, що ми походимо від мавп. - Походження вашої сім'ї мене не цікавить. Приходить мужик в телеательє, приносить телевізор: - Ось! Сиджу ввечері, дивлюся телевізор, у вухах цвяшком колупаю, і раптом ... бац - звук пропав! |
У темі 1 долучень
NSS 11 - (108.2E) 12411 V 11110 5/6
Zamjari 1 SID:0004 Zamjari 2 SID:0003 |
У темі 1 долучень
|
|
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010