Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Бокс на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=961)

Ltnar 29.03.2018 21:47

Джошуа: Якщо все піде за планом, то я нокаутую Паркера в восьмому-дев'ятому раунді

http://picua.org/img/2018-03/30/2r68...dxnwejxk95.jpg

Чемпіон IBF, WBA і IBO у важкій вазі Ентоні Джошуа назвав слабкі сторони свого найближчого опонента Джозефа Паркера, запевнивши, що нокаутує новозеландця в восьмому або дев'ятому раунді.

«Різниця в тому, що я вмію працювати на контратаках. Чи не бачив, щоб Паркер контратакував когось. Я покараю його, коли він спробує мене вдарити або як тільки подумає про удар. Я зламаю його. Якщо все піде за планом, то я нокаутую Паркера в восьмому-дев'ятому раунді », - цитує британця BoxingScene.

Поєдинок Джошуа - Паркер відбудеться 31 березня в Кардіффі (Уельс).

Додамо, що Ентоні Джошуа добув свої чемпіонські пояси, перемігши Володимира Кличка в квітні 2017 го року. У свою чергу Джозеф Паркер перемігши Енді Руїса в грудні 2016- го року завоював титул чемпіона світу за версією WBO в суперважкій вазі.

Ltnar 30.03.2018 21:13

Стала відома нова дата бою Кроуфорд - Хорн

http://picua.org/img/2018-03/31/xcr0...iuxjz8m9rd.jpg

Бій між американцем і австралійцем пройде в Лас-Вегасі.

Поєдинок колишнього абсолютного чемпіона в першій напівсередній вазі американця Теренса Кроуфорда і чемпіона світу за версією WBO в напівсередній вазі австралійця Джеффа Хорна відбудеться 9 червня в Лас-Вегасі (штат Невада, США). Нова дата бою підтверджена офіційно.

Ltnar 30.03.2018 21:30

Як лантуха. Напередодні завтрашнього бою згадуємо, як Русского вітязя відмолотив Кличко.

http://picua.org/img/2018-03/31/gubt...r04ckb8qp9.jpg

Наразі поразка від Володимира залишається єдиною в кар’єрі Повєткіна. Сподіваємося, до завтра

Завтра, 31 березня, в рамках боксерського вечора в Кардіффі (Вельс) екс-чемпіон світу за версією WBA Алєксандр Повєткін з Росії (33-1, 23 КО) вийде в ринг проти 34-річного англійця Девіда Прайса (22-4, 18 КО).

«Русскій вітязь» Повєткін з нашими земляками зустрічався двічі. 33-річного дніпрянина Андрія Руденка (31-3, 19 КО) торік переміг за очками.

А 5 жовтня 2013-го з вірного путінця і православного Сварога в одній особі вибили пиху безпосередньо в стінах спорткомплексу «Олімпійський» у Москві. На кону в цьому бою стояли три чемпіонських пояси - IBF и WBO Володимира Кличко (рекорд на момент бою – 60-3, 51 КО) і WBA Повєткіна. За цей бій обидва бійці отримали рекордні гонорари: Повєткін - $5,8 млн., Кличко - $17,4 млн.

У рингу українець робив із так званим «Вітязем», що хотів. Уже в другому раунді Алєксандр впав уперше. То був перший у його кар’єрі нокдаун. Впродовж усього бою Повєткін уникав відвертого побиття за допомогою постійних клінчів, але в заключних раундах падав у нокдауни ще двічі. Єдине, чого Володимирові для повного ефекту забракло – нокауту. Інакше не мав би підстав лантух після бою говорити про начебто випадковість своєї поразки. І, мабуть, не вимагав би реваншу.

Звісно, реваншу не було і вже ніколи не буде. В ендшпілі кар’єри у Кличка-молодшого були інші пріоритети і втихомирення фінансових апетитів віддухопеленого «мішка» в них не входило. Та ще й «Вітязь» незадовго до бою з Діонтеєм Вайлдером у травні 2016-го завалив допінг-тест. Фірмовий для російського спорту мельдоній! Звісно, це Алєксандра порятувало, інакше поразок у кар’єрі зараз було б трохи більше. Замість того, ще не відбувши дискваліфікації, він почав зустрічатися з помітно слабшими бійцями (зокрема – Руденком) і трохи підправив свій рекорд.

Ltnar 04.04.2018 20:47

Хижняк проведе перший бій 2018 року

http://picua.org/img/2018-04/04/wa8o...wogxw5b743.jpg

У матчевій зустрічі, яка пройде з 26 по 28 квітня, в Харкові, візьмуть участь збірні Узбекистану, України, Туркменістану та Казахстану.

Останні роки ці команди отримували найбільшу кількість нагород на чемпіонатах світу та Олімпійських іграх. За підсумками боксерського турніру Олімпійських ігор 2016 року, збірна Узбекистану посіла перше місце в медальному заліку.

Всі команди підтвердили присутність своїх найсильніших складів на цій зустрічі. Додамо, що Україна також славиться своїми боксерами.

Один з таких боксерів є Олександр Хижняк. Поєдинок, який проведе Олександр стане для нього першим у 2018 році.

Нагадаємо, що у вересні 2017 року, в Гамбурзі, Хижняк був визнаний кращим боксером чемпіонату світу. У своєму активі Олександр має бронзу Європейських ігор 2015 і золото Чемпіонату Європи 2017 року.

