Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1713)

Igor1031 12.08.2015 12:04

Видалити аваст,після чого просканувати Dweb.
І більше ніколи не ставити антивіриси,бо то все брєд повний.

Zhora15 12.08.2015 15:11

Чому,нод хороший антивірус,вводиш раз на місяць ключі і маєш довічну пробну версію, ключі є на сайті hhhu.net ,нод можна скачати з оф сайта eset .
Сергій якщо в когось я диск з вебом,то візьми і проскануй,якщо ні ,то міняй вінду. І краще користуватися мозілою,на ній можна зробити бекап,хоча може і на інших браузерах можна,не вникав, також на сімці можна зробити резервну копію данних,щоб безпроблем відновити систему зі всіма прогами. Вінду можна скачати на торенті і з допомогою дуже простої проги від мікрософт ,зробити загрузочеу флешку, якщо то сімка ,флешка має бути на 4гб. Короче скануй вебом,не поможе міняй вінду.

Dhsus 12.08.2015 17:11

Цитата:

Допис від arki (Допис 111253)
Не знаю де вчепив на комп(в браузер) рекламний вірус і тепер при кожному вході майже на всі сайти ділить сторінку і зліва "впарює" різну інфу і
"кидає" на різні ресурси.
Маю антивіруст аваст, котрий його не помічає. Користуюсь оперою, пробував інтернет експлорер-те саме, помітив цю хрень вчора. Вже видаляв оперу і встановлював повторно-нічого не допомагає.
Як позбутися вірус???

Скрин "Дополнений" можна? В мене було щось подібне, видаляв все в настройках браузерів, а потім ще і у реєстрі. На отой вірус в мене навіть Касперский не реагував.

sanela 12.08.2015 18:12

arki, пробуй блокировщиком реклами є спеціальні програми або розширення до кожного браузера, якщо не допоможе то потрібно знати назву віруса і тільки через реєстр видаляти його, антивірус тобі не допоможе. В тебе при старті браузера завантажується якась стартова сторінка?

arki 12.08.2015 18:15

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 111256)
Скрин "Дополнений" можна?

як його зробити?

Цитата:

Допис від sanela (Допис 111259)
arki, пробуй блокировщиком реклами є спеціальні програми або розширення до кожного браузера

є він, він нічого не дає, він блокує звичайну рекламу а це мабуть вірус

Цитата:

arki, В тебе при старті браузера завантажується якась стартова сторінка?

ні

Dhsus 12.08.2015 18:23

Цитата:

Допис від arki (Допис 111260)
як його зробити?

Клавішу PrtSc на клавіатурі і потім на цьому сайті натиснути Ctrl+V. Зверху появиться посилання і його сюди.

Dhsus 12.08.2015 18:25

Цитата:

пробуй блокировщиком реклами є спеціальні програми або розширення до кожного браузера,

Не поможе точно. Це все х***я.

Zhora15 12.08.2015 18:36

Зовнішню рекламу він блокує,але ось на опері такий додаток в мене не працював. А перехід був скоріше за все зі зовнішньої реклами.
arki, а що ти таке цікаве хотів подивитися ? Я особисто користуюсь,форумами,соцмережами,перевіриними сайтами новин і хвідео, то можна антивіруску взагалі не ставити.
Сергій ,бери другий ноут,питпй в гугла,я думаю там є рішення твоєї проблеми,не справишся,то повторюсь,міняй вінду.

Dhsus 12.08.2015 18:44

В диспетчері задач не з'явився підозрілий процес?

arki 12.08.2015 18:45

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 111262)
на цьому сайті натиснути Ctrl+V. .

не натискається Ctrl+V на тому сайті

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:52.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010