![]() |
Розмовляють дві пенсіонерки:
- Я відучила свого чоловіка гризти нігті. - Як? - Я ховаю його зуби. *** Я так кльово співаю, що сусіди починають аплодувати по батареї! |
Тиха українська ніч... Хутір... У двері окремої хати стукає п яний чоловік
-Галю, відкрий... -Йди геть, Миколо, я на тебе об 11й чекала, ти не прийшов. -тук-тук-тук - Галю, відкрий... -Йди геть, паскудо, зараз 3я година, я вареників зварила, хату прибрала, а ти не прийшов!!! -тук-тук-тук - Ну Галю, відкрий... -Я й горілки нагнала, й борщю зварила а ти... -(громко)-тук-тук-тук - Галю, аби ж це ти знала, чім це я стукаю... -Ну заходь вже, цінику ти який! |
У конкурсі "Україна очима москалів" перемогу здобув пан Василь зі Львова, який виклав очима москалів трьохметрове слово УКРАЇНА
|
Вчені довели, що найправдивіший тест на визначення темпераменту - це жовте світло світлофора.
*** Купа комарів вкрала з поліклініки списки донорів з адресами. |
Лікарю допоможіть, у мене все крутиться і мушки перед очима! Я вже і дихлофос пив, не допомагає!
|
Ведмежатник в суді.
Суддя: - Обвинувачений, поясніть суду, чому ви, зламавши сейф, взяли з нього тільки гроші, а не прикраси? - Пане суддя, ви зараз говорите прямо як моя дружина. *** У любові - як на мотоциклі: третій або зайвий, або в колясці. |
Мати 11-х малих заявила, що до повної колекції не вистачає Водолія.
|
І сказав Бог українцям
- Я дам вам Кличка! - А навіщо він нам? - Він поб’є всіх нігерів та москалів! - ах..ть! Дай ДВА!! |
В кота язик виступає замість ложки, кружки, зубної щітки, щітки для шерсті, мила, мочалки і туалетного паперу.
Блондинка та брюнетка в пустелі. Їм на зустріч біжить лев. Брюнетка хапає жменю піску, і кидає для лева в очі, потім вилазить на пальму і кричить блондинці: - Піднімайся до мене скоріше! на що блондинка відповідає: - А мені чого боятись? Я для лева пісок в очі не кидала! |
У темі 1 долучень
RIB 3 (DVB-S2/MPEG-4) ku-Arabsat 2B 30.5E 11900 v 27500
IRIB-TV3(SID:012f) PMT:0067 VPID:03EB APID:07D3 |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010