Ltnar 05.04.2018 12:59

Російський боксер кинув виклик Джошуа

Олександр Повєткін хоче вийти на ринг проти Ентоні Джошуа

http://picua.org/img/2018-04/05/qx4a...udkmkeb25t.jpg

Росіянин Олександр Повєткін після перемоги над Девідом Прайсом заявив, що хоче провести поєдинок проти чемпіона за версією WBA Super, IBF, IBO, WBO Ентоні Джошуа.

"В цілому я задоволений роботою в бою з Прайсом, за винятком моменту з нокдауном. Хоча спочатку я був закріпаченим, і багато чого не виходило. Потім потихеньку розкріпачився і в підсумку провів той удар, який напрацьовували на спарингах. Ми ще будемо розбирати цей поєдинок .

Зараз у мене одне бажання - провести бій з Джошуа. Це буде хороший і цікавий бій. Я впевнений в собі! "

Ltnar 10.04.2018 23:50

Чемпіон світу WBA розкритикував дії Ломаченка у бою з Рігондо

https://image.ibb.co/bUHf6c/a1a78e30...4c27bde3a3.jpg

Чинний чемпіон світу WBA в легкій вазі венесуелець Хорхе Лінарес (44-3, 27 КО) вважає, що може перемогти найближчого суперника - українця Василя Ломаченка (10-1, 8 КО), який вже поступався на професійному ринзі, інформує УНН з посиланням на ESPN Deportes.

"Знаю, наскільки Ломаченко хороший, і цього достатньо, щоб бути мотивованим. Однак якщо Орландо Салідо вдавалося його перемогти, то чому це не вийде у когось іншого. Подивимося, що він із себе представляє, адже тепер Ломаченко доведеться зустрітися з дуже досвідченим боксером в найкращий відрізок своєї кар'єри. Це буде дуже цікаво, ми з ним достатньо технічні боксери, і це буде хороший бій. Я - правша, він - лівша, побачимо, як він буде битися проти мене, з огляду на те, що я більше його в два рази", - підкреслив венесуелець.

На думку Лінареса наш боєць неефектно виступає в рамках професійної кар'єри.

"У Василя приголомшлива аматорська кар'єра. Але як тільки йому дали доброго і досвідченого суперника - він програв. Та й з іншими, з ким Ломаченко боксував, він не виглядав особливо сильно. А в останньому бою проти Рігондо він і зовсім виглядав погано. Кажу це, оскільки завжди був шанувальником таланту Ломаченко. Я припинив дивитися його останній бій, оскільки мені стало нудно", - додав чемпіон світу WBA.

Примітно, що Ломаченко зазнав єдину поразку на старті професійної кар'єри від мексиканця Орландо Салідо.

Відзначимо, що 12-го травня на настилі "Медісон Сквер Гарден" Лінарес з Ломаченком зустрінуться у боксерському двобої.

Джерело:

yyyyyhhh 25.07.2019 10:09

Ломаченко - Кэмпбелл: В последний день лета

У темі 1 долучень
Титульный бой в среднем весе (до 61,2 кг) между 31-летним украинцем Василием Ломаченко (13-1-0, 10 КО) и его ровесником британцем Люком Кэмпбеллом (20-2-0, 18), на кону которого будут стоять чемпионские пояса нашего соотечественника по версиям WBA, WBO и журнала The Ring, а также вакантный WBC, состоится 31 августа на арене O2 в Лондоне.

Это официально подтвердила промоутерская компания Matchroom Boxing после подписания контракта командами обоих боксеров.

Трансляторами поединка будут два телеканала: на Великобританию - Sky Sports и на США - ESPN+. А продажа билетов на этот бой уже стартовала вчера, их стоимость - от 40 до 600 фунтов стерлингов.

После подписания контракта состоялась дуэль взглядов между Ломаченко и Кэмпбеллом. А затем эти олимпийские чемпионы Лондона-2012 поделились своими мнениями о грядущем поединке, которые приводит сайт matchroomboxing.com.

- Это исторический бой, потому что моя цель - объединить все пояса в легком весе, - заявил Василий Ломаченко. - Люк Кэмпбелл - следующий вызов для меня. Он отличный боец, которого я хорошо помню со времен Олимпийских игр 2012 года. У него сложный стиль, и я не могу позволить себе недооценить его.

Для меня это особенный бой в Лондоне. Я был здесь в прошлом году, и реакция людей была ошеломляющей. Они уважают мой стиль боя и увлечены боксом. Я не могу дождаться, чтобы устроить отличное шоу для всех.

- Лучший будет драться с лучшим, в ринге будет ад, - прокомментировал Люк Кэмпбелл. - Я в этом спорте, чтобы стать лучшим, чтобы стать чемпионом мира. Это то, ради чего я так много тренируюсь.

Ломаченко занимает первое место в рейтинге Р4Р, но бой с таким соперником только мотивирует меня стать еще лучше, чем я есть. Я хорошо знаю, насколько он хорош и на что способен. Но я также хорошо знаю, что могу сделать и что собираюсь сделать. Это будет самая тяжелая битва в моей жизни, и я готовлюсь к ней физически и морально. Это год Люка Кэмпбелла, это мое время...

Два чемпиона мира в полутяжелом весе (до 79,4 кг) - по версии WBC 32-летний украинец Александр Гвоздик (17-0-0, 14 КО) и IBF старший на два года россиянин Артур Бетербиев (14-0-0, 14 КО) - подписали контракт на объединительный поединок их поясов. Этот бой должен состояться 18 октября в США, а город, в котором он пройдет, станет известен чуть позже.

