![]() |
Викладач перевіряє конспект
- Що за маячня божевільного? - Що диктуєте то і пишемо! |
Українські дороги настільки суворі, що везучи в маршрутці зі Львова до Ходорова сметану можна привезти масло!
__________________________________________________ ______ Попадають у пекло Українець(У) і Москалик(М). І чорт(Ч) їх питає – “В яке пекло йдете в Російське чи Українське?”. М: а яка в них різниця? Ч: ну в Українському треба з’їсти два відра гамна в день, а в Російському тільки одне М: не, то я ліпше піду до своїх рідних а українець думає – “НУ все життя прожив на Україні, чого я до Росії буду пертися, Іду в Українське” пройшло 200 років НУ зустрічаются москалик і українець У: ну шо, як там у вас? М: ну та як, з’їв відро гамна і гуляй цілий день, а у вас як там? У: та як в нас на Україні, то відер не хватає, то гімна не завезуть. |
Що вийде якщо прочитати Яndex справа наліво догори ногами?
|
|
У темі 1 долучень
Файл ключів ( keydata ) Openbox® X-7х0
від mairon 15.11.2011. ************************************* Оновлено ключі : RAI і Telespazio Hungary |
Що таке "скорше за швидкість світла"? Це коли ви встигаєте витягнути з холодильника фляшку пива скорше, ніж там загориться лампочка)))
|
Орнітологи занепокоєні - осінь у розпалі, а «Беркут» та «Грифон», що гніздяться біля Печерського суду, навіть не збираються відлітати у теплі краї!
------------------------------------------------------------------------------------- Друг сьогодні розказує: - Займаємося сексом з дівчиною ... хвилин через 40 вона втомлена і замучена видала: - Все, піт-стоп, зміна гуми!) |
У темі 1 долучень
MNC TV (113°E)
4184 V 6700 pid 1110 New key |
Організації потрібен працівник, жіночої статі, з досвідом роботи на комп'ютері, столі, стільці, загалом, де доведеться
____________________________________ Лікар після огляду: - Я бачу, що вас мучить серйозна і давня недуга, сильно отруюча вам життя. Хворий пошепки: - Лікарю, заради бога тихіше, вона ж сидить у сусідній кімнаті. __________________________________________________ _______________ Мама, мій чоловік мене образив, я їду до тебе! - Ні, донечко! Зло має бути покаране! Я їду до вас! |
У львівських маршрутках лотерея: зітри захисне покриття на бокових вікнах і взнай де ти є
***** Купи комплект китайської постільної білизни синього кольору і стань аватаром за одну ніч! ***** Янукович днями привітав народ США з днем народження великого американського поета Хеллоуїна. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010