![]() |
[QUOTEДивіться генерацію на кварці..[/QUOTE]
З чого і треба починати. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Добрий вечір. Таке питання. Є космосат cr 7100. БЖ при холостому ході напруги трошки занижені (3.3в і 5.в в нормі). Якщо вставити роз'єм в материнку, то всі напруги в нормі, а замість 22в (так пише на БЖ) є 28. Діод і кондюки по цій шині міняв. 3.3 і 5в норма. при цьому тюнер нормально працює. ЛІз туди бо не було сигналу. Поміняв 47/400 і по 22в 470/35. В чому може бути причина? Чи може забити на те 28
|
Іван86, нічого не гріється то нехай буде так
|
Цитата:
|
Іван86, під нагрузкою буде менше
|
Цитата:
|
Ребус з цим бж може закінчитись вистрілюванням конденсаторів.
Ремонт цих бж починають з провірки пульсацій по 5в (в першу чергу) і 3.3в після діодів,якщо є чим а нема то краще запаяти нові конденсатори (впершу чергу по 5в) в цих колах.При пульсаціях по 5в блок іде в рознос піднімаючи напругу до 50-60в по шині 22в і 12в до вигорання дорожок на материнці, а також при цих катаклізмах виходить з ладу ЦАП звука РТ8211.Якщо з цим все добре то таке (28в по 22в) для цих бж майже норма. |
Цитата:
|
kreshnot це творіння чернівецького космосату унікальне в свому роді,в нас один установщик наставив їх массу і я з ними стикаюсь майже щотижня.Все що описую за них це не теорія а чиста практика.На них я вивчив шим 3842 як ні один другий.Без лампи 15-20вт в колі 220в включати при ремонті цей бж на хх я прирівнюю до *самогубства*...
|
Хлопці,не сваріться сильно якщо помиляюся,бо стикався з цими тюнерами років з п"ять назад (duman в курсі). Але,наскільки пам"ятаю,вирівнював напругу заміною електроліту на 10мФ (він там один такий,тонкий).В любому випадку,спробувати можна,не зашкодить.
|
Така проблема з тюнером,з жодного супутника немає сигнала,проскакує інколи потім знову нуль!Тюнер Eurosky 4050.Сталося це після того як пропало світло!Прошивку міняв не помогло!
|
Цитата:
Все це у студію |
тюнер Q-SAT ST-09 коли включаеш в 220в горить тільки червоний світлодіод на передній панелі,(пульт не реагуе на включення) потім засвічуеться 8. а потім чотири вісімки і все,через 1-2 хвилини вісімки гаснуть.
|
kalyna545, Ви цю тему трохи читати пробували ??? Я більш ніж впевнений що відповідь на Ваше питання є ... Почніть з БЖ
|
Підкажіть будь ласка що може бути, eurosky 4050c п’ять хвилин працює відмінно а потім пише нема сигналу. Підставляв новий блок живлення, не допомогло на виході 13-19 вольт є, но на всяк случай замінив LM 317, не допомогло. Повністю замінив ВЧ тюнер, без зміни. Прошивав, підключав на різні антени, без змін. ДЯКУЮ!
|
*на виході 13-19 вольт *- заміряв до чи після РТ1 (жовта таблетка).
Сигнал пропадає при підключенню головок через дісек чи і напряму. Яка напруга на U7 (1.8в до і після) і заміни ТС39 на її виході і ТС37 біля ВЧ блока для звуження кола пошуку і деколи рішає проблему. |
Цитата:
|
Ортон 4100 неме горизонталі, на виході lnb: V-12.5v; H-16v. lm317 міняв. напруги на lm зараз такі 11.7v 16.3v 25v на кожній ніжці відповідно. БЖ робочий провіряв. ну і прошивав теж.
|
При справній 317й такого - *11.7v 16.3v* - не може бути,там 1.25в завжди має бути.А 330ом між ними цілий?
А з лівої крайньої на корпус має бути 4.6..4.7ком при Н.. |
З лівої крайньої на корпус є 3.6ком. 330ом цілий. 317ту замінив ще раз, но ситуація таж сама 11v 12v 25v відповідно на кожній нозі :eek:
|
Rogozjan, дати кєрамічний кондюк 100n на вихід LM317 та корпус.
|
Ну не *11.7v 16.3v* ,добре.
Підніми колектор QL7 по схемі 4100с що відключає 13\18в найчастіше він причина цього.Паралельні RL17 (12к)i RL31 (8.2к) мають дати 4.6к і не менше. QL5 теж може потік?Провіряй поступово. |
Причому тут конденсатор,3.6к це замало.Rogozjan ,або транзистор тече,або резистор треба замінити.Є схема з одним а є з двома резисторами.Може бути і окісил.
|
Globo 4100c (морда дрімбокса) робить тільки Сіріус ..не переключає дісікю.
Замінив БЖ все працює. На старому БЖ , всі напр ідеальні. Пульсацій нема. Замінив ВСі електроліти + давав кєраміку на корпус. Всі діоди міняв+TL431 +PC817 Обтягував фольгою та заземлював ТПІ Підкидав цей бж на іншу материнку,теж не переключає супутники. |
Цитата:
Осцилограми подивитися можно?бажано по всіх напругах з нагрузкою на LNB.І осцилограму пакета для влючення DiSEgC |
Цитата:
|
Зовсім зовсім пульсацій нема...(під нагрузкою lnb)
|
leonidus1967, а який поставили?
Бо я поставив де мікра DH321 то не запускається зовсім |
Цитата:
|
Можуть по ніжкам не підійти…….
|
leonidus1967,зрозуміло дякую..(зараз заміню спробую):)
|
Замінив ШИМ та ТПІ НІЧОГО НЕ ЗМІНИЛОСЬ.
Ось те що я міняв... http://tv-sat-remont.pl.ua/images/813438182.jpg |
Не прошивається тюнер
У темі 1 долучень
Щось мабуть в тюнері здохло,принесли тюнер прошити,але прошити не можу,пише таке як на малюнку,шнур працюючий прошивки пробував різні!
|
romario79, Перевіряєм для початку БЖ і елементи що відповідають за СОМ порт ресіверу (транзистри або мікросхему МАХ232).
|
Зімінив був всі деталі нічого не допомагало!
Поставивши , кондюк по виходу 22В замість 220мкф на 2200мкф (інколи включало але глючило) Дросель та другий кондюк вирішив проблему! http://tv-sat-remont.pl.ua/sat-prof/nnfff.jpg p.s дроселя там не було тільки таке маленьке кольцо (як діод in4007) |
sat-prof, а казав нема пульсацій.Чим міряв якщо не секрет?
|
С-72 !Пульсацій нема,все ідеально.
|
sat-prof, такого не може бути,ще не бачив ні одного БЖ щоб небуло пульсацій.
Тоді питання ,для чого дросель ставив та електроліт 2200u? |
Щоб заглушити...
Є частота яка дає завади на команди дісіка. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010