- Об этом поединке было абсолютно легко договориться: нам предложили - и мы не отказались, - рассказал изданию BoxingScene менеджер харьковчанина Эгис Климас. - Бетербиев - хороший боксер с большим опытом, с большой любительской карьерой. Ни для одного из них этот бой не будет легким, а победитель уйдет с двумя поясами. Оба соперника провели много боев в США, обоих в Америке знают. Думаю, этот поединок, конечно, будет интересен для американцев: и телевидению, и публике.

- Мы движемся вперед, - приводит мнение Александра Гвоздика Tribuna.com. - Наконец-то все произошло. Теперь только готовиться и побеждать. Бетербиев - боксер силового плана, жесткий панчер. Мы будем искать ключи под его ошибки. Я его не изучал, но смотрел бои с участием Артура. Мы встретимся сейчас с тренером и выберем правильную стратегию. Какие-то наброски с Тедди Атласом насчет боя уже обсудили. Подготовка будет проходить в США, В конце месяца я отправляюсь туда. Тренировочный лагерь не будет кардинально отличаться от прошлых..Будут лишь конкретные изменения с учетом соперника.

- Хорошо, что мы договорились об этом поединке, - сказал Артур Бетербиев. - Гвоздик - опасный соперник. Более детально мы будем разбирать его уже с тренерским штабом. Я хотел объединительный бой, и мы договорились о нем.

yyyyyhhh 26.07.2019 17:52

Богачук обещает зрелищный бой

У темі 1 долучень
На арене AVALON в Голливуде (штат Калифорния, США) в грядущее воскресенье состоится боксерское шоу, главным событием которого будет рейтинговый бой в первом среднем весе (до 69,9 кг), в котором скрестят перчатки непобедимый на профессиональном ринге украинский нокаутер Сергей Богачук (14-0-0, 14 КО) и 31-летний мексиканец Фернандо Марин (16-3-3, 12 КО).

- Чувствую себя отлично, - поведал американским журналистам 24-летний винничанин. - У нас снова был отличный лагерь в Биг-Бейре. Не могу дождаться, чтобы выдать зрелищное выступление в ринге. Тренеры говорили мне быть спокойным, не настраиваться на нокаут, а просто давить на соперника и использовать навыки, которые нужны для досрочной остановки боя. Я знаю, насколько жесткий и ударный Марин. Так что мне нужно боксировать умно, слушать тренеров и верить в свою победу.

После этого поединка я буду ждать больших вызовов в своем дивизионе, - заявил бывший боксер команды «Украинские Атаманы», в составе которой от тоже не познал горечи поражений.

1 августа в Монровилле (штат Пенсильвания, США) в популярном шоу «Ночь претендентов» проведут свои очередные поединки 30-летние чемпион мира-2011 и бронзовый призер Европы-2013 среди любителей Евгений Хитров (18-2-0, 15 КО), который будет дебютировать во втором среднем весе (до 76,2 кг), и один из лидеров «Украинских Атаманов» полусредневес (до 66,7 кг) Иван Голуб (16-1-0, 12 КО).

Соперником криворожца Хитрова в 8-раундовом бою будет американец Габриэль Пам (11-1-0, 5 КО). Кто же станет очередным оппонентом Голуба из Горловки Донецкой области - пока неизвестно.

А 10 августа в Киеве главным событием вечера профессионального бокса на ринге в «Carribean Club» будет поединок в среднем весе (до 72,6 кг), в котором чемпион Всемирной летней Универсиады-2013 и бронзовый медалист чемпионата Европы-2011 среди аматоров, не знающий поражений 29-летний Дмитрий Митрофанов (5-0-1, 3 КО) встретится с опытнейшим 42-летним поляком Рафалом Яцкевичем (50-24-2, 22 КО).

Соперник 29-летнего боксера из Чернигова, выступая в профи с 2001 года, провел 76 боев. Ходил даже в чемпионах Европы по версии EBU и претендентах на пояс чемпиона мира IBF.

yyyyyhhh 14.04.2020 18:23

У темі 1 долучень
33-річний український боксер Олександр Усик (17-0, 13 КО) може провести бій в Києві на НСК «Олімпійський».

Про це заявив генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк.

«Ми про це дуже серйозно думаємо, щоб провести бій Усика на «Олімпійському». Для того, щоб продати арену, суперник Усика, звичайно, не повинен виїжджати на візку. Жартую. Це повинен бути бій за пояс чемпіона світу. Це повинен бути серйозний суперник», — зазначив Красюк в прямому ефірі Instagram-каналу Ukraine Boxing.

Наступним суперником Усика повинен стати 36-річний британський боксер Дерек Чісора. Через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 бій був перенесений з травня на липень.

«Бій з Чісорою перенесений. Ми маємо відкриту дату. 23-го травня поєдинок не може відбутися з об'єктивних причин. Він повинен пройти в першу доступну дату. Ми думаємо, що в липні з'явиться така можливість», — додав Красюк.

yyyyyhhh 16.04.2020 08:22

У темі 1 долучень
Британський боксер Сем Максвелл (13–0, 11 KO) поставив сам собі фінгал під оком під час тренування, коли записував відео з онлайн-уроком боксу для Instagram.

Невдало виконавши аперкот, Максвелл курйозно вдарив себе по обличчю і отримав під правим оком великий синець.

