Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Центр зв'язку та інформації (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Ідеї по розвитку форуму? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3099)

sat-prof 20.08.2013 11:57

тему відновив та всі дописи"!

slavon 20.08.2013 13:25

Yaro,Підтримую тезко...
Хто не байдужий, перерахуйте хто скільки може для лікування Олега Астрономі
Цитата:

Олега (Astronomy) сталася біда - Інсульт. Вже місяць як в лікарні, паралізувало ліву частину. Говорив з ним по телефону, почав частково відчувати руку. Хлопці, це дуже важке і серйозне неврологічне захворювання.
Це біда, і ніхто не застрахований від цього!!!

Не залишайтесь осторонь чужої біди, допоможемо Олегу подолати цю важку недугу.

№ картки: 6762 4683 1066 2329 - Сукач Павло Васильович

Dhsus 29.08.2013 14:26

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 87149)
Чи багато людей є в соц мережі Вконтакті?
Ставити блок групу "Ми вконтакті" з низу сайту?
Буде доомога вести групу?

Думаю що не потрібно мусорити про-форум таким сміттям...

Dhsus 29.08.2013 17:25

Цитата:

Допис від Nalot (Допис 88926)
3. Пропоную зробити підрозділ для російських і зарубіжних користувачів де їх мова буде рідною

А навіщо? Вони ж теж мають свої сайти... І коли в них реєструєшся, вони кажуть спілкуватись їх мовою, бо багато не розуміють, тим самим вони бережуть свою мову, то чому вони не можуть говорити на нашій мові, коли їм це потрібно? Чому ми перекладаємо? Вони не можуть? Тим більше не думаю, що це відобразиться на відвідувачах форуму. Якщо не буде тут всякого мусору, буде чисто українскій форум, то стане більше і наших відвідувачів, які прийшли сюда за порадами і допомогою, а не одноденки....

П.С. Моя особиста думка...ukrprofflagua

Igor1031 07.09.2013 16:48

Я бачу, що тут крім kreshnot end slavon ныкого нема з модераторів одні понти !
Не стає savsav

Dhsus 07.09.2013 20:29

Igor1031, А що на форумі бардак? Чи модератори не справляються зі своїми обовязками?

Zhora15 09.09.2013 19:34

Треба модератора,який буде постійно підтримувати(плагіатити,так всі роблять) Ему плагіни,для лінуксових,який розбирається в конфігах і тд... Всього то ,Фортіси, Спарки і Міпси!!!(і щоб у нього був нормальний нет і саме основне бажання)

kreshnot 09.09.2013 22:03

Zhora15, а чому тобі не взятися за це,всеодно кожень день в інеті з утра до вечора

Zhora15 10.09.2013 08:18

kreshnot,
В мене файли через нестабільний нет не загружаються,я фотку вконтакті змушений був зменшити до 20кбайт,щоб загрузити,тай нема здоров"я,а переважно просто заглядую,а тут така відповідальність,так що вибачайте,але може колись пізніше....

Zhora15 10.09.2013 19:30

Цитата:

Допис від Dhsus (Допис 89962)
А що на форумі бардак? Чи модератори не справляються зі своїми обовязками?

На питання,реально відповідають двоє kreshnot,і slavon,це трохи маловато,тим більше що працюють вони як віасат "за спасибі" ... мені не хватає (з того що було) інформації про системи кодування яку підтримував savsav ... А так все в порядку.... Дякую всім колегам і не тільки за працю!!!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:15.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010