![]() |
Привіт. Повчально ви розказуєте про даного майстра, от візьміть скільки він відав за обладнання для ремонту і бере копійки за ремонт апаратури і їздить закуплятись деталями. Чоловік вміє робить і хоче набрати побільше клієнтів, чи хто зна за яким він принципом робить але такі, що взагалі повні дуби в ремонті а гроші беруть ще які великі. Я теж колись робив за малі гроші а зараз встановив ціну 80 (чого? сигарет чи грн?) ремонт , прошивка 35. Так і тримаю у нас ціни на прошивку 30-40 гривень, ремонт 100-120. Такщо кожен повинен сам цінувати свій труд.
|
:Dце була реклама майстра.вот тепер народ повалить до него
|
Ну чому ж реклама? Сам таких майстрів знаю. Я, як починав, теж робив за копійки. Зараз ні.
|
Принесли на прошивку рес.SKYBIRD 300 клієнт забув код,без нього ні настройок ні ключів ввести. Перегуглив як міг .перепробував всі майстер коди.
В результаті прошив по новому ввівши канали і ключі вручну 50грн,клієнт віддав без проблем.після того як йому не прошили "прошивальщики ті що шиють жлобіки за 20 грн",яких в нас розвелося....!!?? |
Цитата:
|
Піпец, можна подумать, що ми тут граматику вчимо.
|
Цитата:
Цитата:
Вибирати Вам. |
Цитата:
Будеш далі таку ахінею нести - трохи відпочинеш, даю слово. Підучишся трохи грамоті, а то стидно з таким і на люди виходити... Нічого особистого. |
Цитата:
|
Porter - красава! :) dresmille dresmille dresmille :cool: ukrprof ukrprof ukrprof...Хоча і так блохи полишалися, але зразу текст можна сприйняти. Ясний пень, тут не форум філологів, але ж як приємно поглянути на нормально оформлений текст! Молодца, слів нема...dresmille dresmille dresmille
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010