Боксер написав: «Відеоуроки Суперсема скасовані до подальшого повідомлення. Приношу всім вибачення, я повернуся сильнішим». У наступному відео Сем зазначив: «Я хотів би, щоб це був фейк».

yyyyyhhh 17.04.2020 07:57

У темі 1 долучень
Ентоні Джошуа зараз володіє трьома титулами суперважкої ваги, а Тайсон Ф'юрі - одним, і обидва британці в об'єднавчому бою хотіли б визначити найкращого в дивізіоні.

Поки що цей бій неможливий, так як Джошуа за контрактом повинен битися з Кубратом Пулєвим, а Ф'юрі - з Деонтеєм Вайлдером. Але в разі перемог наступний поєдинок повинен пройти між ними.

«Це логічно. Якщо Ф'юрі хоче бути найкращим супертяжем, йому потрібно зустрітися зі мною. Якщо я хочу бути найкращим - я повинен битися з ним. Ми з ним повинні вирішити, хто найкращий супертяж покоління».

yyyyyhhh 18.04.2020 06:17

У темі 1 долучень
Об'єднавчий бій легкої ваги Василь Ломаченко - Тео Лопес повинен був відбутися 30-го травня, проте через коронавірус поєдинок перенесуть мінімум на осінь.

Про це заявив промоутер Боб Арум, хоча офіційно про перенесення бою поки не повідомили.

«Лопес в минулому поєдинку прекрасно себе проявив. Він нокаутував Коммі і показав, що він дійсно перебуває на цьому чемпіонському рівні».

«На жаль, трапилася ця ситуація з коронавірусом, і поєдинок, який повинен був відбутися в кінці травня, тепер ми сподіваємося провести у вересні або жовтні», - сказав Арум.

yyyyyhhh 18.04.2020 14:26

У темі 1 долучень
Американець Едді Коттон, колишній рефері в боксі, помер у віці 72 років в Нью-Джерсі, заразившись коронавірусом. Колишній рефері провів 10 днів у госпіталі та помер через ускладнення від хвороби COVID-19.

Американський рефері обслужив понад 40 чемпіонських поєдинків за більш ніж десятиліття. Він був арбітром бою між Ленноксом Льюїсом і Майком Тайсоном (2002), коли британський боксер виграв технічним нокаутом у восьмому раунді.

Коттон обслуговував 4 поєдинки Володимира Кличка. Останній з них, з Алексом Леапаї в 2014 році, завершився перемогою українця нокаутом в 5-му раунді. Крім того, американець судив бої Володимира з Маріушем Вахом (2012), Русланом Чагаєвим (2009) і Роєм Остіном (2007), всі вони також завершилися на користь українського боксера.

yyyyyhhh 19.04.2020 08:45

У темі 1 долучень
21-річний боксер Девін Хейні, який недавно отримав титул WBC легкої ваги, готовий зустрітися з Василем Ломаченком, тому що впевнений, що не поступиться противнику з білим кольором шкіри.

«Я можу сказати одне. Ломаченко чи ні, але я ніколи не програю жодному боксеру з білим кольором шкіри. Жоден білий хлопець мене не поб'є».

«10 боїв з білим суперником - 10 моїх перемог. У будь-який день я виграю», - впевнений Хейні.

Американець встиг провести на профірингу 24 бої і здобув 24 перемоги.

yyyyyhhh 19.04.2020 14:27

У темі 1 долучень
Перспективний український суперважковаговик Ігор Шевадзуцький (3-0, 3 КО) прокоментував свої перемоги нокаутом у всіх боях на професійному рингу.

«Насправді різниці, як я буду перемагати, немає. В ідеалі, так, мені хотілося б продовжити статистику нокаутера, але, за великим рахунком, мені без різниці. Мені важливо здобувати перемогу за перемогою, а як я її здобув - це вже друге питання.

Мені хотілося б виступати, боксувати, підвищувати рівень опозиції, і, як результат, свій рівень. А перемога - вона є перемога в будь-якому випадку», - сказав Шевадзуцький.

Нагадаємо, в попередньому бою в грудні 2019 року Шевадзуцький впевнено побив іспанця Роблеса.

yyyyyhhh 20.04.2020 07:17

У темі 1 долучень
Чемпіон світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) розповів, що збирається знищити володаря поясів WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).

«У певному сенсі у нас з Ломаченком одна мета. Він намагається стати абсолютним чемпіоном, тому що ніколи цього не робив. Він намагається додати досягнень до свого резюме. Не можу сказати, що захоплююся цим. Він точно увійде до Залу слави, але він хоче закінчити кар'єру помпезно.

Він жадає завоювати останній пояс, а я на грані того, щоб робити великі речі. Я спробую увійти в історію, ставши абсолютним чемпіоном у 22 роки. Я збираюся знести йому голову.

Скільки раундів протримається Ломаченко? На даний момент можу сказати, що бій не затягнеться більше, ніж на 8 раундів», - сказав Лопес.

yyyyyhhh 20.04.2020 17:36

У темі 1 долучень
Об'єднавчий бій легкої ваги Василь Ломаченко - Тео Лопес має відбутися восени, проте через пандемію коронавірусу може пройти без уболівальників.

Американець з цим не згоден.

«Я не погодився б і не погоджуся на варіант без глядачів. Без уболівальників це зовсім не та атмосфера. Без фанів це може бути схоже на спаринг».

«Арена в Нью-Йорку повністю втратить свою енергію», - сказав Лопес.

yyyyyhhh 21.04.2020 07:58

У темі 1 долучень
Дэвид Хэй, известный в прошлом боксер и менеджер Дерека Чисоры, считает, что сейчас в супертяжелом дивизионе только Энтони Джошуа способен противостоять Тайсону Фьюри.

