![]() |
Korpahec, Який проц у того Eurosky DVB-8004 ??? В чи С ??? Який софт Ви заливали ??? Якщо залили софт не від тої моделі тоді тільки J-Tag
|
Slavoh! Евроскай проц 3329В ая в него влив прошивку проц3329С затого незапускався чуть не дойшло до джітака. Спробував понові залаити його рідний дамп 3329В і він запустився СЛАВА БОГУ. Мене б клієнт порвав! Дякую Slavoh!;););)
Для дякую існує пімпочка додавання карми !!! |
Доброго дня !порадьте wi-fi адаптер до сатінтеграла 7200.Дякую!!!
|
Для початку Вам сюди
|
Цитата:
|
Петрович, Вай-Фай може бути свій, наприклад від роутеру...
|
Мене більше інтерисує хто з форумчан мав такий тюнер сат інтеграл і з яким адаптером працюе wi fi
|
tarasza,
Цитата:
|
Триколор 36Е вже працює - ПЗ 1.4.42.
|
Як прописати в сервері кам модуль?
Цитата:
Кардрідер я знаю як Цитата:
|
Цитата:
|
slavon,
В сервері оскама... Кам модуль наприклад ConaxSmit для СІ слота.... Для чого? Для загального розвитку,для Е2 ,незнаю може колись пригодиться.... |
Zhora15, Для загального розвитку, пояснюю спращено, так сказати на пальцях:
Будь-який САМ модуль це окремий декодуючий пристрій (можна сказати окремий рес.) із своїм ПЗ, ЕМУ, CR. ПЗ ресіверу має з ним працювати на пряму без ЕМУ, тобто в ЕМУ його прописувати не потрібно... |
slavon,
Щось ми не поймемо один одного... Дивись ,ти прописував налаштування карти на оскамі? Коли більше чим 1 кардрідер? Дивись Для першого кардрідера = device = /dev/sci0 Для другого = device = /dev/sci1 А для CІ слота? По твоїм словам то має були так= device = /dev/sci2(тобто як третій кардрідер,але на скільки я знаю по мкасу на 9500,це зовсім не так) Чи все таки він якось по іншому прописується,я саме про рядок device |
Zhora15, Для того щоб ресівер працював з САМ модулем, на ресівері не потрібно ставити ЕМУ. Для цього достатньо щоб ПЗ ресіверу бачило і правельно розпізновало цей САМ. В софт ресіверу, якщо канал закодований і присутній САМ, спочатку напрвляє його для декодування на САМ, якщо САМ має можливість декодування потоку з відповідним каід і індент, то весь потік даних направляється на САМ, він його (потік) декодує і видає ресіверу "чистий" (ФТА) потік. Якщо САМ не має можливості декодувати потік з цим відповідним каід/індентом, ресівер пробує декодувати його власними засобами - спочатку CR (якщо є активована карта доступу), потім ЕМУ (в ЕМУ також є свої пріорітети - спочатку ведеться пошук в софткам.кеу, а потім вже "цьоця Шура"). І якщо ніхто не може декодувати цей потік то тоді ресівер видає на екран безсмертне творіння К.Малевича, з написом "кодований канал"
У Лінуксових ресіверах, як правило, CR э частиною ЕМУ (працює з допомогою ЕМУ), тоді пріорітет ЕМУ - CR, софткам, "цьоця Шура"... |
Цитата:
slavon, В мене ще є питання і прохання.... 1) Чи є на Е2 кнопка find (щоб не листати весь список каналів),якщо так,до де вона може бути на Е2 ,для 9500го? І прохання Скинь свій сетінг на yura150480@mail.ru...Буду вдячний.... |
1. Кнопки пошуку немає, зате є можливість обмежити пошук супутником, провайдером, ТР
2. Сенігів зараз не маю, скину ввечері з дому. Відписав у ПП |
Доброго дня! Вмене зламався пульт від ортон 4100,купив новий а наньому дві незрозумілі кнопки UHF і FAV длячого вони?
|
UHF - це налаштування ВЧ модулятору, якщо такий присутній в ресівері
FAV - фаворити. Насправді на цих кнопках може бути що завгодно, залежить від версії залитого в ресівер ПЗ |
Цитата:
|
Доброго дня всім форумчанам!Увімкнув щойно ТВ і бачу що немає сигналу на Хотбірді.У кого ще така ситуація?
|
Цитата:
|
А голова не могла згоріти?
Коли увімкнув тв і тюнер хвилину був сигнал,потім почав сипатися і пропав зовсім.Перевірив налаштування - нічого,кабель інший підключав - нічого |
djjerom, на інших супутниках транспондери з V\H ідуть?чи може тільки з H?
|
Підєднай напряму кабель від тюнера до головки.
Якщо все добре - то може бути прблема в дісеку. |
На інши супутниках V/H працює,зараз ще під'єднаю напряму
|
Напряму теж не показує.То все таки голівонька тю-тю?
|
djjerom,Міняйте конвертор
|
Pauxis twin можна ставити на два ТВ,для горинича?
|
djjerom, Я б не радив. Краще Інверто Твін Блек Рго
|
А EuroSky slim?
|
djjerom, Хлопці ну чого Вас усіх на металолом тягне ??
|
А який краще дісек брати?
|
Чи можна в Івано-Франківську на тарілку 0.6м встановити три голови (4w, 4.8e, 13e) ?
|
Vasyapriz,Можна, але він буде ну дуже вже погодозалежний, особливо Амос...
|
Цитата:
|
Vasyapriz,Навіть не знаю, можна мультик зварганити - Амос у фокусі, Астра на мультику. Або фокус на Тор (голову зняти ) оба супутника на мульт
|
Цитата:
|
Vasyapriz, Якщо кріплення пласмасове ззаду антени в яке вставляється прямокутний *дишель* з алюмінія-працює з *драконом* по якості сигналу не гірше 0.85 харкова в львівській області.Пояснюється якістю виконання зеркала антени.
Мультифіди ставив як звичайні так і *полоскові*,кріплення на свій варіант:дирка в дишелі або хомут.Це сугубо з свого досвіду *спілкування* з заграничними передачами.Це не аксіома-треба пробувати і побачити самому результат. |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:10. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010