«На мой взгляд, только у Джошуа есть опыт, класс, техника и атлетизм, чтобы противостоять нынешнему Тайсону Фьюри. Реалистично на этот момент я вижу только его в качестве конкурента Тайсона».

«Мне кажется, многие недооценивают возможности Джошуа. Вероятно, Фьюри его может перебоксировать, но я вижу преимущества Энтони на средней дистанции».

«Поражение от Руиса? Не стоит это переоценивать. В боксе всякое случается. Я проиграл Карлу Томпсону, а через пару лет стал первым номером дивизиона», - сказал Хэй

yyyyyhhh 21.04.2020 14:25

У темі 1 долучень
Український боксер надважкої ваги Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів, коли збирається завершити кар'єру професійного боксера.

«Не можу сказати, до скількох років буду боксувати. Поки буду з радістю вставати о п'ятій годині ранку на пробіжку, поки мене все це буде радувати.

Мені дуже подобається вставати о п'ятій ранку на тренування, тому що світ в основному спить, а сонечко вже прокидається. Мені подобається дивитися, як воно встає, коли тиша і переді мною незаймана пора, яка потім перемикається в метушню. Хтось кудись біжить, хтось за чимось женеться. Ми все це робимо щодня.

Я з радістю йду тренуватися, але іноді змушую себе робити якусь роботу, бо в мені з'являється друге «я», яке говорить: «Слухай, ти зробив досить багато речей, заробив грошей, популярність. Може, вистачить?». Я жену це від себе палицею. Я закликаю ангела-хранителя, щоб він був поруч зі мною в ті моменти, коли йде спокуса, щоб зупинитися. Не можна зупинятися. Ти зупинишся лише тоді, коли вже все, немає ніякого дихання. Ось це і є зупинкою», - сказав Усик.

yyyyyhhh 23.04.2020 08:17

У темі 1 долучень
Український боксер Олександр Усик розповів, які уроки має винести людство в зв'язку з пандемією коронавірусу:

«Мабуть, Бог хотів нагадати нам про щось. Можливо, ми живемо не зовсім так, як повинні. Цінності, які були важливі для нас 50 або 100 років тому, трохи змінилися. Ми менше любимо один одного, прощаємо і рідше допомагаємо один одному. Бог стукає до нас і каже: друзі, подивіться. Ви не можете подорожувати, закриті розважальні центри, ресторани та клуби, навіть церкви намагаються закрити.

Виявляється, ви можете жити під одним дахом зі своєю сім'єю. Школи також закриті, і тепер батьки розуміють, як важко вчити дітей вдома. Кожен знає, з якими проблемами ми зіткнулися. Але все це пройде. Бог так сильно любить нас, ми навіть не можемо уявити, наскільки сильною є ця любов, що він не бажає нам нічого поганого. Він просто хоче просвітити нас. Як хороший батько, він іноді дає дитині по дупі.

Я завжди кажу, що немає поганих людей. Є погані вчинки, які ми робимо. А людина – це образ Бога. А все хороше сидить глибоко всередині. Є притча. Дідусь каже онукові: «Є два вовки. Перший – це гнів, заздрість і ненависть. Другий – це любов, радість і дружба». Онук запитує: «А хто переможе?» Дідусь: «Той, кого ти будеш годувати».

yyyyyhhh 24.04.2020 07:54

У темі 1 долучень
Чемпіон світу в найлегшій вазі за версією WBA Super Артем Далакян розповів про те, коли планує провести свій наступний бій:

«Наступний бій, швидше за все, проведу восени. Зараз ведуться переговори з промоутерами і зацікавленими компаніями.

Мені не є принциповим суперник, а мені принципове об'єднання поясів. І не важливо, це буде WBC, WBO чи IBF».

У своєму попередньому бою Далакян 8 лютого переміг Хосбера Переса одноголосним рішенням суддів.

yyyyyhhh 25.04.2020 07:50

У темі 1 долучень
Знаменитий американець Майк Тайсон (50–6, 44 KO, 2 NC) готується до сенсаційного повернення в бокс. У його планах – участь у благодійних боях з 4 раундів.

Останній раз Залізний Майк виходив на ринг ще в червні 2005 року, коли його зупинив Кевін Макбрайд. Здавалося, що це був останній епізод його професійної кар'єри. Але 53-річний боксер стверджує, що знаходиться у найкращій формі у своєму житті.

«Найгірша людина на планеті» стала наймолодшим чемпіоном світу у віці 20 років. У своїй видатній 20-річній кар'єрі він поклав на ринг 44 суперників і виграв 50 поєдинків.

Його колишній тренер навіть стверджував, що Залізний Майк зможе нокаутувати американця Деонтея Вайлдера за хвилину, якщо буде тренуватися хоча б шість тижнів. І виявляється, Тайсон повернувся до бойової форми. Він зізнався, що проводить кардіо і боксерську роботу, щоб підготуватися до повернення на ринг.

Сам Майк Тайсон розповів: «Я бився в рукавичках минулого тижня. Це було важко, моє тіло реально змучене і дуже болить від ударів. Я тренуюся, намагаюся вийти на ринг. Думаю, я зможу влаштувати кілька виставкових боїв і прийти в форму.

Я збираюся працювати в спортзалі, щоб мати можливість провести 3 або 4 виставкових бої. Деякі благодійні виставки заробляють гроші, допомагають таким бездомним і хворим на наркотики ублюдкам, як я».

yyyyyhhh 26.04.2020 08:32

У темі 1 долучень
Український боксер Олександр Усик показав, як під час карантину навчає доньку базовим прийомам боксу.

yyyyyhhh 03.05.2020 13:06

У темі 1 долучень
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі росіянин Микола Валуєв розповів, чому в 2009 році йому не вдалося провести поєдинок з українцем Віталієм Кличком.

«Я навіть готувався до бою з Віталієм. Як тільки виникла ідея цього поєдинку, я відразу поїхав в зал. Я розумів, що потрібен час на різні переговори. З моменту, коли всі вдарять по руках, вже необхідно перебувати на певній стадії спортивної підготовки. Адже залишиться мало часу, щоб реалізувати себе на той момент, коли потрібно виходити в ринг.

У першому варіанті ми просто не змогли домовитися, і Віталій вибрав собі іншого суперника, який був у нього на прикметі. Я підозрював, що у Кличка був запасний варіант і він з цього приводу особливо не переживав. Напевно, запропоновані умови влаштували того боксера і вони зустрілися в рингу. А у нас бій не відбувся.

Потім розмови продовжилися, але умови ніяк не змінилися. Я зрозумів, що якщо буду перебувати в стані очікування, то просто втрачу час. Я вирішив поглиблено зайнятися своїм здоров'ям і дізнався, що мені необхідно закінчувати кар'єру», - сказав російський боксер.

yyyyyhhh 08.05.2020 11:10

У темі 1 долучень
Генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлєв заявив, що готовий надати Василю Ломаченку і Олександру Усику російське громадянство:

«Усик і Ломаченко - гідні люди, гідні спортсмени, які відстоюють свою позицію. Це не позиція України, що їх не люблять. Їх обох там люблять і обожнюють. Не тільки в Україні, але і в Росії і Білорусі, весь православний світ їх любить і підтримує. Так само і я підтримую.

Є в Україні десятки виродків, які за долари бігають і виконують доручення. Ось вони можуть бути незадоволені. Але на 40 мільйонів в Україні, це максимум кілька тисяч чоловік.

У базу «Миротворець» включають не зрадників України, а навпаки - зрадники включають людей в цю вигадану базу. Ми готові надати Усику та Ломаченку російське громадянство, якщо ці десятки виродків в Україні будуть сіяти негатив навколо цих чудових спортсменів.

Ми такими спортсменами пишаємося. І готові надати їм громадянство, якщо це потрібно. Аби вони боксували і радували уболівальників в Україні, в Росії і в усьому світі».

yyyyyhhh 10.05.2020 10:20

У темі 1 долучень
Знаменитий американський боксер Флойд Мейвезер (50-0, 27 KO) вкотре відповів на питання про відновлення кар'єри.

«Я вийшов на пенсію. Я зав'язав із боксом. Але не зашкодить залишатися у формі. Твоє тіло - твій храм. Зараз просто займаюся у тренажерному залі. Не для підготовки до боксерських поєдинків, тільки для себе. Треную бійців і насолоджуйтеся цією пандемією.

Я не хочу закінчити так, як мій дядько, і стати таким бійцем, який не знає, коли повісити рукавички на цвях. Я старший і мудріший.

Ще раз повторю, я взагалі не спарингую ні з ким із боксерів. Я на пенсії, і я люблю своє життя. Мені подобається бути на пенсії. Але якщо я побачу можливість, де я можу розважитися і трохи повеселитися, заробивши при цьому 600 мільйонів доларів, то чому б і ні?», - сказав американець.

Відзначимо, що Мейвезеру зараз 43 роки. Останній раз він виходив на ринг в офіційному бою ще в 2017 році проти бійця змішаних єдиноборств Конора Макгрегора, нокаутувавши ірландця в десятому раунді.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh 11.05.2020 10:12

У темі 1 долучень
Боксер суперважкої ваги Дерек Чісора (32–9, 23 КО) поглумився над українцями Володимиром Кличком та Олександром Усиком.

Британець виклав фото опонентів і підписав його не дуже коректно: «Вихід на пенсію для кицьок» («Retirement is for pussies»).

yyyyyhhh 12.05.2020 11:22

У темі 1 долучень
Віце-президент Ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова поділилася своєю думкою про зйомки українських боксерів Олександра Усика і Василя Ломаченка у фільмі про церкву.

«Я не готова давати оцінки того шляху, по якому йдуть хлопці. Кожен вибирає свій шлях. Той шлях, яким йдуть вони, складний. Я б не хотіла їх виправдовувати. Засудження - погана штука, через яку відбуваються нехороші речі.

У цьому фільмі є хороші посили про вічне, добре і правильне. Чому вони взяли участь? Я лише припускаю, що вони, як дуже віруючі люди, хотіли озвучити саме це. Посил їх участі був в доброму ключі, якби не було порушено тему братів.

Якщо для Василя ми брати - це його вибір. Я не вважаю росіян братами. Але я не можу засуджувати тих, хто відчуває братерську єдність з росіянами. Це їх вибір», - сказала Шатернікова.

yyyyyhhh 13.05.2020 10:52

У темі 1 долучень
Глава UFC Дена Вайт не в захваті від рішення Майка Тайсона відновити кар'єру.

«Я люблю Майка Тайсона. Тому я благаю його не виходити в ринг. Я йому казав, що він має фантастичний вигляд, у нього як і раніше є міць. Але йому 53 роки, не потрібно робити цього.

Справа не в тому, що я не хочу, щоб він бився. Якщо все дійде до того, що Тайсон зробить щось божевільне, я можу втрутитися, щоб він цього не робив», - сказав Вайт.

yyyyyhhh 13.05.2020 13:57

У темі 1 долучень
Менеджер Девід Хей впевнений, що британській боксер Дерек Чісора буде готовий до найближчого бою проти Олександра Усика краще, ніж він раніше був готовий до поєдинку з Віталієм Кличком.

У 2012 році Кличко переміг Чісору одноголосним рішенням суддів.

«Я пам'ятаю, що Дерек в тому поєдинку виглядав дійсно непогано. Віталій не зміг нанести йому серйозних пошкоджень. Чісора програв, але дуже старався в рингу».

«І зараз до бою з Усиком він буде готовий набагато краще. Дерек став більш дисциплінованим і фізично готовим».

«У ті часи не можна сказати, що Чісора вів життя професійного спортсмена. Він робив все, що хотів, але часи змінилися», - впевнений Хей.

Бій Усик - Чісора повинен був відбутися 23-го травня, але перенесений на невизначений час.

yyyyyhhh 15.05.2020 13:54

У темі 1 долучень
Президент промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн пояснив, чому поєдинок між Дереком Чісорою (32-9, 23 КО) і українцем Олександром Усиком (17-0, 13 КО) може пройти за межами Великобританії.

«Потрібно трохи почекати. Бій Усик - Чісора не буде організований в перший місяць після повернення боксу. Я говорив з Олександром Красюком з компанії K2 Promotions. Ми шукаємо альтернативні місця, де зможемо провести цей поєдинок.

З плином часу ви побачите повернення глядачів, але питання полягає в кількості. Скільки їх буде? Тисяча? 10 тисяч? 80 тисяч? У Великобританії ми розглядаємо варіанти з проведенням боїв в унікальній обстановці при не такій великій чисельності глядачів. Але це буде не відразу після повернення.

Кілька країн зараз говорять нам: «Ми хочемо повернути великі спортивні події і показати світу, що відкриті для бізнесу». Можливо, ми скористаємося цією опцією для таких боїв, як Усик - Чісора.

Відзначимо, що бій Усик - Чісора повинен був відбутися 23 травня, але був перенесений на

yyyyyhhh 16.05.2020 15:08

У темі 1 долучень
Колишній претендент на пояс чемпіона світу Максим Бурсак (36-6-2, 16 КО) поділився думкою про шанси іншого українця Сергія Дерев'янченка перемогти титулованого мексиканця Сауля Альвареса.

– Дерев'янченко зараз домагається бою з Альваресом. Як ви думаєте, якщо поєдинок відбудеться, то чи є шанси і які?
– Думаю, що шанси є. Дерев'янченко довів це в бою з Джейкобсом, з Головкіним - рівні бої були. У Альвареса також були рівні бої з ними. Тому вони між собою можуть битися сміливо, і я навіть не знаю, хто фаворит.

Зробили з Альвареса і Головкіна якусь комету, хоча вони такі ж люди, такі ж хлопці. Якби мене так вели, як їх, то у мене теж було б нуль поразок. Грамотні менеджери - це 90% успіху. У мене бої з Даном, з Лем'є переможні були, якби мої менеджери їх влаштовували, то були б перемоги.

yyyyyhhh 16.05.2020 18:20

У темі 1 долучень
Грузинський боєць UFC Роман Долідзе, який багато років виступає в Україні, висловився про скандальну ситуацію навколо українського суперважковаговика Олександра Усика, який знявся в російському фільмі про церкву:

«В останні дні зі мною часто зв'язуються журналісти з приводу ситуації з Усиком. Я з ним зустрічався кілька разів.

Крайній раз ми зустрічалися перед моїм останнім боєм. Він заходив до мене в роздягальню побажати удачі. В цілому, залишив дуже хороше враження. Позитивна, добродушна людина.

Моя думка з цього питання. Вважаю, що якби він мав щось проти України, він би давно зміг змінити громадянство. Впевнений, у нього були такі можливості.

Він дійсно своєю справою доводить, що він – патріот цієї країни. Виступає, перемагає, високо піднімає український прапор. Вважаю цю справу роздутою. Хтось лише нагнітає обстановку».

Раніше Усик опублікував в соцмережах відео, в якому нокаутує диванного критика. Український борець Богдан Грицай записав відео, в якому викликав Олександра на бій без правил.

У відповідь Усик висловив свій «респект хлопцю» і зазначив, що готовий битися тільки за правилами боксу, його рідної стихії. Боксер Макс Бурсак підтримав колегу та назвав Грицая неадекватом. Сам Богдан вважає, що зуміє легко перемогти Усика.

yyyyyhhh 17.05.2020 12:18

У темі 1 долучень
Екс-чемпіон світу в першій важкій вазі і хевівейті Девід Хей склав список найсильніших боксерів надважкої вагової за всю історію боксу.

До топ-10 за версією Хея увійшли:

1. Мухаммед Алі
2. Леннокс Льюїс
3. Евандер Холіфілд
4. Джордж Форман
5. Ларрі Холмс
6. Майк Тайсон
7. Джо Фрейзер
8. Сонні Лістон
9. Кен Нортон
10. Ріддік Боу

Відзначимо, що до десятки не ввійшов Володимир Кличко, який переміг Хея в очному поєдинку.

yyyyyhhh 19.05.2020 09:02

У темі 1 долучень
Чемпіон світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) розповів, чому його бій проти володаря поясів WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка (14-1, 10 КО) може не відбутися.

«Ми намагаємося зрозуміти, чи не відмовиться Ломаченко від цього бою. Моя логіка проста - не потрібно відступати. Всі хочуть, щоб цей бій відбувся.

Я безумовно планую набрати вагу. 140 фунтів (перша напівсередня вага) будуть наступними, я дуже близький до цього. Справа в тому, що саме тому я підтримую себе у формі. Якщо я не буду цього робити, буду дуже великим для легкої ваги. Мої кістки все ще ростуть. Я повинен стежити за своєю вагою, щоб провести ще один або два бої в 135 фунтах до переходу в дивізіон вище.

Нічого не можу обіцяти. Я хочу бою з Ломаченком, але через те, що пандемія триває, цей варіант поступово зникає.

Ситуація погана, ненавиджу все це. Вони вичікують. Вони знають, що я більше не зможу зробити вагу», - сказав Лопес.

Ltnar 21.06.2020 15:42

Завершення кар'єри Гвоздиком стало шоком. У нього більше немає мотивації

https://i.ibb.co/Ws79rq1/orig-491832.jpg

Відхід Олександра Гвоздика з боксу - дивна річ. Ще недавно він говорив про похід за титулом, боротьбу за чемпіонство і майбутній реванш з Бетербієвим, а вже зараз - офіційно не діючий спортсмен.

Відразу після його поразки росіянину фанати розділилися. Велика частина встигла поховати всі перспективи Гвоздика. Нібито він вже пробитий боксер, від якого нема чого чекати. Інша ж частина заявляла, що в програшу немає нічого страшного і українець точно повернеться. Можливо, навіть сильнішим.

Як виявилося, і там, і там не було правди. Говорити про пробитість не доводилося. Гвоздик програв не явним нокаутом топовому ударнику, а просто не зумівши продовжити бій через втрату сил. Тобто Бетербієв жодного разу потужно не пробив опонента, але змучив до стану, при якому навіть руки підняти проблематично. Але і очікувати від Гвоздика чогось сенсу немає - повернувшись в зал, через деякий час харків'янин заявив, що все скінчено і більше в рингу ми його не побачимо.

https://sport.ua/uk/news/491832-uhod...net-motivatsii

yyyyyhhh 22.06.2020 12:24

У темі 1 долучень
Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк розповів про кар'єрну стратегії Олександра Усика (17-0, 13 КО).

«На даному етапі в Усика немає ніяких планів з приводу завершення кар'єри. До тих пір, поки Олександр продовжує перемагати, він буде прагнути до більш високих результатів.

Всім рано чи пізно доводиться завершувати кар'єру. Але Усик хоче увійти в історію як єдиний боксер, який стане абсолютним чемпіоном світу в двох вагових категоріях», - сказав Красюк.

Раніше повідомлялося, що Усику запропонували після бою з Дереком Чісорою битися проти Ділліана Вайта, щоб визначити суперника для переможця об'єднавчого бою Ентоні Джошуа - Тайсон Ф'юрі. Але команда українця вкрай не згодна на такий варіант розвитку подій.

Ltnar 23.06.2020 10:46

17 років тому відбувся легендарний бій Кличка з Льюїсом

https://i.ibb.co/RDKRVFq/orig-492136.jpg

Поєдинок, після якого у Віталія з'явилися фанати в США

У червні 2003 року чемпіон світу за версіями WBC і IBO Леннокс Льюїс повинен був зустрітися з Кірком Джонсоном, проте за кілька тижнів до бою канадець отримав травму. Заміна йому була терміново знайдена в особі українця Віталія Кличка.

Кличко був андердогом, але в другому раунді серйозно потряс британця, але добити не зумів. Починаючи з третьої трихвилинки, Віталій бився з величезним розсіченням над лівим оком, але все одно лідирував за очками. У перерві між 6 і 7-м раундами бій зупинений за рекомендацією лікаря, Льюїсу була присуджена перемога технічним нокаутом.

Кличко прямо в рингу зажадав реваншу, але британець не дав чіткої відповіді, а згодом завершив кар'єру.

На суддівських картках за підсумками 6-ти раундів Кличко вів 58-56, результат бою досі вважається одним з найбільш суперечливих в історії боксу.

https://youtu.be/FCaohPudiu4

https://sport.ua/uk/news/492136-vide...chko-s-lyuisom

yyyyyhhh 23.06.2020 19:17

У темі 1 долучень
Легендарний 53-річний американський боксер Майк Тайсон продовжує активну підготовку до свого повернення в ринг.

«Тренуючись розумніше кожен день», — написав Тайсон в Instagram, коментуючи новий ролик.

yyyyyhhh 24.06.2020 09:33

У темі 1 долучень
Британський боксер Тайсон Ф'юрі вважає, що ніхто з великих важковаговиків минулого не зміг би його перемогти:

«Ніхто з найкращих важковаговиків в історії не переміг би мене. Ні Тайсон, ні Алі, ні Форман.

Це стосується і Джо Луїса, Леннокса Льюїса, Кена Нортона, Роккі Марчіано, Флойда Паттерсона, Джані Танні, Джона Л. Саллівана.

По-перше, я дуже великий. По-друге, я дуже сильний. По-третє, у мене занадто багато стилів для них».

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:20.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010